پنجشنبه 12 تير 1399   10:58:00
دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ملایر در تاریخ 12 خرداد 1389 و پس از تأیید هیأت امنا به صورت دانشکدۀ مستقل در دانشگاه ملایر شروع به فعالیت نمود. این دانشکده در بدو تأسیس با سه گروه آموزشی شامل گروه های آموزشی علوم تربیتی، روانشناسی و دروس عمومی شروع به فعالیت نمود. در حال حاضر با نه گروه آموزشی شامل گروه های آموزشی معارف اسلامی، علوم ورزشی، حقوق قضایی، روانشناسی، علوم تربیتی، مدیریت بازرگانی، فلسفه و کلام اسلامی، زبان و ادبیات انگلیسی و دروس عمومی در حال تربیت نیروی متخصص می باشد. لازم به ذکر است گروه های آموزشی روانشناسی، علوم تربیتی و زبان و ادبیات انگلیسی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، گروه های آموزشی مدیریت بازرگانی و فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد، گروه های آموزشی حقوق و علوم ورزشی در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرند. در راستای گسترش رشته های دانشکده اخذ مجوز برای رشته های معارف اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی و مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی در دست اقدام می‌باشد.