جمعه 31 شهریور 1402   06:40:40
1398/7/10 چهارشنبه
اخبار دانشگاهبيشتر
همایش تجلیل از خادمین امام حسین علیه السلام و موکب‌ های شهرستان ملایر در دانشگاه برگزار شد. 1402/6/28 سه‌شنبه
همایش تجلیل از خادمین امام حسین علیه السلام و موکب‌ های شهرستان ملایر در دانشگاه برگزار شد.
همایش و تقدیر از موکب داران و خادمین حسینی شهرستان ملایر با حضور حجت الاسلام والمسلمین ارزنده امام جمعه ملایر، مهندس اسماعیلی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و معاونین ایشان، خادمین، جمعی از مسئولین و مدیران ادارات شهرستان، فعالین و عوامل برپایی موکب های اربعین حسینی در مرکز همایش های شهید حیدری دانشگاه ملایر برگزار گردید.
این مراسم با اقامه نماز مغرب و عشاء و پذیرایی از خادمین حسینی به اتمام رسید.
تمدید زمان ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - سال ۱۴۰۲ 1402/6/15 چهارشنبه
تمدید زمان ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - سال ۱۴۰۲
ثبت نام اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ در بازه زمانی "چهارم شهریورماه" لغایت "نوزدهم شهریورماه" از طریق  سامانه جامع جذب اعضای هیات علمی (مهر رضوی)  انجام می‌شود.
متقاضیان محترم می‌توانند با مراجعه به سایت فوق نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام نمایند.
لازم به ذکر است در این فراخوان دانشگاه ملایر نیز در 14 رشته به شرح زیر هیأت علمی پیمانی جذب می نماید.
دانشکده عنوان رشته گرایش ها و توضیحات
دانشکده فنی و مهندسی مهندسی هوش مصنوعی همه گرایش های مهندسی هوش مصنوعی
مهندسی متالورژی و مواد همه گرایش های مهندسی متالورژی و مواد
مهندسی مکانیک همه گرایش های مهندسی مکانیک
علوم زمین گرایش زمین شناسی اقتصادی (مرتبط با گروه معدن) همه گرایش های علوم زمین گرایش زمین شناسی اقتصادی
مهندسی اپتیک و لیزر (مرتبط با گروه فیزیک) همه گرایش های مهندسی اپتیک و لیزر
دانشکده علوم انسانی آموزش زبان فارسی همه گرایش های آموزش زبان فارسی
حقوق خصوصی همه گرایش های حقوق خصوصی
زبان و ادبیات انگلیسی همه گرایش های زبان و ادبیات انگلیسی
مشاوره همه گرایش های مشاوره
دانشکده علوم پایه شیمی همه گرایش ها (با اولویت شیمی تجزیه)
فیزیک همه گرایش های فیزیک
دانشکده علوم ریاضی و آمار علوم کامپیوتر همه گرایش های علوم کامپیوتر
دانشکده منابع طبیعی مهندسی صنایع مبلمان همه گرایش های مهندسی صنایع مبلمان
(رنگ، طراحی، چوب و موارد مرتبط)
دانشکده کشاورزی مهندسی کشاورزی - مهندسی منابع آب همه گرایش های مهندسی کشاورزی - مهندسی منابع آب
تقدیر از دکتر محمدی منش رئیس پرتلاش دانشگاه ملایر به عنوان مدیر نمونه در همایش شهید رجایی شهرستان ملایر 1402/6/8 چهارشنبه
تقدیر از دکتر محمدی منش رئیس پرتلاش دانشگاه ملایر به عنوان مدیر نمونه در همایش شهید رجایی شهرستان ملایر
همایش شهید رجایی به مناسبت هفته دولت و با حضور استاندار همدان و معاونین ایشان، نمایند گان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران کل استان همدان، فرماندار ملایر و جمعی از مدیران دستگاه‌های دولتی و ادارات شهرستان ملایر برگزار شد.
در این مراسم دانشگاه ملایر به عنوان یکی از دستگاه‌های برگزیده شهرستان انتخاب و از دکتر محمدی منش به عنوان مدیر نمونه تقدیر گردید.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
جناب آقای دکتر ابراهیم محمدی منش
رئیس محترم دانشگاه ملایر
بدین وسیله از تلاش‌ها و مساعی ارزشمند جنابعالی در پیشبرد برنامه‌ها و سیاست‌های دولت مردمی و انقلابی آیت الله رئیسی و قرار گرفتن در زمره برگزیده شهرستان ملایر صمیمانه قدردانی می ‌نمایم
امید است با توکل به خداوند سبحان در سال «مهار تورم و رشد تولید» در راستای تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب، سیاست‌های دولت سیزدهم و اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش موفق و پیروز باشید.
نشست تخصصی اساتید و نخبگان دانشگاه با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد. 1402/6/7 سه‌شنبه
نشست تخصصی اساتید و نخبگان دانشگاه با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در این نشست پس از شنیدن نقطه نظرات اساتید، نخبگان و مدعوین  با تاکید بر اینکه به دعوت دکتر بیگی نژاد در این نشست شرکت کرده است، گفت: این نشست شیرین ترین بخش سفر استانی من بود و با حضور در دانشگاه حس بسیار جذاب و خوشحال کننده ای در من ایجاد شد.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه ملایر گفت: رشد و فعالیت های دانشگاه ملایر بسیار جذاب است و شناساندن این قابلیت ها و دانشگاه به نخبگان و جامعه لازم و ضروری است. برای معرفی دقیق دانشگاه رویدادهای مهم را برای حضور اساتید از دانشگاه های بزرگ برنامه ریزی کنید که بر اساس آن بتوانید دانشگاه جوان با این قابلیت ها را به جامعه دانشگاهی به درستی معرفی کنید و ما هم از چنین برنامه هایی حمایت می کنیم.
دکتر دهقانی بر عقد قرارداد جهت حمایت از رویدادهای دانشگاه ملایر تاکید کرد و گفت: برای تشویق پژوهشگران جوان این دانشگاه ما حاضریم به هر میزان که دانشگاهیان دانشگاه ملایر موفق به جذب گرنت و طرح نیاز محور از جامعه و صنعت شوند و فعالیت های پژوهشی نیاز محور دانشگاه رشد یابد معادل سه برابر آن را حمایت به دانشگاه اختصاص دهیم. وی از مسئول دفتر خود خواست تا با تشکیل جلسه مشترک با رئیس دانشگاه ملایر، یک بسته همکاری مبتنی بر ظرفیت های علمی، آمایشی و دانشگاهی در قالب موافقت‌نامه‌هایی در محورهای مختلف تدوین و از توسعه علمی و پژوهشی دانشگاه ملایر حمایت گردد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین افزود: اینکه دانشگاه ملایر به شکل مسئله محور در حال فعالیت است برای من جالب بود. مسئله معدن، مسئله مبل و منبت و مسئله انگور و کشمش منجر به ثمرات ارزشمندی برای دانشگاه و کشور خواهد شد. در این گونه پژوهشکده ها افراد از گروه های متفاوت دور هم جمع می‌شوند و کار را پیش میبرند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه عدم فهم درست مساله یکی از مشکلات کشور است افزود: باید برای مسئله شناسی کار کرد. وی همچنین بر تعاملات بین المللی تاکید کرد و گفت: در این دولت و در اکثر سفرهای خارجی دولتمردان گفتمان فناوری وجود دارد و در تمام نشست های رئیس جمهور علم و فناوری مطرح است که این نشان دهنده توجه به این موضوع می‌باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: نمی توان همیشه با روش دولتی با مسائل برخورد کرد باید مدل اقتصادی خوب در بیاوریم و حتما کشاورز از این حمایت خواهند کرد و ادامه داد: معاونت علمی از برنامه ها و پروژه های کشاورزی در مباحثی که مرتبط با زیست مردم است، حمایت می کند.
دکتر دهقانی در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه راهگشا نیست و باید حلقه های میانی ارتباط دانشگاه با صنعت ایجاد و تقویت شوند که این نقش را در عمل شرکت دانش بنیان ایفا می کنند و افزود: خانه های خلاق نیز مورد حمایت هستند و منجر به نوآوری می شوند. نوآوری از دو بخش فناوری و خلاقیت تشکیل شده است که وقتی وجهه فناوری غالب باشد دانش بنیان خواهد شد و وقتی که وجهه خلاقیت تقویت شود خانه های خلاق را ایجاد می کند، بنابراین ما هم از دانش بنیان ها و هم از خلاق ها حمایت می کنیم.
دکتر دهقانی، با اشاره به طراحی سامانه جامع و تعاملی ارائه خدمات معاونت علمی بیان کرد: یکی از نیازهای جدی معاونت علمی، بستری تعاملی و جامع، برای اطلاع رسانی خدمات و حمایت‌ها است. وی گفت: بر اساس یک بررسی ۹۰ درصد منابع اعطایی معاونت علمی توسط ۱۰ درصد از شرکت ها استفاده شده است که عمدی در آن نبوده و عمدتا به دلیل آشنا نبودن شرکت‌ها و نخبگان با تنوع حمایت‌های معاونت و بنیاد ملی نخبگان می باشد.
دکتر دهقانی گفت: برای رفع این مشکل سامانه جامع خدمت معاونت علمی،  در حال توسعه است تا خدمات حمایت‌ها و زیرساخت‌های معاونت علمی به شکلی هوشمند، تعاملی و متناسب با جامعه، معرفی شود. معاونت علمی بیش از ۴۰۰ خدمت عرضه می کند اما عمده شناخت جامعه مخاطب از خدمات معاونت علمی، محدود به ارزیابی شرکت‌ها و معرفی به صندوق‌ها برای اخذ تسهیلات است. وی از اساتید و دانشجویان خواست تا قبل از عملیاتی شدن کلیه فعالیت های اطلاع رسانی معاونت، با مراجعه به سایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی قابلیت های مورد استفاده خود را شناسایی و از آن بهره مند شوند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان در ادامه به جایگاه بنیاد نخبگان اشاره کرد و افزود: فعالیت های بنیاد نخبگان باید اصلاح شود زیرا بسیار کهنه و ناکارآمد است. بنیاد نخبگان باید تغییر هویتی بدهد که نظرات نخبگان را به حاکمیت منتقل کند. دکتر دهقانی گفت: هم اکنون بنیاد نخبگان شده مشابه یک نهاد صنفی. وی جایگاه بنیاد نخبگان را ایجاد مسیر تهسیل گری در فرآیند حمایت از نخبگان اعلام کرد و گفت: بنیاد نخبگان باید تبدیل شود به یک نهاد تسهیل گر که کار ها را برنامه ریزی و پیگیری کند. وی همچنین بر ضرورت بازنگری در آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد و گفت: بازنگری در فرایندها و آئین نامه های بنیاد ملی نخبگان با هدف تسهیل در ارایه خدمت به نخبگان کشور در دستور کار این معاونت قرار دارد.
دکتر هادی بیگی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه ملایر و نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی پیش از صحبت معاون علمی رئیس جمهور ضمن معرفی دانشگاه ملایر و تشکر از حضور ایشان در دانشگاه بر ضرورت برقراری ارتباط بین المللی بین اساتید و دانشمندان کشور و معرفی صحیح انقلاب اسلامی تاکید کرد. دکتر بیگی نژاد با اشاره به اینکه امروز برای موفقیت در حوزه های مختلف  باید برای  تصویر سازی شایسته از  ایران  اسلامی در خارج از کشور اقدام شود اقزود: امروز لازم است روابط علمی خود را با کشورهای دیگر توسعه داده و با اساتید و افراد نخبه و موفق این کشورها جلسات و تعاملات بیشتری داشته باشیم و این کار را می توان از کشورهای منطقه شروع کرد.  وی با تاکید بر اصلاح و ایجاد ذهنیت صحیح نسبت به انقلاب اسلامی در دنیا گفت:  اگر برای این امر وقت بگذاریم، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.
دکتر ابراهیم محمدی منش رئیس دانشگاه ملایر نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت معرفی صحیح دانشگاه ملایر به مسئولان گفت: در این نشست به دنبال معرفی صحیح قابلیت و توانمندی دانشگاه جوان ملایر به معاون علمی رئیس جمهور هستیم.
دکتر محمدی منش عدم شناخت صحیح و دقیق مسئولان از قابلیت های موجود در دانشگاه های شهرستانی خصوصاً دانشگاه ملایر را یکی از مانع های جدی در جذب حمایت از مسئولان اعلام کرد و گفت: دانشگاه ملایر با کمتر از 20 سال سن یکی از دستاوردهای دو دهه اخیر انقلاب اسلامی است که اگر با دانشگاه های بزرگ مقایسه شود روند رشد چشمگیر آن به مسئولان نشان داده خواهد شد. وی توسعه متوازن کشور را در گروه توجه به دانشگاه های جوان دانست و گزارشی از وضعیت علمی دانشگاه ازائه کرد.
وی گفت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه فعال شده است، مرکز رشد مشترک با پارک شکل گرفته است، فعالیت های پژوهشی مرتبط با صنعت با عقد 15 قرارداد در 5 ماه گذشته که در مقایسه با یکسال گذشته بیش از سه برابر افزایش یافته است، پژوهشکده های دانشگاه شکل گرفته و در حال تقویت هستند، 7 عضو هیات علمی دانشگاه جزء دو درصد برترهای استنادی می باشند، در بین دانشگاه های زیر 20 سال از نظر مقالات رتبه اول را دانشگاه ملایر دارد.
رئیس دانشگاه در ادامه با بیان اینکه وجود دانشگاه برای توسعه متوازن کشور و هر شهری نعمت است و در آن شهر باعث رشد و توسعه زیر ساخت، رفع نیازها و تامین نیروی انسانی می‌شود تصریح کرد: دانشگاه ملایر با 6 هزار دانشجو 12 رشته و گرایش در مقطع دکتری،43  رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و 32 رشته و گرایش کارشناسی دارد.
وی گفت: آیین نامه پسا دکترای دانشگاه روز گذشته در هیئت امنا مصوب شد و نیاز به حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان دارد. رئیس دانشگاه ملایر با تاکید بر اینکه این دانشگاه با این دستارودها و ظرفیتها نیازمند حمایت است گفت: دانشگاهی اگر دنبال رشد و استفاده از نخبگان و نگه داشت نخبگان در همان شهر است باید نگاه ویژه ای به آن بشود و امروز دانشگاه باید به سمت توسعه بیشتر حرکت کند تا  بتوان افرادی موفق تربیت نماید.
در ادامه دکتر رضایی به نمایندگی از اساتید گروه معدن، قابلیت های دانشگاه و مسائل مرتبط پژوهشی و حمایتی در حوزه معادن، دکتر دکامین رئیس پژوهشکده کشمش و انگور مسائل مرتبط با انگور و کشمش را بیان و پژوهشکده کشمش و انگور را معرفی کردند. دکتر پژوهان نیز به مساله مبل و منبت و ضرورت های آن و دکتر شجاعی رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه از فعالیت های مختلف در حوزه ارتباط با صنعت و مشکلات پیش رو گفتند. خانم رسولی به نمایندگی از خانه خلاق ملایر، مهندس قنبری  به نمایندگی از واحد فناور مرکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری و آقای مهندس معتقد دانشجوی نخبه دکتری رشته شهرسازی، مشکلات نخبگان را در ارتباط با بنیاد ملی نخبگان بیان کردند.
اعزام کاروان دانشجویی دانشگاه ملایر به اربعین حسینی 1402/6/4 شنبه
اعزام کاروان دانشجویی دانشگاه ملایر به اربعین حسینی
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه و بسیج دانشجویی، همزمان با اربعین سالار شهیدان، دانشجویان دانشگاه ملایر نیز کوله بار سفر بستند و راهی حرم اباعبدالله الحسین (ع‌) شدند. کاروان دانشجویی، زائران امام حسین علیه السلام به  جهت تجدید پیمان با سرور شهیدان، حضرت اباعبدلله حسین (ع) و یاران باوفایشان و به منظور شرکت در پیاده روی اربعین متشکل از دانشجویان دانشگاه ملایر عازم کربلا شد.
آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد 1402/6/4 شنبه
آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد
آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.
در بخشی از این مراسم دکتر سلیمانی گزارشی از فعالیت های فرهنگی در زمان تصدی پست معاونت فرهنگی و اجتماعی ارائه نمود.
در ادامه دکتر محمدی منش ضمن تقدیر از تلاش های دکتر سلیمانی، برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و سربلندی نمود و افزود
ارائه خدمت صادقانه و جهادی به نخبگان و فرهیختگان ایران اسلامی عزیز افتخاری است که حاصل آن حرکت به سوی فتح قله های رفیع پیشرفت و تعالی و دمیدن روح امید و خودباوری در کالبد جوانان این مرز پرگهر است و قطعا این مهم مورد رضایت خداوند متعال، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب برحقش امام خامنه ای عزیز خواهد بود.
در پایان طی حکمی دکتر حسن قراباغی به سمت سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب گردید.
 
نشست هم اندیشی و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه با حضور مشاور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران برگزار شد. 1402/5/31 سه‌شنبه
نشست هم اندیشی و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه با حضور مشاور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران برگزار شد.
نشست هم اندیشی و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه، روز دوشنبه 30 مرداد با حضور دکتر منوچهر رشادی مشاور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران ، آزاده سرافراز حجت الاسلام والمسلمین فراهانی، رئیس دانشگاه، معاون اداری و مالی و همکاران محترم شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر محمدی منش ضمن خیرمقدم از حضور دکتر رشادی و همچنین گردهمایی همکاران شاهد و ایثارگر قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود این نشست با هم اندیشی، تبادل نظر و ارائه پیشنهادات همکاران و مساعدت و پیگیری دکتر رشادی نتایج مثبت و مطلوبی در بر داشته باشد.
رئیس دانشگاه با ارائه گزارشی مختصر و بیان موفقیت ها و دستاوردها به معرفی دانشگاه ملایر پرداخت.
در ادامه جلسه دکتر رشادی مشاور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ملایر و جمع خانواده های شهدا و ایثارگران، به بیان ویژگی های مثبت و برجسته شهرستان ملایر پرداخت و گفت: ملایر به لحاظ سنّت حسنه وقف و همچنین مسائل ارزشی و دینی شهری ارزشمند و برجسته است.
دکتر رشادی ادامه داد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود و شهدا نگین ارزشمند و چشم و چراغ این انقلاب هستند و در حال حاضر مهم ترین وظیفه ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادامه دادن راه شهدا است. وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» مبنی بر تببین آثار ارزشمند دفاع مقدس و فرهنگ شهادت و ایثار گفت: اهتمام و جدیت در نشر و گرامیداشت این فرهنگ عظیم و انسان ساز واجب و ضروری است.
وی به اتفاقات و اغتشاشات اخیر هم اشاره ای داشت و بیان کرد: در فضای کنونی نیز ادامه راه شهدا، ایثارگران و دفاع از جمهوری اسلامی و انقلاب ادامه دارد و یکی از مسیرهای ادامه راه شهدا فعالیت فرهنگی ، دفاع از حجاب و عفاف و ولایت فقیه است.
در ادامه نشست همکاران شاهد و ایثارگر دانشگاه نظرات، سوالات و مطالبات خود را بیان کردند و در پایان با اهدای لوح از این عزیزان تقدیر به عمل آمد.
در پایان دکتر رشادی و جمعی از مسئولین دانشگاه با حضور در جمع خانواده شهید ابراهیمی ضمن گفتگویی صمیمانه، از خانواده این شهید معزز دفاع مقدس تقدیر نمودند.
نشست خبری رئیس دانشگاه و آئین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان برگزار گردید 1402/5/30 دوشنبه
نشست خبری رئیس دانشگاه و آئین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان برگزار گردید
رئیس دانشگاه در نشست خبری و آئین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان که روز یکشنبه 29 مرداد برگزار گردید به برخی از موفقیت‌ها و اقدامات شاخص انجام شده توسط این دانشگاه اشاره کرد و گفت: کسب عنوان بهترین دانشگاه جوان کشور توسط دانشگاه ملایر در رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام Isc و انعقاد تفاهم‌نامه‌های متعدد همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی معتبر بین‌المللی و داخلی، از جمله موفقیت‌های کسب شده به شمار می‌رود.
وی همچنین به کسب رتبه‌های برتر در آزمون‌های کارشناسی ارشد، دکتری و جشنواره‌های کشوری توسط دانشجویان دانشگاه ملایر و اندازی پژوهشکده مطالعات سیستم‌های قدرت با همکاری شرکت برق منطقه باختر به عنوان دیگر دستاوردهای دانشگاه ملایر اشاره نمود.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه در حال حاضر سه پروژه مهم دانشکده فنی و مهندسی، خوابگاه متاهلین و کتابخانه مرکزی دانشگاه از پیشرفت فیزیکی قابل توجه برخوردار هستند، گفت: تلاش ما این است که خوابگاه متاهلین برای سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری برسد.
دکتر محمدی منش با اشاره به اینکه پروژه دانشکده فنی مهندسی با زیربنای ۷۵۰۰ متر مربع در حال ساخت است، اظهار کرد: در حال حاضر پروژه پر از چالش کتابخانه مرکزی ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما روند ادامه فعالیت ساخت آن دچار یک سری مشکلات قانونی شده است که برای رفع آنها در تلاش هستیم و با تاکید بر اینکه پروژه کتابخانه مرکزی باید در سال 1392 افتتاح می‌شد،‌خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای تکمیل این پروژه بزرگ رقم بسیار بالایی مورد نیاز است.
رئیس دانشگاه ملایر بیان کرد: دو پروژه کلیدی گلخانه و مرکز دامپروری دانشگاه نیز جز مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان همدان بوده است که در مرحله کسب مجوز برای احداث این دو پروژه هستیم.
وی ادامه داد بودجه دانشگاه ملایر در سال جاری ۳۰ درصد رشد داشته است و اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه ملایر یک مرکز آموزش عالی پژوهش محور است، بنابراین ۱۵ درصد کل بودجه مصوب شده امسال را به امور پژوهشی اختصاص دادیم که این رقم نسبت به سال قبل دو و نیم برابر شده است.
دکتر محمدی منش با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۰۰۰ دانشجو در مقاطع تحصیلی و رشته های مختلف در این مرکز آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند، افزود: دانشگاه ملایر ۱۲ رشته گرایش دکتری،  ۴۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۳۴ رشته در مقطع کارشناسی دارد.
​​​وی با بیان اینکه فضای دانشگاه ملایر یک فضای کاملاً علمی و آکادمیک است ، افزود: ما بیشتر به دنبال انجام فعالیت‌های علمی- پژوهشی هستیم که قطعاً نتایج آن طی دو – سه سال آینده نمود پیدا می‌کند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه یکی از سیاست‌های اصلی ما اولویت قراردادن جذب داوطلبان بومی در دانشگاه ملایر است، تصریح کرد: این اقدام نتایج مطلوبی به همراه دارد که شامل کاهش هزینه‌های تحمیلی به دولت، کاهش هزینه‌های تحصیل، خوابگاه و غذا و … برای دانشجو و خانواده های آنان، کاهش تبعات و آسیب‌های اجتماعی،  نزدیکی بیشتر دانشجویان به والدین خود و همچنین ماندگاری دانشجو در این شهرستان، اتمام تحصیلات و فارغ التحصیلی، اشتغالزایی و خدمات رسانی در این شهر از جمله نتایج مثبت پذیرش دانشجویان بومی است و در همین راستا با برنامه‌ریزی انجام شده” آیین نامه حمایت از جذب دانش آموزان برتر و دانشجویان مستعد در دانشگاه ملایر»، تدوین و تصویب شده است که بر اساس آن  در دو محور دانش‌آموزان می‌توانند دانشگاه ملایر را برای انتخاب رشته خود برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنند.
دکتر محمدی منش بیان کرد: در این آیین نامه ، تمرکز ما بر روی دو محور است؛  یک محور  پذیرش دانش آموزان غیر بومی و بومی نخبه است که امکان قبولی در دانشگاه‌های برجسته کشور را دارند اما با این وجود، دانشگاه ملایر را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند، همچنین بر اساس این آیین نامه بومی گزینی در اولویت مرکز آموزش عالی ما قرار دارد و دانش آموزان بومی با رتبه پایین‌تر را نیز پذیرش می کنیم.
رئیس دانشگاه ملایر با اشاره به اینکه طبق این آیین نامه در بخش‌های مختلف از جمله شهریه و آموزش های جانبی، غذا ،سرویس رفت و آمد  تخفیفات ویژه‌ای برای این دانشجویان در نظر گرفته می‌شود و حتی بعضی از این آیتم‌ها رایگان است، افزود: در تلاش هستیم امتیازات خاص، قابلیت‌ها و واقعیت‌های دانشگاه ملایر را برای دانش آموزان دانشجویان و والدین معرفی کنیم. وی با تاکید بر اینکه دانشگاه ملایر بهترین امکانات و اساتید را برای ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان داراست، تصریح کرد : قطعاً ادامه تحصیل دانش آموزان در این دانشگاه یک فرصت و امتیاز مطلوب برای شهرستان محسوب می‌شود که نتایج آن در ۱۰ سال آینده نمود پیدا می‌کند.
رئیس دانشگاه ملایر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حوزه ارتباط با صنعت از صنایع مختلف همچون بافتینه کیان کرد، فروسلیس و… بازدید داشتیم، افزود:  شس تفاهمنامه با حوزه صنایع منعقد شده است همچنین ۱۷ طرح پژوهشی امضا شده و به مرحله نهایی رسیده است. وی همچنین با بیان اینکه در سال گذشته و امسال تحول بزرگی در بحث فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه رخ داده است، افزود: « دفتر ارتباط با صنایع دانشگاه»  فعال شده و ۵۰۰ درصد رشد فعالیت‌های پژوهشی نسبت به سال گذشته داشته‌ایم.
دکتر محمدی منش از تدوین آیین نامه پسادکتری به منظور جذب و بکارگیری دانشجویان مقطع دکتری بومی شهرستان بعد از فارغ التحصیلی خبر داد و گفت: در این آیین نامه هیچ محدودیت رشته‌ای وجود ندارد و دانشگاه همه حمایت خود را از این افراد مبذول می‌دارد تا فعالیت‌های پژوهشی خود را به سرانجام برسانند.
وی ادامه داد: همچنین برای نخستین بار طرح «جذب سرباز نخبه» در دانشگاه ملایر اجرا می‌شود در این طرح افرادی که از نظر وزارت دفاع به عنوان یک نخبه شناسایی و معرفی می‌شوند، در فضای دانشگاه کار پژوهشی انجام داده و معادل یک کارمند از ما حقوق دریافت می‌کنند و اقدامات تحقیقاتی خود را انجام می‌دهند. با اجرای طرح جذب سرباز نخبه در دانشگاه، گامی به سوی انجام امور پژوهشی برای رفع مشکلات جامعه محسوب می‌شود و فضای پژوهشی دانشگاه ملایر به سمت رفع نیازهای شهرستان در حوزه‌های مختلف در حرکت است و قطعاً در این مسیر تعامل بخش صنعت بخش خصوصی و ادارات مختلف با دانشگاه ملایر، سبب رشد و توسعه بیشتر شهرستان ملایر می‌شود.
دکتر محمدی منش خاطرنشان کرد: مجوزات اولیه احداث کارخانه تولید سرم و ملحقات آن در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ملایر دریافت شده است که قطعاً به نتیجه رسیدن و راه‌اندازی این پروژه نقش مهمی در اشتغال زایی رونق تولید و انجام کارهای پژوهشی دارد.
نقش پررنگ دانشگاه ملایر در حفظ برندهای جهانی شهرستان
رئیس دانشگاه ملایر در زمینه دو برند جهانی شهرستان، افزود: پژوهشکده انگور و کشمش ملایر نسبت به قبل فعال‌تر شده و دو طرح تحقیقاتی با شرکت عالیس قرارداد بسته‌ایم، که در یکی از این طرح‌ها ، تولید قند برای نوشیدنی‌های شرکت عالیس از قند طبیعی انگور در دست پیگیری است.
وی با بیان اینکه اجرای طرح فراز برای تولید انگور مرغوب و تعامل با کشاورزان از دیگر برنامه‌های ما به شمار می‌رود، افزود: در بحث مبل و منبت امسال هیئت علمی جذب کردیم و امیدواریم با وجود این تیم تخصصی و علمی تحولی در حوزه تولیدات مبل منبت و افزایش کیفیت محصولات رخ دهد.
رئیس دانشگاه ملایر با تاکید بر اینکه ما در حوزه مبل منبت وظیفه تربیت نیروی انسانی متخصص و وظیفه انجام تحقیق و پژوهش بر روی طراحی مبل منبت، رنگ، طبی سازی و … را داریم، گفت از سوی دیگر شهرستان ملایر پتانسیل بالایی در بحث تولید گیاهان دارویی دارد که متاسفانه تاکنون مغفول مانده است.
دکتر محمدی منش تصریح کرد: در ملایر چند شرکت دانش بنیان در بحث پرورش و تولید گیاهان دارویی فعالیت می‌کنند، از سوی دیگر مرکز رشد مشترک دانشگاه ملایر با پارک علم و فناوری استان به محل دانشگاه ملایر منتقل شده است، قطعاً همکاری نزدیک شرکت‌های موجود در سطح شهرستان با ما ، زمینه رشد و توسعه مضاعف و دوجانبه را فراهم می‌کند.
افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر: انتصاب دکتر فرشاد سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر به سمت «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان کشور» 1402/5/24 سه‌شنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر: انتصاب دکتر فرشاد سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر به سمت «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان کشور»
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در حکمی جناب آقای دکتر فرشاد سلیمانی را به سمت سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان منصوب کرد.
بی شک ارائه خدمت صادقانه و جهادی به نخبگان و فرهیختگان ایران اسلامی عزیز افتخاری است که حاصل آن حرکت به سوی فتح قله های رفیع پیشرفت و تعالی و دمیدن روح امید و خودباوری در کالبد جوانان این مرز پرگهر است و قطعا این مهم مورد رضایت خداوند متعال، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب برحقش امام خامنه ای عزیز خواهد بود.
هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه ملایر ضمن تبریک این مسئولیت جدید، برای ایشان آرزوی توفیق و سربلندی می نمایند.
شایان ذکر است پیش از این انتصاب، دکتر سلیمانی در سمت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر مشغول به خدمت و فعالیت بوده است.
اخبار پژوهشی و فناوریبيشتر
1402/6/14 سه‌شنبه
آغاز ثبت نام طرح ملی ترویج کارآفرینی (ویژه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی) - تمدید شد
 دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه ملایر با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری طرح ترویج کارآفرینی با اهداف و خدماتی زیر می نماید. دانشجویان علاقمند جهت ثبت نام به سایت www.nepp.ir مراجعه نمایند.
اهداف این طرح عبارتند از:
1- ایجاد فضای عادلانه برای شناسایی استعدادهای کارآفرینی
2-  توانمدسازی افراد و تیم های خلاق، نورآور
3- ایجاد ارتباط کارآمد مهارت و دانش در کارآفرینی
4- فراهم کردن زمینه مناسب برای ایجاد کسب و کارهای موفق
خدمات این طرح شامل موارد زیرمی باشد:
1- انجام تست های شخصت شناسی
2- ارائه تست  ها و مشاوره روانشناسی کسب و کار
3- آموزشی عمومی و تخصصی کارآفرینی
4- خدمات مربی گری و منتورینگ
5- تیم سازی و حضور در رویدادهای حل مسأله
مخاطبین طرح:
1- دانشجویان کارشناسی پس از نیم سال پنجم
2- دانشجویان کارشناسی ارشد پس از نیم سال دوم
3- کلیه دانشجویان مقاطع دکتری
خروجی های طرح:
1- آموزش و کوچینگ 50 نفر دانشجو و فارغ التحصیل جهت راه اندازی کسب و کار
2- ایجاد گفتمان حل مسأله در استان با استفاده از سامانه «نان»
3- تقویت ارتباط کارآفرینان و نهادهای مرتبط با دانشجویان و دانشگاه

مهلت ثبت نام: تاریخ 15 مهرماه 1402

ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت: www.nepp.ir
1402/6/7 سه‌شنبه
نشست تخصصی اساتید و نخبگان دانشگاه با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در این نشست پس از شنیدن نقطه نظرات اساتید، نخبگان و مدعوین  با تاکید بر اینکه به دعوت دکتر بیگی نژاد در این نشست شرکت کرده است، گفت: این نشست شیرین ترین بخش سفر استانی من بود و با حضور در دانشگاه حس بسیار جذاب و خوشحال کننده ای در من ایجاد شد.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه ملایر گفت: رشد و فعالیت های دانشگاه ملایر بسیار جذاب است و شناساندن این قابلیت ها و دانشگاه به نخبگان و جامعه لازم و ضروری است. برای معرفی دقیق دانشگاه رویدادهای مهم را برای حضور اساتید از دانشگاه های بزرگ برنامه ریزی کنید که بر اساس آن بتوانید دانشگاه جوان با این قابلیت ها را به جامعه دانشگاهی به درستی معرفی کنید و ما هم از چنین برنامه هایی حمایت می کنیم.
دکتر دهقانی بر عقد قرارداد جهت حمایت از رویدادهای دانشگاه ملایر تاکید کرد و گفت: برای تشویق پژوهشگران جوان این دانشگاه ما حاضریم به هر میزان که دانشگاهیان دانشگاه ملایر موفق به جذب گرنت و طرح نیاز محور از جامعه و صنعت شوند و فعالیت های پژوهشی نیاز محور دانشگاه رشد یابد معادل سه برابر آن را حمایت به دانشگاه اختصاص دهیم. وی از مسئول دفتر خود خواست تا با تشکیل جلسه مشترک با رئیس دانشگاه ملایر، یک بسته همکاری مبتنی بر ظرفیت های علمی، آمایشی و دانشگاهی در قالب موافقت‌نامه‌هایی در محورهای مختلف تدوین و از توسعه علمی و پژوهشی دانشگاه ملایر حمایت گردد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین افزود: اینکه دانشگاه ملایر به شکل مسئله محور در حال فعالیت است برای من جالب بود. مسئله معدن، مسئله مبل و منبت و مسئله انگور و کشمش منجر به ثمرات ارزشمندی برای دانشگاه و کشور خواهد شد. در این گونه پژوهشکده ها افراد از گروه های متفاوت دور هم جمع می‌شوند و کار را پیش میبرند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه عدم فهم درست مساله یکی از مشکلات کشور است افزود: باید برای مسئله شناسی کار کرد. وی همچنین بر تعاملات بین المللی تاکید کرد و گفت: در این دولت و در اکثر سفرهای خارجی دولتمردان گفتمان فناوری وجود دارد و در تمام نشست های رئیس جمهور علم و فناوری مطرح است که این نشان دهنده توجه به این موضوع می‌باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: نمی توان همیشه با روش دولتی با مسائل برخورد کرد باید مدل اقتصادی خوب در بیاوریم و حتما کشاورز از این حمایت خواهند کرد و ادامه داد: معاونت علمی از برنامه ها و پروژه های کشاورزی در مباحثی که مرتبط با زیست مردم است، حمایت می کند.
دکتر دهقانی در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه راهگشا نیست و باید حلقه های میانی ارتباط دانشگاه با صنعت ایجاد و تقویت شوند که این نقش را در عمل شرکت دانش بنیان ایفا می کنند و افزود: خانه های خلاق نیز مورد حمایت هستند و منجر به نوآوری می شوند. نوآوری از دو بخش فناوری و خلاقیت تشکیل شده است که وقتی وجهه فناوری غالب باشد دانش بنیان خواهد شد و وقتی که وجهه خلاقیت تقویت شود خانه های خلاق را ایجاد می کند، بنابراین ما هم از دانش بنیان ها و هم از خلاق ها حمایت می کنیم.
دکتر دهقانی، با اشاره به طراحی سامانه جامع و تعاملی ارائه خدمات معاونت علمی بیان کرد: یکی از نیازهای جدی معاونت علمی، بستری تعاملی و جامع، برای اطلاع رسانی خدمات و حمایت‌ها است. وی گفت: بر اساس یک بررسی ۹۰ درصد منابع اعطایی معاونت علمی توسط ۱۰ درصد از شرکت ها استفاده شده است که عمدی در آن نبوده و عمدتا به دلیل آشنا نبودن شرکت‌ها و نخبگان با تنوع حمایت‌های معاونت و بنیاد ملی نخبگان می باشد.
دکتر دهقانی گفت: برای رفع این مشکل سامانه جامع خدمت معاونت علمی،  در حال توسعه است تا خدمات حمایت‌ها و زیرساخت‌های معاونت علمی به شکلی هوشمند، تعاملی و متناسب با جامعه، معرفی شود. معاونت علمی بیش از ۴۰۰ خدمت عرضه می کند اما عمده شناخت جامعه مخاطب از خدمات معاونت علمی، محدود به ارزیابی شرکت‌ها و معرفی به صندوق‌ها برای اخذ تسهیلات است. وی از اساتید و دانشجویان خواست تا قبل از عملیاتی شدن کلیه فعالیت های اطلاع رسانی معاونت، با مراجعه به سایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی قابلیت های مورد استفاده خود را شناسایی و از آن بهره مند شوند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان در ادامه به جایگاه بنیاد نخبگان اشاره کرد و افزود: فعالیت های بنیاد نخبگان باید اصلاح شود زیرا بسیار کهنه و ناکارآمد است. بنیاد نخبگان باید تغییر هویتی بدهد که نظرات نخبگان را به حاکمیت منتقل کند. دکتر دهقانی گفت: هم اکنون بنیاد نخبگان شده مشابه یک نهاد صنفی. وی جایگاه بنیاد نخبگان را ایجاد مسیر تهسیل گری در فرآیند حمایت از نخبگان اعلام کرد و گفت: بنیاد نخبگان باید تبدیل شود به یک نهاد تسهیل گر که کار ها را برنامه ریزی و پیگیری کند. وی همچنین بر ضرورت بازنگری در آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد و گفت: بازنگری در فرایندها و آئین نامه های بنیاد ملی نخبگان با هدف تسهیل در ارایه خدمت به نخبگان کشور در دستور کار این معاونت قرار دارد.
دکتر هادی بیگی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه ملایر و نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی پیش از صحبت معاون علمی رئیس جمهور ضمن معرفی دانشگاه ملایر و تشکر از حضور ایشان در دانشگاه بر ضرورت برقراری ارتباط بین المللی بین اساتید و دانشمندان کشور و معرفی صحیح انقلاب اسلامی تاکید کرد. دکتر بیگی نژاد با اشاره به اینکه امروز برای موفقیت در حوزه های مختلف  باید برای  تصویر سازی شایسته از  ایران  اسلامی در خارج از کشور اقدام شود اقزود: امروز لازم است روابط علمی خود را با کشورهای دیگر توسعه داده و با اساتید و افراد نخبه و موفق این کشورها جلسات و تعاملات بیشتری داشته باشیم و این کار را می توان از کشورهای منطقه شروع کرد.  وی با تاکید بر اصلاح و ایجاد ذهنیت صحیح نسبت به انقلاب اسلامی در دنیا گفت:  اگر برای این امر وقت بگذاریم، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.
دکتر ابراهیم محمدی منش رئیس دانشگاه ملایر نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت معرفی صحیح دانشگاه ملایر به مسئولان گفت: در این نشست به دنبال معرفی صحیح قابلیت و توانمندی دانشگاه جوان ملایر به معاون علمی رئیس جمهور هستیم.
دکتر محمدی منش عدم شناخت صحیح و دقیق مسئولان از قابلیت های موجود در دانشگاه های شهرستانی خصوصاً دانشگاه ملایر را یکی از مانع های جدی در جذب حمایت از مسئولان اعلام کرد و گفت: دانشگاه ملایر با کمتر از 20 سال سن یکی از دستاوردهای دو دهه اخیر انقلاب اسلامی است که اگر با دانشگاه های بزرگ مقایسه شود روند رشد چشمگیر آن به مسئولان نشان داده خواهد شد. وی توسعه متوازن کشور را در گروه توجه به دانشگاه های جوان دانست و گزارشی از وضعیت علمی دانشگاه ازائه کرد.
وی گفت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه فعال شده است، مرکز رشد مشترک با پارک شکل گرفته است، فعالیت های پژوهشی مرتبط با صنعت با عقد 15 قرارداد در 5 ماه گذشته که در مقایسه با یکسال گذشته بیش از سه برابر افزایش یافته است، پژوهشکده های دانشگاه شکل گرفته و در حال تقویت هستند، 7 عضو هیات علمی دانشگاه جزء دو درصد برترهای استنادی می باشند، در بین دانشگاه های زیر 20 سال از نظر مقالات رتبه اول را دانشگاه ملایر دارد.
رئیس دانشگاه در ادامه با بیان اینکه وجود دانشگاه برای توسعه متوازن کشور و هر شهری نعمت است و در آن شهر باعث رشد و توسعه زیر ساخت، رفع نیازها و تامین نیروی انسانی می‌شود تصریح کرد: دانشگاه ملایر با 6 هزار دانشجو 12 رشته و گرایش در مقطع دکتری،43  رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و 32 رشته و گرایش کارشناسی دارد.
وی گفت: آیین نامه پسا دکترای دانشگاه روز گذشته در هیئت امنا مصوب شد و نیاز به حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان دارد. رئیس دانشگاه ملایر با تاکید بر اینکه این دانشگاه با این دستارودها و ظرفیتها نیازمند حمایت است گفت: دانشگاهی اگر دنبال رشد و استفاده از نخبگان و نگه داشت نخبگان در همان شهر است باید نگاه ویژه ای به آن بشود و امروز دانشگاه باید به سمت توسعه بیشتر حرکت کند تا  بتوان افرادی موفق تربیت نماید.
در ادامه دکتر رضایی به نمایندگی از اساتید گروه معدن، قابلیت های دانشگاه و مسائل مرتبط پژوهشی و حمایتی در حوزه معادن، دکتر دکامین رئیس پژوهشکده کشمش و انگور مسائل مرتبط با انگور و کشمش را بیان و پژوهشکده کشمش و انگور را معرفی کردند. دکتر پژوهان نیز به مساله مبل و منبت و ضرورت های آن و دکتر شجاعی رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه از فعالیت های مختلف در حوزه ارتباط با صنعت و مشکلات پیش رو گفتند. خانم رسولی به نمایندگی از خانه خلاق ملایر، مهندس قنبری  به نمایندگی از واحد فناور مرکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری و آقای مهندس معتقد دانشجوی نخبه دکتری رشته شهرسازی، مشکلات نخبگان را در ارتباط با بنیاد ملی نخبگان بیان کردند.
1402/4/3 شنبه
فراخوان جذب امریه سربازی ارتباط با صنعت در دانشگاه ملایر
اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه ملایر در راستای اجرای اصل 147 قانون اساسی و با استناد به ماده 66 قانون خدمت نظام وظیفه و بر اساس سند همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری، اقدام به جذب نیروی امریه می¬کند. به همین منظور و در راستای پشتیبانی و تقویت فعالیت‌های ارتباط با جامعه و صنعت، دفتر ارتباط با صنعت موفق به کسب مجوز گذراندن خدمت سربازی دو نفر در قالب امریه (غیر هیات علمی) از وزارت عتف شده است.
لذا مشمولان آماده به خدمت مقدس سربازی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مورد نیاز که در ادامه می-آید، می توانند از تاریخ 31/03/1402 لغایت 05/04/1402 با مراجعه به سامانه جذب پرسنل امریه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی: https://amriye.msrt.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
تاریخ اعزام: 1 شهریور 1402
تاریخ شروع ثبت نام: 31 خرداد 1402
 تاریخ پایان ثبت نام: 5 تیر 1402
اعلام نتیجه بررسی اولیه: 6 تیر 1402
تاریخ شروع مصاحبه: 10 تیر 1402
تاریخ پایان مصاحبه: 13 تیر 1402
شرایط اختصاصی:
داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری
رشته‌های تحصیلی موردنیاز:
1) رشته مهندسی مواد
2) رشته شیمی
3) مهندسی برق (قدرت)
4) زبان انگلیسی
5) مهندسی علوم دامی
6) مهندسی طبیعت
1402/3/24 چهارشنبه
بازدید علمی اساتید دانشگاه ملایر از شرکت مادر تخصصی مپنا
اردوی راهیان پیشرفت دانشگاه به منظور بازدید از فعالیت‌های صنایع پیشتاز، تبیین پیشرفت فناوری کشور و با هدف آشنایی اساتید با پیشرفت‌های حوزه‌های مربوطه و ایجاد زمینه‌های پژوهشی و مطالعاتی با این صنایع به همت مدیریت ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه برگزار شد. در همین راستا روز چهارشنبه 17 خردادماه جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر از هلدینگ مپنا بازدید داشتند و در این بازدید شش ساعته از سه شرکت زیرمجموعه دیدن بعمل آمد.
 ابتدا از شرکت مهندسی و ساخت ژانراتور مپنا (پارس) که شامل معرفی قابلیت ها و توانمندی های گروه مپنا و بازدید از سالن های تولید بود شروع گردید که این شرکت با استفاده از توان داخلی مشغول به تولید توربین های بادی با ظرفیت های 2.5 و 4 مگاواتی است. سپس از شرکت مپنا مایند (نرم افزار چند منظوره بر مبنای هوش مصنوعی) بازدید به عمل آمد.
در ادامه از قابلیت ها و سالن های تولید خودروی برقی مپنا مایند که زیر نظر شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا بود بازدید انجام شد. در انتها نیز از شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا بازدید انجام شد. توربین هایی که زمانی تحت نظر شرکت زیمنس آلمان ساخته می شدند، هم کنون با بکاربردن دانش و تخصص متخصصان داخلی این توربین ها، داخلی سازی شده و به درجه ای از کیفیت رسیده است که قابلیت صادرات این نوع توربین ها فراهم شده است.
همچنین در مسیر برگشت، از مزار مدافع حرم شهید مصطفی صدرزاده و همرزمان ایشان زیارت مختصری انجام شد.
معاونت پژوهش و فناوری
اخبار آموزشی و تحصیلات تکمیلیبيشتر
1402/6/20 دوشنبه
اطلاعیه مهم: زمان برگزاری کلاس های آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
قابل توجه دانشجویان محترم
به اطلاع همه دانشجویان می رساند کلاس های آموزشی همزمان با پذیرش در سراهای دانشجویی از ۳ مهرماه دایر می باشد.
مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی
1402/4/10 شنبه
راهیابی سه نفر از دانشجویان دانشگاه ملایر در رشته های شیمی، حقوق و روانشناسی به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور سال 1402
مرکز المپیاد علمی دانشجویی اسامی راه یافتگان به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشوررا اعلام کرد . در تاریخ 15 اردیبهشت ماه 1402 اولین مرحله از بیست و هشتمین المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی کشور در دانشگاه بوعلی سینا (به مرکزیت منطقه 4 کشور) برگزار گردید. در کمال مسرت و افتخار سه نفر از دانشجویان دانشگاه ملایر شرکت کننده در این رقابت نیز موفق شدند به مرحله نهایی المپیاد کشوری راه پیدا کنند. اسامی این عزیزان به شرح زیر است:
- خانم الهام لطفی آصف در رشته شیمی
- خانم یاسمین نباتی در رشته روانشناسی
- آقای عباس سرشتی در رشته حقوق
معاونت آموزشی و دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه این موفقیت را به این عزیزان تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت در مرحله نهایی المپیاد علمی – دانشجویی کشور را دارد.
جهت مشاهده نتایج به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://olympiad.sanjesh.org
1402/4/5 دوشنبه
اسامی پذیرفته شدگان اولیه کارشناسی ارشد بدون آزمون در سال تحصیلی 1402
پیرو اطلاعیه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال 1402 اعلامی  در تاریخ 20  بهمن 1401 در پرتال دانشگاه ملایر،  درخواست های متقاضیان توسط دانشکده های مختلف مورد بررسی  قرار گفت و با توجه به ظرفیت قانونی تعیین شده برای دانشگاه در هر رشته، اسامی پذیرفته شدگان به شرح جدول زیر اعلام می گردد. قابل ذکر است که پذیرش در این مرحله (در تمام دانشگاه های کشور) غیر قطعی است و پذیرش قطعی بعد از ثبت اسامی افراد توسط معاونت آموزشی دانشگاه در سامانه سازمان سنجش (در زمان مقرر خود) و تأیید نهایی صلاحیت عمومی آنها توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد.
نکته مهم:
الزامی است افرادی که قصد انصراف دارند تا تاریخ 21  تیر 1401 بصورت کتبی انصراف خود را به دفتر حمایت از استعدادهای درخشان (ساختمان مرکزی- طبقه همکف) تحویل دهند تا از معرفی آنها به سازمان سنجش خودداری گردد و دانشگاه فرد جایگزین را تعیین و معرفی نماید. در صورت عدم انصراف و ثبت مشخصات فرد پذیرفته شده در سامانه سازمان سنجش از طرف دانشگاه ملایر، فرد امکان پذیرش در رشته یا دانشگاه دیگری را (چه به صورت با آزمون و چه بصورت بدون آزمون) نخواهد داشت.  تاکید می شود که پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون در این مرحله قطعی و نهایی نمی باشد و مطابق با روال عادی همه ساله پذیرش بدون آزمون، فقط با تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسمیت و قطعیت می یابد.
رشته پذیرش شده در مقطع کارشناسی ارشد نام و نام خانوادگی ردیف
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
روانشناسی نگین شیرزادی 1
روانشناسی زهره گلزار طاهر 2
روانشناسی زهرا حیدری 3
روانشناسی مهتاب ادیب نیا 4
مدیریت آموزشی مریم حیدری 5
مدیریت آموزشی شهاب شهرجردی 6
مدیریت آموزشی مهناز مظهری رنجبر 7
مدیریت آموزشی فاطمه آقا حسینی 8
فلسفه تعلیم و تربیت زهرا چهاردولی 9
فلسفه تعلیم و تربیت ساناز شمس 10
فلسفه تعلیم و تربیت زهرا رحیمی 11
برنامه ریزی درسی نگین احمدوند 12
برنامه ریزی درسی ساینا چالش 13
برنامه ریزی درسی مهدی طلائی نژاد 14
برنامه ریزی درسی فاطمه حسین پور 15
زبان انگلیسی نگین احمدی پور 16
مدیریت بازرگانی یاسین ندری 17
علوم قرآن و حدیث سمیه صالحی 18
علوم قرآن و حدیث فریبا پیرحیاتی 19
دانشکده علوم پایه
شیمی فیزیک مینا حیدری 20
فوتونیک سمیرا افشاری میر 21
دانشکده فنی و مهندسی
مهندسی مواد - سرامیک سهیلا کاظمی 22
مهندسی مواد - سرامیک مهدی برخورداری 23
مهندسی مواد - سرامیک لیلا جلالوند 24
مهندسی مواد - سرامیک مبینا دستجردی 25
مهندسی برق - مخابرات سیستم فاطمه شهمرادی 26
دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست
علوم و مهندسی مرتع - اصلاح و احیای مرتع- مدیریت مرتع شیما جعفری 27
مدیریت حوزه های آبخیز - علوم و مهندسی آبخیز - آبخیز داری شهری فائزه شفیعی 28
علوم و مهندسی محیط زیست - آلودگی محیط زیست نسرین بیراوندی پور 29
دانشکده کشاورزی
علوم دامی امیرحسین مشکین فام 30
علوم دامی علی شفیعی 31
شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه سیده زهرا حسینی 32
تولیدات گلخانه ای حدیث غلامی 33
دانشکده ریاضی و آمار
ریاضی کاربردی - آنالیز عددی کرامت دلفانی 34
لازم به ذکر است که پذیرفته شدگان در این مرحله نیاز به انجام و پیگیری کار خاصی ندارند و می بایست منتظر اطلاعیه های بعدی دانشگاه در شهریور ماه برای انجام اقدامات لازم برای ثبت نام خود باشند.
با آرزوی موفقیت و بهروزی
دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه
1402/3/30 سه‌شنبه
استفاده از سهمیه رتبه اولی کارشناسی در قبولی در کنکور کارشناسی ارشد سال 1402
به اطلاع کلیه دانشجویان و دانش آموختگان رتبه اول کارشناسی (ورودی های 97 و 98) که مایل به استفاده از سهمیه رتبه اولی کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد می باشند، می رساند تا روز چهارشنبه 21 تیر 1402 مهلت دارند تا مدارک ذیل را به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل نمایند.
1-  فرم تکمیل شده تأييديه رتبه اولی
2- کپی خوانا از کارنامه کنکور کارشناسی ارشد 1402
3- کپی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات تکمیلی:
دانشجویان رتبه اولی (در بین هم رشته و هم ورودی خود) که در ترم جاری با طی حداکثر 8 نیم سال فارغ التحصیل می گردند، یا فارغ التحصیلان رتبه اولی (در بین هم رشته و هم ورودی خود) که در طی حداکثر 8 نیم سال فارغ التحصیل شده اند و حداکثر یک سال از زمان فراغت از تحصیل آنها گذشته باشد، در صورتیکه در آزمون کارشناسی ارشد 1402 شرکت نموده باشند و مجاز به انتخاب رشته گردیده باشند می توانند از تسهیلات در نظر گرفته شده برای رتبه اولی ها در قبولی آزمون کارشناسی ارشد صرفا برای یکبار استفاده نمایند. بدین منظور لازم است این افراد فرم تأييديه رتبه اول (مندرج در صفحه 510 دفترچه راهنما انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 1402) را تکمیل نمایند. لازم است این فرم پرینت شده و سپس قسمت (الف) این فرم توسط متقاضی با خودکار آبی بصورت کاملاٌ خوانا و با درج همه جزئیات (شماره داوطلبی، شماره پرونده، شاره شناسنامه و ....) تکمیل و امضا گردد. سپس داوطلب با مراجعه به آموزش کل دانشگاه، درخواست تکمیل و تأیید قسمت (ب) این فرم را می نماید. بعد از اخذ تأییدیه قسمت (ب)،  لازم است متقاضی فرم تکمیل و تأیید شده را به دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه (ساختمان مرکزی- طبقه همکف) حداکثر تا تاریخ 21 تیر 1402 تحویل نماید تا در زمان مقرر (از تاريخ 25 تیر 1402 تا 10 مرداد 1402) از طريق پرتال اينترنتي به سازمان سنجش اعلام گردد تا داوطلب از مزایای آن بهره مند گردد. مزید امتنان است در صفحه پشت این فرم اطلاعات تماس دانشجو نیز نوشته شود.
بدیهی است عدم تکمیل و تحویل فرم مربوطه در موعد مقرر، و یا درج اطلاعات ناقص یا اشتباه در فرم منجر به محرومیت داوطلب از مزایای آن می گردد و مسئولیت آن بر عهده خود فرد می باشد.
با آرزوی موفقیت
دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه
اخبار توسعه و پشتیبانیبيشتر
1402/6/1 چهارشنبه
فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله‌ای غذاخوری‌های دانشگاه ملایر در سال 1402-1403 (نوبت دوم)
دانشگاه ملایر در نظر دارد مناقصه عمومی یک مرحله ای طبخ و توزیع صبحانه (همراه با وعده شام)، ناهار، شام و دورچین‌های غذای دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، سراهای دانشجویی، مطابق قوانین و استانداردهای کشور و شیوه‌نامه آماده‌سازی مواد و پخت غذای دانشجویی با برنامه غذایی ارائه شده توسط دانشگاه در محل سلف‌های پردیس دانشگاه، دانشکده و همه خوابگاه‌های تحت همکاری با دانشگاه ملایر در سال 1402-1403 به شماره 2002000050000004 را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید.  کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصهگران و بازگشایی پاکت ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت)ستاد( به آدرس https://www.setadiran.ir انجام خواهد شد و لازم است مناقصه‌گران در صورت عدم عضویت قبلی، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه محقق سازند. تاریخ انتشار مناقصه درسامانه تاریخ 1 شهریور 1402 میباشد.
مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت : ساعت 19:00روز چهار‌شنبه تاریخ 8 شهریور 1402
مهلت زمانی ارائه پیشنهاد : ساعت 19:00 روز شنبه تاریخ 18 شهریور 1402
زمان بازگشایی پاکت ها : ساعت 11:00 روز دوشنبه تاریخ  19 شهریور 1402
اطلاعات تماس دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اسناد مناقصه و ارائه پاکت
الف : آدرس ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر- اراک، دانشگاه ملایر و تلفن 08132456502
اطلاعات تماس سامانه ستاد جهت انجام مراحل عضویت در سامانه :
مرکز تماس: 41934 - 021
دفتر ثبت نام: 88969737 و 8519376
1402/3/4 پنجشنبه
بررسی روند اجرای پروژه دانشکده فنی و مهندسی
با حضور رئیس و معاون اداری و مالی دانشگاه روند اجرایی فاز یک پروژه دانشکده فنی و مهندسی بررسی شد.
در این بازدید ضمن بررسی وضعیت پروژه و اقدامات پیمانکار بر ضرورت تسریع در روند انجام کار تاکید شد.
در سفر ریاست محترم جمهوری به استان همدان ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه دانشکده فنی و مهندسی و کتابخانه مرکزی دانشگاه اختصاص یافت که با پرداخت بخش اول این اعتبار فعالیت اجرایی فاز یک پروژه با زیربنای ۴۵۰۰ متر آغاز شد و فرایند شروع مناقصه فاز دو پروژه شامل موتورخانه نیز آغاز شده است.
1401/11/11 سه‌شنبه
راهنمای استفاده از سامانه تحت وب و نرم افزار کاربردی بیمه تکمیلی سینا (سیناد)
همکاران محترم به منظور ثبت و پیگیری هزینه های درمان می توانید به پورتال شرکت بیمه سینا، خدمات الکترونیکی بیمه درمان، سامانه ثبت آنلاین هزینه درمان(سیناد) مراجعه نموده و با ورود به سامانه نسبت به ثبت و پیگیری اسناد اقدام نمایند.
همچنین جهت دریافت و  نرم افزار کاربردی به پورتال بیمه سینا – خدمات الکترونیک –خدمات الکترونیکی  بیمه درمان- سامانه ثبت آنلاین  هزینه درمان ( سیناد)-نرم افزار مخصوص گوشی هوشمند –دریافت مستقیم نسخه اندروید مراجعه و با نصب نرم افزار نسبت به ثبت و پیگیری اسناد اقدام نمایند توجه : نام کاربری و کلمه عبور کد ملی اشخاص می باشد.
  1. افراد با ورود به قسمت اعلام هزینه درمان نسبت به بارگزاری هزینه های مربوطه اقدام نمایند.
  2. با ورود  به هر قسمت، فیلم آموزشی مربوطه قابل مشاهده می باشد.
  3. بعد از تایید نهایی و در صورت عدم مشکل کارمندان می بایست اصل هزینه تائید شده را دوشنبه هر هفته تحویل کارشناس بیمه سینا نمایند.
لازم به ذکر است ثبت اسناد هزینه درمان در سامانه بیمه تکمیلی (سیناد) الزامی است.
1401/10/17 شنبه
آگهی فراخوان ارزیابی کیفی و مناقصه عمومی يك مرحله‌ای (تکمیل خوابگاه متأهلین دانشگاه ملایر)
دانشگاه ملایر در نظر دارد با رعایت قانون برگزاری مناقصات، انجام عملیات موضوع ذیل را از طریق ارزیابی کیفی و مناقصه عمومی یک مرحله‌ای با استفاده از بخشنامه سرجمع به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید:
 الف) موضوع پروژه: تکمیل خوابگاه متأهلین دانشگاه ملایر به شماره 2001000050000015 سامانه ستاد
 ب) مبلغ برآورد اولیه پروژه: 39526763876ریال (سی و نه میلیارد و پانصد و بیست و شش میلیون و هفتصد و شصت و سه هزار و هشتصد و هفتاد و شش ریال)
ج) مدت انجام کار: 6 ماه
د) محل انجام کار: ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک، دانشگاه ملایر
ه) مبلغ تضمین شرکت در مناقصه: 1976339000ریال (یک میلیارد و نهصد و هفتاد و شش میلیون و سیصد و سی و نه هزار ریال)، بصورت ضمانتنامه بانکی معتبر با اعتبار حداقل سه ماهه از تاریخ تحویل پیشنهاد و با قابلیت تمدید برای 3 ماه دیگر و یا واریز وجه نقد به شماره شبا متمرکز سپرده 57010004001071507378919 IR نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به نام دانشگاه ملایر قابل پذیرش خواهد بود. 
 و) محل فروش و تحویل اسناد: هر سه پاکت الف، ب و ج باید بصورت الکترونیکی در سایت ستاد ایران بارگذاری شوند و فقط اصل پاکت الف در پاکت  مجزا و مهر و موم شده که مشخصات مناقصه بر روی آن نوشته شده است در مهلت مقرر به نشانی کارفرما ارسال و در دبیرخانه ثبت گردد.
ز) تاریخ فروش اسناد مناقصه:  مطابق زمان اعلام شده در سامانه ستاد ایران
ح) زمان تحویل اسناد مناقصه: مطابق زمان اعلام شده در سامانه ستاد ایران
ت) اعتبارات مالی پروژه از محل اعتبارات عمرانی بصورت نقد خواهد بود.
ی) شرایط پیمانکار: 1- داشتن حداقل رتبه 5 ابنیه و 5 تاسیسات از سازمان برنامه و بودجه کشور و دارا بودن ظرفیت آزاد کار  و گواهینامه صلاحیت ایمنی از اداره کار و رفاه اجتماعی
ک) حداقل امتیاز لازم برای بازگشایی پاکات قیمت 65 امتیاز کیفی مطابق اسناد اعلامی می باشد.
ل) نشانی کارفرما: ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک، دانشگاه ملایر تلفن: 32456518 -081
 م) سایر اطلاعات و جزئیات مربوط، در اسناد ارزیابی و مناقصه مندرج است.
تاريخ بازگشايي پاكات مناقصه : ساعت 10 روز یک شنبه مورخ 2 بهمن 1401
*** هزینه درج آگهی به عهده برنده مناقصه می‌باشد. ***
اخبار دانشجوییبيشتر
1402/6/30 پنجشنبه
اطلاعیه اداره تغذیه
ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما و خانواده محترمتان به اطلاع می‌رساند، سامانه اداره تغذیه آماده ارائه خدمت به شما عزیزان می‌باشد. لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید.
برای سفارش غذا حداکثر ۷۲ ساعت قبل از تحویل اقدام فرمایید.
تحویل غذا فقط با کارت دانشجویی امکان‌پذیر است. استفاده از قبض فراموشی فقط دو بار در ماه امکان پذیر خواهد بود.
همه دانشجویان عزیز بومی و غیر بومی برای تمدید فعال بودن کارت تغذیه، طبق برنامه زمان‌بندی پذیرش خوابگاهها به پژوهشکده انگور و کشمش مراجعه فرمایند.
توزیع شام در هفته آتی به همراه وعده ناهار خواهد بود
با احترام و تشکر
اداره تغذیه دانشگاه
1402/6/20 دوشنبه
اطلاعیه پذیرش دانشجویان در سراهای دانشجویی دانشگاه ملایر
با آرزوی سلامت و سعادت برای شما و خانواده محترمتان، برنامه پذیرش در سراهای دانشجویی به شرح ذیل می‌باشد:
 - دانشجویان دوره روزانه
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی(مقطع دکتری و کارشناسی‌ارشد 1402) روز دوشنبه مورخ 3 مهر 1402
  • دانشجویان روزانه ورودی 1401 روز دوشنبه مورخ 3 مهر 1402
  • دانشجویان روزانه ورودی 1400 روز سه‌شنبه  مورخ 4 مهر 1402
  • دانشجویان روزانه ورودی‌ 1399 روز چهارشنبه مورخ 5 مهر 1402
  • دانشجویان ورودی‌ 1398 و ماقبل و دانشجویان شبانه همه ورودی‌ها روز شنبه مورخ 8 مهر 1402
نکات مهم:
  • اسکان دانشجویان ورودی 98 و ماقبل و دانشجویان شبانه منوط به وجود ظرفیت اسکان در خوابگاه‌های دانشجویی می‌باشد، لذا دانشگاه ملایر هیچگونه تعهدی نسبت به اسکان این دانشجویان نخواهد داشت.
  • پذیرش دانشجویان بر اساس ورودی اعلام شده در تاریخ‌های مذکور انجام خواهد پذیرفت، لذا از حضور در زمان‌های دیگر خودداری فرمائید. در صورت حضور، دانشگاه هیچ تعهدی نسبت به اسکان دانشجویان عزیز نخواهد داشت و می‌توانند از هتل‌ها و مهمانسراهای شهر استفاده نمایند.
  • به دانشجویان عزیزی که با توجه به شرایط خود کمتر از 3 روز در هفته در خوابگاه حضور داشته باشند امکان واگذاری خوابگاه وجود نداشته و دانشگاه هیچگونه مسؤلیتی نسبت به عودت وجه پرداختی به این عزیزان نخواهد داشت، این دانشجویان می‌توانند دوشب در هفته به عنوان میهمان از سراهای دانشجویی استفاده کنند.
  • با توجه به تاکید صندوق رفاه دانشجویان، پرداخت شهریه مصوب سراهای دانشجویی در زمان عقد قرارداد الزامی می‌باشد.
1402/6/8 چهارشنبه
آخرین مهلت ثبت درخواست خوابگاه
به استحضار دانشجویان عزیز می‌رساند، اسکان در خوابگاه مستلزم ثبت درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه به آدرس https://refah.swf.ir الزامی است.
فرصت مجدد ثبت درخواست خوابگاه : تاریخ ۱۷ شهریورماه
عدم ثبت درخواست تا تاریخ اعلام شده به منزله عدم نیاز به خوابگاه در سال تحصیلی جدید می‌باشد.
درخواست خوابگاه تعهدی برای دانشگاه نسبت به اسکان دانشجویان عزیز شبانه و ترم پنجم به بعد ایجاد نخواهد کرد.
با آرزوی موفقیت و سلامتی
1402/5/24 سه‌شنبه
دانشگاه ملایر بر سکوی سوم مسابقات دو و میدانی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور ایستاد
چهارمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور در رشته دو و میدانی با قهرمانی دانشگاه فردوسی مشهد به پایان رسید. دانشگاه ملایر که تنها با دو نفر در این رقابت ها شرکت کرده بود، با درخشش ورزشکار خود بر سکوی سوم مسابقات ایستاد.
 این مسابقات با شرکت ۲۰ دانشگاه کشور به مدت دو روز در پیست دو ومیدانی شهدای قدس همدان در پنج ماده ۱۰۰ ،۴۰۰ ، ۱۵۰۰ متر ، پرش طول و پرتاب وزنه در پیست دو ومیدانی شهدای قدس برگزار شد.
در قسمت تیمی مسابقات فردوسی مشهد با کسب ۱۴ امتیاز در جایگاه نخست قرار گرفت و دانشگاههای تربیت دبیر شهید رجایی با ۱۳ و ملایر با ۱۰.۵ امتیاز در جایگاه دوم و سوم مسابقات قرار گرفتند.
همچنین دانشگاه ملایر یک طلا در پرش طول و یک برنز در ۱۰۰ متر توسط محمد رضا قاسمی به دست آورد.
اداره تربیت بدنی دانشگاه این موفقیت ارزشمند را تبریک عرض نموده و برای این قهرمانان ارزنده آرزوی موفقیت می نماید.
اخبار فرهنگی و اجتماعیبيشتر
1402/6/28 سه‌شنبه
همایش تجلیل از خادمین امام حسین علیه السلام و موکب‌ های شهرستان ملایر در دانشگاه برگزار شد.
همایش و تقدیر از موکب داران و خادمین حسینی شهرستان ملایر با حضور حجت الاسلام والمسلمین ارزنده امام جمعه ملایر، مهندس اسماعیلی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و معاونین ایشان، خادمین، جمعی از مسئولین و مدیران ادارات شهرستان، فعالین و عوامل برپایی موکب های اربعین حسینی در مرکز همایش های شهید حیدری دانشگاه ملایر برگزار گردید.
این مراسم با اقامه نماز مغرب و عشاء و پذیرایی از خادمین حسینی به اتمام رسید.
1402/6/15 چهارشنبه
برپایی موکب اسکان شبانه و پذیرایی شهدای گمنام دانشگاه ملایر
همزمان با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، دانشگاه ملایر اقدام به برپایی موکب و اسکان شبانه و پذیرایی از زائران حسینی نموده است.
موکب شهدای گمنام دانشگاه ملایر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و بسیج دانشجویی از تاریخ 5 لغایت 15 شهریور ماه 1402 در مسجد دانشگاه ملایر به منظور خدمات رسانی به زائران حسینی کربلای معلی برپا گردید.
1402/6/4 شنبه
اعزام کاروان دانشجویی دانشگاه ملایر به اربعین حسینی
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه و بسیج دانشجویی، همزمان با اربعین سالار شهیدان، دانشجویان دانشگاه ملایر نیز کوله بار سفر بستند و راهی حرم اباعبدالله الحسین (ع‌) شدند. کاروان دانشجویی، زائران امام حسین علیه السلام به  جهت تجدید پیمان با سرور شهیدان، حضرت اباعبدلله حسین (ع) و یاران باوفایشان و به منظور شرکت در پیاده روی اربعین متشکل از دانشجویان دانشگاه ملایر عازم کربلا شد.
1402/6/4 شنبه
آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد
آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.
در بخشی از این مراسم دکتر سلیمانی گزارشی از فعالیت های فرهنگی در زمان تصدی پست معاونت فرهنگی و اجتماعی ارائه نمود.
در ادامه دکتر محمدی منش ضمن تقدیر از تلاش های دکتر سلیمانی، برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و سربلندی نمود و افزود
ارائه خدمت صادقانه و جهادی به نخبگان و فرهیختگان ایران اسلامی عزیز افتخاری است که حاصل آن حرکت به سوی فتح قله های رفیع پیشرفت و تعالی و دمیدن روح امید و خودباوری در کالبد جوانان این مرز پرگهر است و قطعا این مهم مورد رضایت خداوند متعال، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب برحقش امام خامنه ای عزیز خواهد بود.
در پایان طی حکمی دکتر حسن قراباغی به سمت سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب گردید.