شنبه 8 اردیبهشت 1403   01:40:59
اخباربيشتر

1399/9/16 یکشنبه پیام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت روز دانشجو
"فرهنگ هویت یک ملت است"مقام معظم رهبری
 با سلام و عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز ۱۶ آذر به دانشجویان عزیزی که همواره محور اصلی نقش آفرینی تحول گرایانه در کشور بوده اند. هر ساله در چنین روزی که نماد تحرک و پویایی و استقلال جوان فهیم و آزادیخواه و عدالت جوی ایرانی است تابلویی از رسالت های مهم دانشجویان و جوانان دانشگاهی یادآوری می گردد. اعتراض به سلطه گری مستکبران زیاده خواه، توجه به رویکردها و راهبردهای علمی و پژوهش های کاربردی در استقلال و اقتدار اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی جامعه، افزایش حساسیت های فرهنگی در نخبگان دانشگاهی و تشکیل کانون های فکری برای ارایه راه حل های مناسب و نگاه مساله محوری به جامعه، توجه به تفکر جهادی برای رفع محرومیت ها و تعهد در اجرا و محقق ساختن بیانات مقام معظم رهبری در خصوص نقش دانشجویان در جامعه و جنبش های دانشجویی در کشور نمونه های مهمی از این رسالت ها محسوب می شوند‌ . دانشجو با روحیه عدالت خواهی و آزادی خواهی در مسیر مقابله با استکبار، استبداد، فساد و اشرافی گری گام بر می دارد.( مقام معظم رهبری)
روز دانشجو یاد آور روزی است که دانشجویان در اعتراض به دخالت آمریکا در مدیریت کشور به صحنه آمدند و سه شهید عزیز تقدیم جریان مبارزه علیه استبداد و استعمار کردند و این نقش خطیر و تاریخی تا پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس همواره در تحولات سیاسی ،اجتماعی ایران اسلامی نفوذ و طرحی پر رنگ داشته است.دانشجویان فرهیختگان، متفکران وروشنفکران جامعه امروز و البته فردایند که در جامعه پویای دانشگاهی با فراگیری دانش و مهارت و توجه به تولیدات علمی و فنی در پیشبرد و توسعه یافتگی جامعه نجیب ایران اسلامی نقش بی نظیر و بی بدیلی دارند. روز دانشجو در ایران ،روز سرافرازی از داشتن شهید فخری زاده هاست که شهید وار زندگی می کنند و شهید می شوند. این روز ، نماد روشنگری برای مجسمه کرامت و عزت انسانی و روزمسئولیت پذیری و رسالت است. دانشجو صدای خوش یک ملت مقتدر و آگاه است که عمق بینشش را به رخ غرب و شرق عالم می کشد و پای حرف رهبرش تا ابد چون سرو ایستاده است. این روز بر دانشجویان عزیز دانشگاه مبارک باد.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر