چهارشنبه 18 مهر 1403   03:01:50
1398/7/10 چهارشنبه
درباره مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد
1395/10/11 شنبه
یکی از برجسته ترین ابزارهای علمی و فنی قرن بیستم بدون شک لیزر است. فناوری لیزر در حال حاضر جزء فناوری های پیشرفته در سطح جهان محسوب می¬شود و روند توسعه روزافزون آن خیره کننده است. راه اندازی مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد در دانشگاه ملایر برای اولین بار در کشور، به روند سریع توسعه علم و فناوری لیزر در کشور کمک کرده و از منظر ملی علاوه بر ایجاد غرور ملی، موید اهمیت و نقش محوری فناوری لیزر در توسعه کشور است و از بعد بین المللی نمایش قدرتی از سرعت پیشرفت کشور در علم و فناوری در منطقه و جهان خواهد بود.
رصد پیشرفت فرآوری لیزری مواد در سطح دنیا و معرفی لیزر به صنایع مختلف به ویژه صنایع هوافضا، نیروگاهی، نفت، گاز، پتروشیمی و خودروسازی به عنوان ابزاری سودمند، کنترل پذیر با قابلیت اتوماسیون بالا در طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی از وظایف اصلی مرکز فرآوری لیزری مواد دانشگاه ملایر خواهد بود.
مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد به منظور پیشبرد و انجام مطالعات کاربردی، آزمایشگاهی، عددی و نظری در زمینه های صنعتی مرتبط با فرآوری لیزری مواد (جوشکاری لیزری، عملیات سطحی لیزری، برشکاری لیزری، سوراخکاری لیزری و....) در سال 1397 راه اندازی گردید.
مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد دانشگاه ملایر دارای 3 گروه پژوهشی است که به طور مرتبط و گروهی با یکدیگر همکاری خواهند داشت که عبارتند از:
1. گروه پژوهشی جوشکاری و عملیات مهندسی سطح به کمک لیزر
2. گروه پژوهشی ماشینکاری لیزری
3. گروه پژوهشی علم و فناوری لیزر
هسته مطالعاتی مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد دانشگاه ملایر، با اهداف آموزشی و پژوهشی، در پاییز 1402 و با فراخوان عمومی از بین دانشجویان و پژوهشگران متخصص برگزیده تشکیل شد. جلسات مطالعاتی هفتگی نیز هر هفته در طول ترم تحصیلی، با حضور اعضای هسته و پژوهشگران میهمان تشکیل می شود
تصوير ها
پایگاههای مرتبط