جمعه 4 فروردین 1402   13:39:58
1398/7/10 چهارشنبه
جهت مشاهده محتوا کلیک کنید
معاونت فرهنگی و اجتماعی
1388/12/18 سه‌شنبه

   حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی یکی از فعالترین حوزه ها در سطح دانشگاه است که تعیین کننده سیاستها، برنامه ریزی ها، اجرا و نظارت بر فعالیت های فرهنگی دانشگاه می‌باشد. بستر سازی جهت تسهیل فعالیت های علمی فرهنگی دانشجویان در زمینه های مختلف فرهنگی، هنری، علمی و سیاسی و ... دانشجویان با استفاده بهینه از امکانات موجود در بخش های مختلف از جمله وظایف این حوزه می باشد.

اخباربيشتر
1401/12/24 چهارشنبه
برگزاری شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت ویژه دانشجویان انجمن علمی
شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت با حوزه های رقابتی انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، بخش ویژه ، کتاب و اختراع در اردیبهشت ماه 1402 برگزار می شود.
علاقمندان می توانند آثار خود را تا تاریخ 15 اردیبهشت 1402 در قالب پوستر به واحد فرهنگی دانشگاه ملایر (کارشناس انجمن های علمی) تحویل دهند.
 از برگزیدگان جشنواره در همایش برترین های دانشجویی دانشگاه تجلیل به عمل خواهد آمد.


 
1401/12/20 شنبه
بازدید دانشجویان رشته علوم تربیتی دانشگاه ملایر از مدرسه تاریخی دارالفنون
روز پنج شنبه مورخ 11 اسفند 1401 گروهی از دانشجویان رشته علوم تربیتی دانشگاه ملایر از مدرسه تاریخی دارالفنون بازدید به عمل آوردند.دراین بازدید دانشجویان با حضور درسالن همایش ودیدن فیلم مستند وتوضیحات کارشناسان مدرسه دارالفنون با تاریخچه تأسیس وسیر مرمت آن آشنا شدند وسپس درسالن نمایشگاه سیر تحول نظام آموزشی با شیوه تدریس دراین مدرسه نیزآشناشدند.
درخاتمه درحیاط مدرسه باگرفتن عکس یادگاری به بازدید خودپایان دادند.
darolfonoon.oerp.ir

 
1401/12/20 شنبه
برگزاری همایش از آموزش تا بازار کار برنامه نویسی
همایش از آموزش تا بازار کار برنامه نویسی در روز سه شنبه مورخ 16 اسفند 1401 توسط انجمن علمی رشته کامپیوتر برگزارشد. در این همایش آقای مهندس مهدی  عباسی انجمن علمی رشته کامپیوتر را بستر مناسبی برای آغاز فعالیت در زمینه تأسیس شرکت های دانش بنیان برای فعالین در این رشته معرفی نمودند، در ادامه ایشان 5 زبان برتر در برنامه نویسی و ارتباط بین حوزه فعالیت و نوع زبان انتخابی را برای دانشجویان تشریح کردند.

 
1401/12/20 شنبه
مسابقه دادگاه شبیه سازی توسط انجمن علمی دانشگاه ملایر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد.
انجمن علمی حقوق دانشگاه ملایر اولین دوره موت کورت(دادگاه شبیه سازی) از سلسه برنامه های آموزشی و تمرینی را با همکاری کانون دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد واحد ملایر برگزار نمود .
این نشست علمی آموزشی در همان ابتدا با استقبالی کم نظیر و بیش از حد تصور دانشجویان روبه رو شد و به بهترین نحو ممکن برنامه ایی در سطح بالا توسط هیات اجرایی و اعضاء برگزار کننده برگزار گردید.
به گزارش تیم تحریریه انجمن علمی حقوق دانشگاه ملایر موت کورت (دادگاه شبیه سازی) نوعی فعالیت است که در آن دانشجویان رشته حقوق سعی می کنند فرایند یک دادگاه را از طریق نوشتن لایحه و دفاعیه و ارائه حضوری این یادداشت ها در برابر قضات یا هیأت داوران شبیه سازی کنند ، مسابقات شبیه سازی دادگاه تنها تکیه بر شواهد و سخنانی دارد که پیش از مسابقه در قالب یک متن مشترک به تمامی تیم ها ارائه می شود و در این مسابقه اثری از شهادت یا بازپرسی وجود ندارد در حقیقت پایه این مسابقه بر سنجش توانایی طرفین جهت ایجاد یک استدلال حقوقی با استفاده ار اصول حقوقی است .این برنامه با سخنرانی دکتر سید سجاد کاظمی استادیار دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری به عنوان مستشار و استاد میثم اسکندری مدرس دانشگاه و قاضی دادگستری شهرستان ملایر در روز یکشنبه 104/12/14 ساعت 13الی 16 بصورت حضوری برگزار گردید از 14 تیم شرکت کننده اولیه 4 تیم به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و به رقابت پرداختند و در پایان مراسم، تیم خانم مریم روزبهانی،آقای عباس سرشتی و آقای یونس وصالی از دانشگاه دولتی ملایرطبق اصول و مقررات قضایی برگزیده و اعلام گردید .



 
1401/11/13 پنجشنبه
مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد حضرت علی(ع) در دانشگاه ملایر برگزار شد
مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد حضرت علی(ع) به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر، هیأت رئیسه دانشگاه و با حضور گرم خانواده های دانشگاهیان دانشگاه ملایر برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه ضمن گرامی داشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سالروز ولادت باسعادت حضرت علی علیه السلام را تبریک گفت و حضور گرم خانواده های دانشگاهیان دانشگاه ملایر در این مراسم را ارزشمند توصیف کرد و از این حضور ابراز خرسندی نمود.
رئیس دانشگاه با اشاره به اهمیت کانون خانواده و اهتمام به جوان سازی جمعیت در نگاه کلان کشور، برخی تصمیمات اتخاذ شده و اقدامات در خصوص حمایت از این امر در دانشگاه را بیان کرد.
وی همچنین به پیشرفت کشور در دوره پس از انقلاب اسلامی تاکید کرد و گفت: در نظر داریم دانشگاه ملایر نیز به عنوان نهاد علمی پژوهشی با تلاش مضاعف و اقدامات انقلابی، تاثیرات مثبت و ارتباط مناسبی با جامعه و صنعت داشته باشد و سهم خود را به نحو شایسته در پیشرفت کشور ایفا کند.
در ادامه مهندس اسماعیلی معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان ضمن گرامیداشت و تبریک دهه فجر اظهار داشت: ملت تحقیر و تضعیف شده ایران در زمان طاغوت، امروز به پدیده‌ای تبدیل شده که ابرقدرت‌ها از آن شاکی شده‌اند.
وی افزود: هیچگاه در طول تاریخ ملت آزاده و مستقلی به نام دین و بر پایه استقلال و آزادی در چنین پایه قدرتمندی و نقطه تاریخی قرار ندارد و نباید اجازه دهیم تبلیغات دشمن ذهن و قلب جوانان و فرزندان ما را تسخیر کند.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: این راه پرافتخار با وحدت، همبستگی، در کنار هم بودن و ایستادن پای دین و انقلاب، ادامه مسیر خواهد داد و پیروزی‌های بزرگی در پیش است.
وی مسائل امروز کشور در حوزه‌های اقتصادی،مسکن، بحران آب و سایر موارد را عنوان و بیان کرد: در کنار این مشکلات، ابرچالش امروز کشور به معنای واقعی، چالش ذهنی است و هنوز نمی‌دانیم در کجای نقشه و تاریخ قرار گرفته‌ایم.
به گفته وی، علت اصلی این چالش ذهنی جنگ بی‌سابقه رسانه‌ای دشمنان است که امروز علیه ملت ایران برپا کرده‌اند و تلاش می‌کنند با جعل اخبار و روایت‌سازی، مدیریت احساسات جوانان و نوجوانان را در دست بگیرند و مدیریت افکار عمومی را عهده‌دار شوند.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه نسل جوان امروز باید از حوادث و وقایع تاریخ معاصر مطلع شود افزود: ۴۴ سال گذشته بدون تردید در همه عرصه پیشرفت کرده و موفق بودیم.
وی ادامه داد: جمعیت ایران در طول ۲۰۰ سال گذشته یک درصد جمعیت دنیا بود و در سال ۵۷ این یک درصد، یک دهم درصد علم دنیا را تامین و تولید می‌کرد، در حالی‌که امرور همین یک درصد جمعیت ایران در دنیا، به تنهایی پس از ۴۴ سال ۲ درصد علم دنیا را با ۲ هزار درصد پیشرفت تامین می‌کند و در هر صحنه‌ای سرمایه‌گذاری کردیم، موفق شدیم.
وی ادامه داد: جز معدود کشورهایی هستیم که عضو باشگاه فضایی و هسته‌ای هستیم و در فناوری‌های نوین، نانو و رشته‌های مختلف پزشکی دستاوردهای بزرگی کسب کردیم.
فرماندار ویژه ملایر گفت: ملت ایران در آن زمان پیام امام راحل را دریافت کرد و یاد گرفت در حصار تهدید و تحریم نمی‌ماند و باید بن‌بست شکنی کرد.
این جشن با اجرای برنامه های گروه طنز هنری، خوانندگی، برگزاری مسابقه، پخش کلیپ های انقلابی، مولودی خوانی، اجرای سرود دسته جمعی کودکان و اهداء هدایای ویژه ایام دهه فجر به کل فرزندان خانواده های اساتید و کارکنان همراه بود و با نورافشانی در فضای دانشگاه به پایان رسید.
1401/10/24 شنبه
نشست هم اندیشی اساتید مشاور انجمن های علمی دانشگاه برگزار شد
نشست هم اندیشی و تبادل نظر اساتید مشاور انجمن های علمی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه در روز دوشنبه 19 دی ماه برگزار شد.
در این نشست دکتر سلیمانی به اهمیت تقویت  امید و خودباوری و حمایت و هدایت دانشجویان، ارتباط دانشجویان با صنعت و اولویت بندی نوع فعالیت ها در انجمن های علمی  اشاره نمود.
در ادامه اساتید مشاور انجمن های علمی راهکارهایی در جهت ارتقاء فعالیت انجمن های علمی پیشنهاد دادند.
در پایان این نشست از حمایت و تلاش های اساتید این حوزه تشکر و قدردانی شد.
1401/10/14 چهارشنبه
مراسم سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سه شنبه  13 دی ‌ماه ۱۴۰۱ در مرکز همایش های سردار شهید حاج رسول حیدری با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ملایر برگزار شد.
در این مراسم سرهنگ ناصری از فرماندهان و مدافعان حرم سپاه استان همدان در سخنانی ضمن گرامیداشت سومین سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به بیان خاطراتی از این شهید عزیز پرداخت  و با اشاره به ویژگی های شخصیتی شهید سلیمانی، اخلاص، جوانمردی،  ایثار، شهامت،  مردانگی و شرف را نمونه های بارز شخصیت این شهید والامقام دانست و با اشاره به روایات و احادیث معصومین در باب ویژگی های شخصیتی شهید سلیمانی مطالبی را بیان نمود . 
1401/10/12 دوشنبه
اعطای لوح و نشان خادم الحسین به دانشگاه ملایر در آیین تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان
آیین تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان با حضور و سخنرانی حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و با حضور تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولین خدمت‌رسان به زائران اربعین ۱۴۰۱ در دانشگاه شاهد برگزار شد.
در این مراسم از دکتر محمدی منش به نمایندگی دانشگاه ملایر با اعطای لوح و نشان خادم الحسین از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به عنوان یکی از برگزیدگان برپایی اربعین دانشگاهیان تقدیر گردید.
شایان ذکر است رئیس دانشگاه این توفیق را حاصل تلاش ها، زحمات و خدمت خالصانه بخش های مختلف از جمله دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر، معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج دانشجویی و تشکل های اسلامی دانست و از زحمات آنان تشکر و قدردانی نمود.
1401/9/30 چهارشنبه
مسابقه بزرگ کتابخوانی با محوریت کتاب‌ رفیق خوشبخت ما
جامعه اسلامی دانشجویان و هیئت منتظران ظهور دانشگاه ملایر برگزار می کند:
مسابقه بزرگ کتابخوانی با محوریت کتاب‌ رفیق خوشبخت ما با جایزه ویژه شرکت در اردوی مشهد مقدس
 زمان برگزاری آزمون:  شنبه ۳ دی ‌ماه 1401 به صورت مجازی
جهت کسب اطلاعات بیشتر، ثبت‌نام رایگان و دریافت کتاب به سایت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر به نشانی زیر مراجعه نمایید.
http://jadmly.ir/
1401/9/30 چهارشنبه
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه برگزار شد
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از دانشجویان در مرکز همایش های شهید حیدری برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه مواردی از اقدامات صورت گرفته و فعالیت ها در خصوص توسعه و پیشرفت دانشگاه و برطرف نمودن مطالبات دانشجویان مطرح کرد.
در ادامه نشست سوالات و مطالبات دانشجویان در حوزه های دانشجویی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مطرح و توسط مسئولین دانشگاه پاسخ داده شد.
این نشست بازخوردهای مثبتی از سوی دانشجویان در پی داشت.
معرفی کارکنان
دکتر فرشاد سلیمانی
فهیمه عاشوری
دکتر حامد چگینی
کریم ابراهیمی
رضا مومنی
جواد پورتقی
دکتر فاطمه ساریخانی
علی شریفی
راضیه سلیمانی
میثم خانجان
همایش ها و رویدادهابيشتر