پنجشنبه 9 فروردین 1403   21:53:30
اخبار دانشکده

1401/9/21 دوشنبه مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر برگزار شد
به مناسبت هفته پژوهش مراسمی تحت عنوان بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر در روز دوشنبه 21 آذر ماه در محل سالن شهید حیدری برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش و تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به اساتید و پژوهشگران دانشگاه ملایر اضافه نمودن مولفه نیت الهی را در فعالیت علمی و پژوهشی محققان را عامل افزایش برکت و قرار گرفتن در زمره عمل صالح برشمرد.
در ادامه برنامه دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه نیز در سخنانی به بیان نقطه نظرات خود در زمینه سیاست ها و جهت گیری های پژوهشی دانشگاه پرداخت.
.

در انتها از برگزیدگان برتر دانشگاه، دانشکده ها و گروهها و همچنین منتخبین پژوهشی استان تقدیر بعمل آمد.

فايلها
هفته پژوهش 1401-پژوهشگران برتر.pdf 1.26 MB