جمعه 19 خرداد 1402   07:34:10
1398/7/10 چهارشنبه
اخبار دانشگاهبيشتر
با هدف بررسی ظرفیت ها، مشکلات و چالش های تولید انگور، محصولات جانبی و صنایع وابسته صورت گرفت: پنجمین همایش ملی انگور و کشمش در دانشگاه ملایر برگزار شد. 1402/3/10 چهارشنبه
با هدف بررسی ظرفیت ها، مشکلات و چالش های تولید انگور، محصولات جانبی و صنایع وابسته صورت گرفت: پنجمین همایش ملی انگور و کشمش در دانشگاه ملایر برگزار شد.
پنجمین همایش ملی انگور و کشمش با محورهای فرصت‌ها و چالش‌های بومی و اقلیمی، به‌نژادی و به‌باغی انگور، مدیریت منابع و بهره‌وری عوامل تولید، صنایع تبدیلی و تکمیلی اقتصاد و تجارت و پایداری و سلامت تولید با حضور نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، پژوهشگران، محققان، باغداران و کشاورزان از استان‌ها و شهرهای انگورخیز کشور در مرکز همایش‌های شهید حیدری دانشگاه ملایر برگزار شد.
ارزیابی محدودیت بیواقلیمی و قابلیت اراضی انگور آبی در منطقه ازندریان با استفاده از سیستم میکرولیز، چالش‌های انگور کاری ایران، اثر کیفیت نور بر ویژگی‌های فتوسنتزی و تبادلات گازی انگور رقم یاقوتی تحت تنش شوری در گلخانه، راهکارهای بهبود بهره‌وری مصرف آب در تاکستان‌ها با محوریت راهکارهای به‌باغی، پیش‌رس کردن انگور در گلخانه، بررسی تجارت بین‌الملل کشمش و انگور در ایران و دنیا، معرفی محصولات دانش‌بنیان کوهرنگ، اتحادیه باغداران و سیاست‌های کلان کشور در حوزه انگور و کشمش از جمله موضوع‌هایی بود که توسط پژوهشگران و محققان حوزه باغداری و کشاورزی ارائه شد.
در ابتدای همایش دکتر ختن لومعاون پژوهشی و فناوری ضمن خیرمقدم به مدعوین و مهمانان، گزارش مختصری از فعالیت ها و اقدامات پژوهشی دانشگاه ارائه داد و گفت: با توجه به فراگیری فعالیت های کشاورزی و باغداری در شهرستان، دانشگاه ملایر تلاش می کند در جهت اعتلای کشاورزی استان همدان و شهرستان ملایر گام بردارد و این مهم با توسعه پژوهش های موثر و کاربردی توسط اساتید و محققین امکانپذیر و قابل دسترسی است.
در ادامه دکتر دکامین رئیس پژوهشکده انگور و کشمش و دبیر علمی همایش حضور مسئولین، محققین، باغداران و فعالان حوزه کشاورزی و صنعت در این گردهمایی و همایش ملی را گرامی داشت و گفت: علم و دانش به سبب تاثیرگذاری مثبت و موثر در جامعه و ایجاد توانمندی و توانایی همواره از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: با توجه به حجم تولید انگور و محصولات جانبی آن در شهرستان ملایر، این محصول آورده مالی مناسبی برای کشاورزان، فعالین حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی در پی دارد و جا دارد اقدامات و فعالیت های گسترده و مناسبی در راستای افزایش بهره وری در این حیطه انجام پذیرد.
رئیس پژوهشکده انگور و کشمش به مسئله مهم تغییر اقلیم در کشور و خشکسالی های اخیر، سرمازدگی سال جاری و خسارت های ناشی از آنها اشاره کرد و گفت:  هدف ما به عنوان تنها پژوهشکده انگور و کشمش در کشور، پایه گذاری و پیگیری فعالیت علمی در جهت توسعه کمی و کیفی تولیدات انگور و محصولات جانبی آن و هم اندیشی برای رفع مشکلات، مقابله با آفات، بیماریها و آسیب ها است.
مهندس کاکاوند رئیس اداره جهاد کشاورزی ملایر در این همایش شهرستان ملایر را به عنوان قطب باغبانی استان همدان و یکی از ظرفیت‌های بزرگ تولید انگور و مشتقات آن در کشور دانست و گفت: از ۲۳ هزار هکتار اراضی باغی در شهرستان ملایر، ۱۱ هزار و ۷۵۱ هکتار مختص باغ‌های انگور است و سالانه از این میزان سطح زیر کشت انگور، ۲۷۶ هزار تُن محصول انگور تولید که ۷۵ درصد انگور تولیدی به انواع کشمش تبدیل می‌شود.
وی با بیان اینکه برای حفظ و ارتقای بهره‌وری باغ‌های انگور، از سال گذشته اقداماتی در دستور کار است، بیان کرد: در این راستا برای تمام محصولات کشاورزی استان همدان نقشه راه تهیه شده که مفصل‌ترین آن مربوط به انگور است.
به گفته وی؛ تمام جزئیات مربوط به ارقام مختلف انگور از جمله نوع و زمان کاشت، نوع برداشت، فرآوری، آفات و بیماری‌ها، اقلیم مناسب، چگونگی افزایش بهره‌وری انگور دیده شده و به زودی با حضور وزیر جهاد کشاورزی رونمایی می‌شود.
مهندس کاکاوند همچنین یکی از بزرگترین مشکلات باغ‌های انگور این شهرستان را نوع و نحوه آبیاری عنوان کرد و گفت: نوع کشت انگور با شرایط اقلیمی و کاهش منابع آبی موجود سازگاری ندارد و در همین راستا از سال گذشته سیستم آبیاری نوین طراحی شد که با سیستم خرده مالکی، حقآبه و حجم آب ورودی منطبق است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به خسارت سنگین سرمازدگی به باغ‌های انگور این شهرستان، اظهار داشت: ضرورت دارد بیمه باغ‌های انگور جدی‌تر دیده شود و در جانمایی باغ‌ها تجدیدنظر شود.
در بخش های مختلف این همایش مقالات و پژوهش های منتخب اساتید و پژوهشگران برجسته کشوری ارائه گردید و باغداران و کشاورزان نیز مشکلات، دغدغه‌ها، نیازها و مطالبات خود را بیان کردند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در اختتامیه همایش ملی انگور و کشمش عنوان کرد: به منظور توسعه تجارت بین المللی انگور و محصولات وابسته، نیازمند تلاش بیشتر برای افزایش کیفیت و ارائه یک محصول مطلوب و در کلاس جهانی هستیم. 1402/3/10 چهارشنبه
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در اختتامیه همایش ملی انگور و کشمش عنوان کرد: به منظور توسعه تجارت بین المللی انگور و محصولات وابسته، نیازمند تلاش بیشتر برای افزایش کیفیت و ارائه یک محصول مطلوب و در کلاس جهانی هستیم.
دکتر بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با حضور در اختتامیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش، بر اهمیت فعالیت کشاورزان، باغداران، مروجین و صنایع وابسته به عنوان زنجیره تولید انگور و سایر محصولات مرتبط تاکید کرد و ضمن اشاره به لزوم کار علمی و عملی توأم در این زمینه، گفت: با توجه به ذائقه مشتریان در بازارهای جهانی و در جهت توسعه تجارت بین المللی این محصول مهم کشاورزی، نیازمند تلاش بیشتر در جهت افزایش کیفیت، ارتقاء وضعیت ظاهری، بسته بندی شکیل و ارائه یک محصول مطلوب و در کلاس جهانی به کشورهای هدف هستیم و این مسئله بازدهی مالی مناسب و ارزش افزوده قابل توجهی به دنبال خواهد داشت.
دکتر بیگی تداوم این قبیل همایش ها و گردهمایی ها به منظور تبادل نظر و تمرکز بر رفع مشکلات و مسائل مرتبط با این محصول استراتژیک را مهم قلمداد کرد و افزود: برگزاری این چنین نشست هایی اگر صرفا به صورت تبلیغاتی، تئوریک و غیرکاربردی باشد اثربخش نخواهد بود اما اگر خروجی آن رفع مسائل و مشکلاتی باشد که باغداران و کشاورزان عزیز به صورت زیسته با آن مواجه هستند بسیار ارزشمند و مفید خواهد بود و رویکرد برگزاری این همایش نیز چنین تعریف شده است.
رئیس دانشگاه ملایر در حاشیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش بیان کرد: تمرکز دانشگاه بر ایجاد فرصت‌های مناسب برای باغداران و کشاورزان است تا با ارائه آموزش‌های واقعی، محصولات باکیفیت‌تری تولید کنند. 1402/3/10 چهارشنبه
رئیس دانشگاه ملایر در حاشیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش بیان کرد: تمرکز دانشگاه بر ایجاد فرصت‌های مناسب برای باغداران و کشاورزان است تا با ارائه آموزش‌های واقعی، محصولات باکیفیت‌تری تولید کنند.
دکتر محمدی‌منش رئیس دانشگاه در حاشیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش و طی گفتگو با خبرنگاران و اصحاب رسانه بیان کرد: وظیفه و رسالت مهم این دانشگاه آموزش و تربیت نیروی انسانی مناسب و فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی است و در همین راستا تمرکز دانشگاه بر ایجاد فرصت‌های مناسب برای باغداران و کشاورزان است تا با ارائه آموزش‌های واقعی، محصولات باکیفیت‌تری تولید کنند.
وی گفت: هدف اصلی ما تقویت ارتباط باغداران با پژوهشکده انگور و کشمش است و با توجه به فعالیت پژوهشکده انگور و کشمش به صورت تخصصی، دانشگاه ملایر تمایل دارد اعتباراتی را در این زمینه هزینه کند و برگزاری اینگونه همایش‌ها نیز جزیی از این اقدامات به شمار می‌رود.
وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نهال‌کاری، هرس کردن و احصای نقاط قوت و ضعف حوزه انگور و کشمش را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: بخش دیگری از وظایف دانشگاه و پژوهشکده انگور و کشمش، شناسایی مشکلات در عرصه پژوهش در حوزه آب و خاک و کشت است تا با انجام تحقیقات مورد نیاز و استفاده از دانشگاه تحصیلات تکمیلی، بتوانیم برای انگور و کشمش به عنوان نماد جهانی، موثر باشیم.
رئیس دانشگاه ملایر اجرایی شدن این اهداف را برقراری هر چه بیشتر ارتباط تولیدکنندگان با پژوهشکده انگور و کشمش دانست و گفت: در عین حال نیاز است فضا را به گونه‌ای سازماندهی کنیم که از لحاظ کمی و کیفی، محصولات تولیدی را ارتقاء دهیم و به سلامت جامعه کمک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه پژوهشکده انگور و کشمش شناسایی چالش‌ها، آسیب‌ها و نقاط رشد و پیشرفت‌ها است، بیان کرد: این پژوهشکده موظف است طرح‌ها و پژوهش‌هایی را اجرایی کند که بر مبنای آن بتوان تحقیقات را پیش برد و اجرایی کرد.
به گفته وی؛ ممکن است روند تحقیقات برخی مشکلات در حوزه انگور و کشمش طولانی شود و برخی هم به سرعت قابل حل باشد.
رئیس دانشگاه ملایر خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد مشکلات ما در حوزه انگور و کشمش در سطح استان و این شهرستان، با استفاده از انرژی و توان نیروی انسانی، اندیشمندان و اساتید قابل حل است و برای اجرای یک طرح و ایده نو نیز نیاز به سرمایه‌گذاری و استفاده از نیروهای جوان و نخبه داریم که امیدواریم این پژوهشکده بتواند تمامی این اهداف و برنامه‌ها را محقق کند.
موفقیت دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه ملایر در کسب رتبه برتر آزمون دکتری سال ۱۴۰۱ 1402/3/8 دوشنبه
موفقیت دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه ملایر در کسب رتبه برتر آزمون دکتری سال ۱۴۰۱
مهدی صوفی زاده دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه ملایر، موفق به کسب رتبه ۱ در آزمون  دکتری سال 1402 رشته مدیریت قراردادهای نفت و گاز گردید.
دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه این موفقیت بزرگ را به ایشان و خانواده محترمشان، اساتید و دانشگاهیان دانشگاه ملایر تبریک عرض می نماید.
 
به منظور تبادل نظر، هم افزایی و اشتراک گذاری تجربیات صورت گرفت: گردهمایی موکب داران و فعالان اربعینی استان همدان در دانشگاه ملایر 1402/3/6 شنبه
به منظور تبادل نظر، هم افزایی و اشتراک گذاری تجربیات صورت گرفت: گردهمایی موکب داران و فعالان اربعینی استان همدان در دانشگاه ملایر
گردهمایی موکب داران و فعالان اربعینی استان همدان با هدف تبادل نظر، هم افزایی و اشتراک گذاری تجربیات و همچنین طرح و پیگیری مسائل و مشکلات پیش رو در دانشگاه ملایر برگزار گردید.
در ابتدای نشست دکتر سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم به موکب داران، مطالبی در خصوص فعالیت های فرهنگی دانشگاه بیان کرد و بر انجام فعالیت های فرهنگی و فرهنگ سازی در مواکب در کنار پذیرایی از زائرین تاکید کرد.
در ادامه سید رضا موسوی رئیس ستاد خدمت گذاران اربعین در استان همدان ضمن خیر مقدم به همه موکب داران و تشکر از میزبانی دانشگاه به بیان خاطراتی در خصوص اربعین وبرپایی موکب پرداخت ودر راستای حل موانع وپیگیری رفع مشکلات موکب داران اعلام آمادگی نمود.
در بخش دیگری از این نشست آقای حسن رضا نیا معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار بر پیگیری مشکلات و موارد مطرح شده توسط موکب داران تاکید کرد و مقررگردید به منظور برسی دقیق تر، جلسه ای با حضور همه موکب داران و مسئولین مرتبط دراستانداری همدان برگزارگردد.
در پایان مراسم شرکت کنندگان پس از اقامه نماز ظهر وعصر، مهمان خوان پربرکت موکب امام رضا(ع)شهرستان ملایر بودند.
 
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه ملایر و سازمان انرژی اتمی 1402/3/5 جمعه
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه ملایر و سازمان انرژی اتمی
تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه ملایر و شرکت توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی ایران امضاء شد.
در راستای تقویت همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه، سازمان انرژی اتمی و صنایع مرتبط، این تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بمنظور میکروب زدایی و پرتودهی مواد غذایی، پزشکی و پلیمری انجام شده است.
 دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه، دکتر شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی و مدیر عامل شرکت توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی؛ حجت الاسلام آزادی خواه نماینده محترم مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و دکتر ملکی مدیر عامل مرکز پرتو دهی غرب کشور امضاء کنندگان این تفاهم نامه بر ضرورت استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه ملایر در این عرصه تاکید کردند و مقرر شد در جلساتی مشترک راهکارهای اجرایی کردن تفاهم نامه با جدیت پیگیری شود. رشته های زیست شناسی، کشاورزی، شیمی، فیزیک و مواد، منابع طبیعی، برق و پژوهشکده کشمش و انگور در این در این حوزه می توانند فعالیت داشته باشند.
دانشگاه ملایر از حمایت ها و تلاش های حجت الاسلام و المسلمین آزادی خواه نماینده محترم مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی که منجر به امضای این تفاهم نامه شد؛ تشکر می نماید.

بخش های مهم این تفاهم نامه به شرح زیر است:
با عنایت به اهمیت بررسی علمی مشکلات و رفع نیازهای موجود از طریق بهره گیری از ظرفیت های مراکز دانشگاهی و به منظور فراهم آوردن زمینه مساعد برای تعامل سازنده بین مراکز علمی و دستگاه‌های اجرایی، تفاهم نامه همکاری سه جانبه فناورانه در حوزه کشاورزی، صنعت و سلامت فی مابین شرکت توسعه کاربرد پرتوها و شرکت دیدار و دانشگاه ملایر منعقد گردید.

اهداف تفاهم نامه:

- حمایت و تسریع در روند انتقال دانش فنی و فناوری و کمک به حل مسائل و چالش های بخش کشاورزی صنعت پزشکی و دامپزشکی
- بهره مندی از توان علمی و تجهیزاتی یکدیگر در جهت توسعه علم و فناوری اصلی یک کشور و همکاری در زمینه فعالیت های پژوهشی و آموزشی

موضوع تفاهم نامه
:

- همکاری فناورانه و پژوهشی در حوزه های کشاورزی (کنترل و دفع آفات کشاورزی، اصلاح و تولید ارقام مهم گیاهان زراعی، باغی، زینتی دارویی، مرتعی و جنگلی و افزایش حاصلخیزی خاک) علوم دامی (تغذیه دام بهبود کیفیت خوراک مصرفی دام طیور، آبزیان و...) و شیلات
- توسعه امنیت غذایی و سلامت محصولات کشاورزی و دامی
- همکاری در جهت توسعه سامانه های پرتودهی صنعتی در سطح کشور
- بهره مندی طرفین از امکانات مشترک از قبیل نیروی انسانی امکانات و تجهیزات فنی
- تبیین دستاوردهای عظیم نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف علوم فناورانه و دانش بنیان از جمله کاربرد انرژی صلح آمیز هسته ای در جهت ارتقا سطح سلامت و زندگی مردم و بهبود کیفیت محصولات صنعتی و کشاورزی
- ایجاد تسهیلات و بستر مناسب در برقراری ارتباط با مراکز رشد و فناوری کل کشور به منظور ،تولید بازاریابی فروش و بکارگیری دستاوردها و محصولات حاصل از پروژه های مشترک فی مابین شرکت توسعه کاربرد ،پرتوها دانشگاه ملایر و شرکت دیدار
- همکاری در جهت تشخیص و کنترل بیماری های دام طیور و آبزیان با استفاده از فناوری کاربرد پرتوها
- برگزاری نشست های علمی ،مشترک انتقال تجربیات و تبادل افکار و اطلاعات
- استفاده از امکانات طرفین به منظور برگزاری کارگاه های آموزشی و دوره های تخصصی
- تسهیلگری در تجاری سازی نتایج پروژه های مورد تحقیق
- همکاری طرفین در طراحی و اجرای گردهمایی های علمی داخلی و خارجی چاپ و انتشار نشریات مقالات و کتب علمی و تعریف و اجرای پایان نامه رساله دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در زمینه های تخصصی مورد نیاز با هدایت اعضای هیئت علمی دانشگاه ملایر به عنوان استاد راهنما و مشاور
- ایجاد تسهیلات در ارائه خدمات آزمایشگاهی و برنامه ریزی و اجرای پروژه های مشترک در زمینه های مورد توافق
بررسی روند اجرای پروژه دانشکده فنی و مهندسی 1402/3/4 پنجشنبه
بررسی روند اجرای پروژه دانشکده فنی و مهندسی
با حضور رئیس و معاون اداری و مالی دانشگاه روند اجرایی فاز یک پروژه دانشکده فنی و مهندسی بررسی شد.
در این بازدید ضمن بررسی وضعیت پروژه و اقدامات پیمانکار بر ضرورت تسریع در روند انجام کار تاکید شد.
در سفر ریاست محترم جمهوری به استان همدان ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه دانشکده فنی و مهندسی و کتابخانه مرکزی دانشگاه اختصاص یافت که با پرداخت بخش اول این اعتبار فعالیت اجرایی فاز یک پروژه با زیربنای ۴۵۰۰ متر آغاز شد و فرایند شروع مناقصه فاز دو پروژه شامل موتورخانه نیز آغاز شده است.
راه اندازی پژوهشکده مطالعات سیستم های قدرت دانشگاه ملایر 1402/2/30 شنبه
راه اندازی پژوهشکده مطالعات سیستم های قدرت دانشگاه ملایر
در همکاری مشترک دانشگاه ملایر و برق باختر، اساسنامه راه اندازی پژوهشکده مطالعات سیستم های قدرت دانشگاه ملایر امضاء و فعالیت این مرکز آغاز شد.
این اساسنامه که پس از چند ماه کار کارشناسی به امضای رئیس دانشگاه ملایر و مدیر عامل برق منطقه‌ای باختر رسید گام موثری برای رفع نیازهای برق شهرستان و منطقه غرب کشور در تعامل دانشگاه و صنعت برق می باشد.
 با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید و دانشجویان رشته برق از این پس پروژه های تحقیقاتی مشترک منعقد و اجرایی خواهد شد.
دانشگاه ملایر از حمایت های دکتر بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی که منجر به راه اندازی این پژوهشکده شد تشکر می نماید.
کسب عنوان ممتاز کشوری توسط فعال فرهنگی دانشگاه ملایر 1402/2/27 چهارشنبه
کسب عنوان ممتاز کشوری توسط فعال فرهنگی دانشگاه ملایر
محمدرضا اسماعیلی دانشجوی دوره کارشناسی مکانیک دانشگاه ملایر و دبیر هیئت منتظران ظهور در جشنواره قرآن و عترت کشوری در رشته مداحی موفق به اخذ عنوان ممتاز شد. این موفقیت را به ایشان وجامعه دانشگاه ملایر تبریک عرض می کنیم و موفقیت بیش از بیش ایشان را از درگاه ایزد منان خواهانیم.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر
اخبار پژوهشی و فناوریبيشتر
1402/3/10 چهارشنبه
با هدف بررسی ظرفیت ها، مشکلات و چالش های تولید انگور، محصولات جانبی و صنایع وابسته صورت گرفت: پنجمین همایش ملی انگور و کشمش در دانشگاه ملایر برگزار شد.
پنجمین همایش ملی انگور و کشمش با محورهای فرصت‌ها و چالش‌های بومی و اقلیمی، به‌نژادی و به‌باغی انگور، مدیریت منابع و بهره‌وری عوامل تولید، صنایع تبدیلی و تکمیلی اقتصاد و تجارت و پایداری و سلامت تولید با حضور نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، پژوهشگران، محققان، باغداران و کشاورزان از استان‌ها و شهرهای انگورخیز کشور در مرکز همایش‌های شهید حیدری دانشگاه ملایر برگزار شد.
ارزیابی محدودیت بیواقلیمی و قابلیت اراضی انگور آبی در منطقه ازندریان با استفاده از سیستم میکرولیز، چالش‌های انگور کاری ایران، اثر کیفیت نور بر ویژگی‌های فتوسنتزی و تبادلات گازی انگور رقم یاقوتی تحت تنش شوری در گلخانه، راهکارهای بهبود بهره‌وری مصرف آب در تاکستان‌ها با محوریت راهکارهای به‌باغی، پیش‌رس کردن انگور در گلخانه، بررسی تجارت بین‌الملل کشمش و انگور در ایران و دنیا، معرفی محصولات دانش‌بنیان کوهرنگ، اتحادیه باغداران و سیاست‌های کلان کشور در حوزه انگور و کشمش از جمله موضوع‌هایی بود که توسط پژوهشگران و محققان حوزه باغداری و کشاورزی ارائه شد.
در ابتدای همایش دکتر ختن لومعاون پژوهشی و فناوری ضمن خیرمقدم به مدعوین و مهمانان، گزارش مختصری از فعالیت ها و اقدامات پژوهشی دانشگاه ارائه داد و گفت: با توجه به فراگیری فعالیت های کشاورزی و باغداری در شهرستان، دانشگاه ملایر تلاش می کند در جهت اعتلای کشاورزی استان همدان و شهرستان ملایر گام بردارد و این مهم با توسعه پژوهش های موثر و کاربردی توسط اساتید و محققین امکانپذیر و قابل دسترسی است.
در ادامه دکتر دکامین رئیس پژوهشکده انگور و کشمش و دبیر علمی همایش حضور مسئولین، محققین، باغداران و فعالان حوزه کشاورزی و صنعت در این گردهمایی و همایش ملی را گرامی داشت و گفت: علم و دانش به سبب تاثیرگذاری مثبت و موثر در جامعه و ایجاد توانمندی و توانایی همواره از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: با توجه به حجم تولید انگور و محصولات جانبی آن در شهرستان ملایر، این محصول آورده مالی مناسبی برای کشاورزان، فعالین حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی در پی دارد و جا دارد اقدامات و فعالیت های گسترده و مناسبی در راستای افزایش بهره وری در این حیطه انجام پذیرد.
رئیس پژوهشکده انگور و کشمش به مسئله مهم تغییر اقلیم در کشور و خشکسالی های اخیر، سرمازدگی سال جاری و خسارت های ناشی از آنها اشاره کرد و گفت:  هدف ما به عنوان تنها پژوهشکده انگور و کشمش در کشور، پایه گذاری و پیگیری فعالیت علمی در جهت توسعه کمی و کیفی تولیدات انگور و محصولات جانبی آن و هم اندیشی برای رفع مشکلات، مقابله با آفات، بیماریها و آسیب ها است.
مهندس کاکاوند رئیس اداره جهاد کشاورزی ملایر در این همایش شهرستان ملایر را به عنوان قطب باغبانی استان همدان و یکی از ظرفیت‌های بزرگ تولید انگور و مشتقات آن در کشور دانست و گفت: از ۲۳ هزار هکتار اراضی باغی در شهرستان ملایر، ۱۱ هزار و ۷۵۱ هکتار مختص باغ‌های انگور است و سالانه از این میزان سطح زیر کشت انگور، ۲۷۶ هزار تُن محصول انگور تولید که ۷۵ درصد انگور تولیدی به انواع کشمش تبدیل می‌شود.
وی با بیان اینکه برای حفظ و ارتقای بهره‌وری باغ‌های انگور، از سال گذشته اقداماتی در دستور کار است، بیان کرد: در این راستا برای تمام محصولات کشاورزی استان همدان نقشه راه تهیه شده که مفصل‌ترین آن مربوط به انگور است.
به گفته وی؛ تمام جزئیات مربوط به ارقام مختلف انگور از جمله نوع و زمان کاشت، نوع برداشت، فرآوری، آفات و بیماری‌ها، اقلیم مناسب، چگونگی افزایش بهره‌وری انگور دیده شده و به زودی با حضور وزیر جهاد کشاورزی رونمایی می‌شود.
مهندس کاکاوند همچنین یکی از بزرگترین مشکلات باغ‌های انگور این شهرستان را نوع و نحوه آبیاری عنوان کرد و گفت: نوع کشت انگور با شرایط اقلیمی و کاهش منابع آبی موجود سازگاری ندارد و در همین راستا از سال گذشته سیستم آبیاری نوین طراحی شد که با سیستم خرده مالکی، حقآبه و حجم آب ورودی منطبق است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به خسارت سنگین سرمازدگی به باغ‌های انگور این شهرستان، اظهار داشت: ضرورت دارد بیمه باغ‌های انگور جدی‌تر دیده شود و در جانمایی باغ‌ها تجدیدنظر شود.
در بخش های مختلف این همایش مقالات و پژوهش های منتخب اساتید و پژوهشگران برجسته کشوری ارائه گردید و باغداران و کشاورزان نیز مشکلات، دغدغه‌ها، نیازها و مطالبات خود را بیان کردند.
1402/3/10 چهارشنبه
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در اختتامیه همایش ملی انگور و کشمش عنوان کرد: به منظور توسعه تجارت بین المللی انگور و محصولات وابسته، نیازمند تلاش بیشتر برای افزایش کیفیت و ارائه یک محصول مطلوب و در کلاس جهانی هستیم.
دکتر بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با حضور در اختتامیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش، بر اهمیت فعالیت کشاورزان، باغداران، مروجین و صنایع وابسته به عنوان زنجیره تولید انگور و سایر محصولات مرتبط تاکید کرد و ضمن اشاره به لزوم کار علمی و عملی توأم در این زمینه، گفت: با توجه به ذائقه مشتریان در بازارهای جهانی و در جهت توسعه تجارت بین المللی این محصول مهم کشاورزی، نیازمند تلاش بیشتر در جهت افزایش کیفیت، ارتقاء وضعیت ظاهری، بسته بندی شکیل و ارائه یک محصول مطلوب و در کلاس جهانی به کشورهای هدف هستیم و این مسئله بازدهی مالی مناسب و ارزش افزوده قابل توجهی به دنبال خواهد داشت.
دکتر بیگی تداوم این قبیل همایش ها و گردهمایی ها به منظور تبادل نظر و تمرکز بر رفع مشکلات و مسائل مرتبط با این محصول استراتژیک را مهم قلمداد کرد و افزود: برگزاری این چنین نشست هایی اگر صرفا به صورت تبلیغاتی، تئوریک و غیرکاربردی باشد اثربخش نخواهد بود اما اگر خروجی آن رفع مسائل و مشکلاتی باشد که باغداران و کشاورزان عزیز به صورت زیسته با آن مواجه هستند بسیار ارزشمند و مفید خواهد بود و رویکرد برگزاری این همایش نیز چنین تعریف شده است.
1402/3/10 چهارشنبه
رئیس دانشگاه ملایر در حاشیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش بیان کرد: تمرکز دانشگاه بر ایجاد فرصت‌های مناسب برای باغداران و کشاورزان است تا با ارائه آموزش‌های واقعی، محصولات باکیفیت‌تری تولید کنند.
دکتر محمدی‌منش رئیس دانشگاه در حاشیه پنجمین همایش ملی انگور و کشمش و طی گفتگو با خبرنگاران و اصحاب رسانه بیان کرد: وظیفه و رسالت مهم این دانشگاه آموزش و تربیت نیروی انسانی مناسب و فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی است و در همین راستا تمرکز دانشگاه بر ایجاد فرصت‌های مناسب برای باغداران و کشاورزان است تا با ارائه آموزش‌های واقعی، محصولات باکیفیت‌تری تولید کنند.
وی گفت: هدف اصلی ما تقویت ارتباط باغداران با پژوهشکده انگور و کشمش است و با توجه به فعالیت پژوهشکده انگور و کشمش به صورت تخصصی، دانشگاه ملایر تمایل دارد اعتباراتی را در این زمینه هزینه کند و برگزاری اینگونه همایش‌ها نیز جزیی از این اقدامات به شمار می‌رود.
وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نهال‌کاری، هرس کردن و احصای نقاط قوت و ضعف حوزه انگور و کشمش را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: بخش دیگری از وظایف دانشگاه و پژوهشکده انگور و کشمش، شناسایی مشکلات در عرصه پژوهش در حوزه آب و خاک و کشت است تا با انجام تحقیقات مورد نیاز و استفاده از دانشگاه تحصیلات تکمیلی، بتوانیم برای انگور و کشمش به عنوان نماد جهانی، موثر باشیم.
رئیس دانشگاه ملایر اجرایی شدن این اهداف را برقراری هر چه بیشتر ارتباط تولیدکنندگان با پژوهشکده انگور و کشمش دانست و گفت: در عین حال نیاز است فضا را به گونه‌ای سازماندهی کنیم که از لحاظ کمی و کیفی، محصولات تولیدی را ارتقاء دهیم و به سلامت جامعه کمک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه پژوهشکده انگور و کشمش شناسایی چالش‌ها، آسیب‌ها و نقاط رشد و پیشرفت‌ها است، بیان کرد: این پژوهشکده موظف است طرح‌ها و پژوهش‌هایی را اجرایی کند که بر مبنای آن بتوان تحقیقات را پیش برد و اجرایی کرد.
به گفته وی؛ ممکن است روند تحقیقات برخی مشکلات در حوزه انگور و کشمش طولانی شود و برخی هم به سرعت قابل حل باشد.
رئیس دانشگاه ملایر خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد مشکلات ما در حوزه انگور و کشمش در سطح استان و این شهرستان، با استفاده از انرژی و توان نیروی انسانی، اندیشمندان و اساتید قابل حل است و برای اجرای یک طرح و ایده نو نیز نیاز به سرمایه‌گذاری و استفاده از نیروهای جوان و نخبه داریم که امیدواریم این پژوهشکده بتواند تمامی این اهداف و برنامه‌ها را محقق کند.
1402/2/31 یکشنبه
فراخوان جذب امریه سربازی ارتباط با صنعت در دانشگاه ملایر
اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه ملایر در راستای اجرای اصل 147 قانون اساسی و با استناد به ماده 66 قانون خدمت نظام وظیفه و بر اساس سند همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری، اقدام به جذب نیروی امریه می کند. به همین منظور و در راستای پشتیبانی و تقویت فعالیت‌های ارتباط با جامعه و صنعت، دفتر ارتباط با صنعت موفق به کسب مجوز گذراندن خدمت سربازی دو نفر در قالب امریه (غیر هیات علمی) از وزارت عتف شده است.
لذا مشمولان آماده به خدمت مقدس سربازی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مورد نیاز که در ادامه می آید، می توانند از تاریخ 31 اردیبهشت 1402 لغایت 04 خرداد 1402 با مراجعه به سامانه جذب پرسنل امریه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی https://amriye.msrt.ir/ نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
تاریخ اعزام: 01 مرداد 1402
تاریخ شروع ثبت نام: 31 اردیبهشت 1402
 تاریخ پایان ثبت نام: 04 خرداد 1402
اعلام نتیجه بررسی اولیه: 08 خرداد 1402
تاریخ شروع مصاحبه: 08 خرداد 1402
تاریخ پایان مصاحبه: 11 خرداد 1402

 شرایط اختصاصی:
داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری
 رشته‌های تحصیلی موردنیاز:
1- رشته مهندسی مکانیک- کارشناسی ارشد یا دکتری- مهارت در زمینه فرآوری لیزری مواد.
2- رشته مهندسی مواد- کارشناسی ارشد یا دکتری- مهارت در زمینه فروآلیاژها و فروسیلیس ها.
3- رشته شیمی- کارشناسی ارشد یا دکتری- مهارت در زمینه کار آزمایشگاهی و پژوهشی های عملی پیوسته.
4- رشته فیزیک- کارشناسی ارشد یا دکتری- مهارت در زمینه کار عملی پراش اشعه ایکس (XRD)
5) فضای سبز
6) مهندسی شیمی
7) دامپزشکی عمومی
8) علوم دامی
اخبار آموزشی و تحصیلات تکمیلیبيشتر
1402/3/18 پنجشنبه
اطلاعیه نکات مهم در برگزاری امتحانات پایان نیمسال تحصیلی
قابل توجه دانشجویان محترم 
باتوجه به برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 از روز شنبه ۲۰ خرداد ماه خواهشمند است به نکات زیر توجه فرمایید.
۱- دانشجو می بایست 10 دقیقه قبل از شروع امتحان در حوزه امتحانی خود حضور داشته باشد.
۲- درب حوزه امتحانی راس ساعات 8:30، 10:30 و 14:30 (پردیس مرکزی) و 8:00، 10:00 و 14:00 (دانشکده عمران و معماری) بسته خواهد شد و از ورود دانشجویان بعد از ساعات مذکور به حوزه امتحانی جلوگیری بعمل خواهد آمد.
۳- امتحانات دروس معارف در هر دو حوزه امتحانی(پردیس مرکزی و دانشکده عمران و معماری) راس ساعت 8:30، 10:30 . 14:30 آغاز می گردد.
۴- برای ورود به جلسه امتحان می بایست حتماً کارت ورود به جلسه را همراه داشته باشید و از ورود دانشجویان فاقد «کارت» به جلسه امتحان جلوگیری بعمل خواهد آمد.
۵- برای دریافت کارت ورود به جلسه دانشجو می بایست ارزشیابی اساتید را در سامانه سما تا پایان وقت جمعه ۱۹ خرداد ماه انجام داده و سپس کارت ورود به جلسه دریافت و چاپ نموده و در زمان حضور در حوزه امتحانی همراه داشته باشد.
۶- وجود هرگونه وسایل اضافی در سرجلسه امتحان از جمله جزوه، کتاب، برگه اضافی، موبایل، ساعت هوشمند، هندزفری و .... به منزله تخلف یا تقلب بوده و برابر مقررات دانشجو به کمیته انضباطی ارجاع و علاوه بر اینکه نمره آن درس «25 صدم» ثبت می گردد، متناسب با نوع تخلف تنبیهات دیگری نیز لحاظ می گردد (از جمله تذکر و توبیخ کتبی همراه با درج شدن در پرونده دانشجو، محرومیت از تسهیلات رفاهی و ...) 
۷- به دلیل اینکه ظرفیت محل نگهداری اشیاء اضافی در هر دانشکده محدود می باشد لطفا از همراه داشتن وسایل اضافی در زمان حضور در محل برگزاری امتحان خودداری نمایید. بدیهی است که در هر صورت مسئولیت گم شدن وسایل اضافی با خود دانشجو می باشد.
مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی
1402/2/25 دوشنبه
مراسم تقدیر از تلاش ها و تبادل نظر اساتید حق التدریس دانشگاه برگزار شد.
مراسم تقدیر از زحمات و تلاش های یکساله اساتید حق التدریس دانشگاه و هم اندیشی و تبادل نظر با ایشان با حضور مسئولین دانشگاه و جمعی از این عزیزان در فضایی صمیمی و گفتگومحور برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر افتخاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با تبریک هفته آموزش و گرامیداشت مقام معلم، گزارشی از فعالیت ها و اقدامات حوزه معاونت آموزشی ارائه نمود و نکاتی در خصوص برگزاری منظم جلسات آموزشی بیان کرد.
در ادامه دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته آموزش و قدردانی از تلاش های اساتید حق التدریس، به پرداخت منظم و سریع حق الزحمه اساتید حق التدریس اشاره کرد و در ادامه به سوالات و نظرات مطرح شده پاسخ داد.
1402/2/12 سه‌شنبه
در مراسم گرامیداشت روز معلم صورت گرفت: تقدیر از سرآمدان آموزشی دانشگاه و رونمایی از کتاب راه و بی راهه
مراسم گرامیداشت روز معلم و تقدیر از سرآمدان آموزشی دانشگاه با حضور دکتر بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس، مسئولین دانشگاه و جمعی از اعضای هیأت علمی برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر محمدی منش در سخنانی ضمن تبریک روز معلم به اساتید دانشگاه از تلاش های آموزشی، پژوهشی و تربیتی اعضای هیأت علمی دانشگاه قدردانی کرد.
در بخش بعدی مراسم حجت الاسلام عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تبریک فرا رسیدن روز معلم، نقش اساتید و معلمان در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی را در کنار آموزش علم و دانش، مهم و ارزشمند ارزیابی نمود و گفت: اخلاق، رفتار و حجب و حیای استاد در شخصیت دانشجویان اثرگذار و مثبت است.
در ادامه دکتر افتخاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی هفته گرامیداشت مقام معلم را تبریک گفت و گزارشی از فعالیت های حوزه معاونت آموزشی در یکسال گذشته ارائه نمود.
دکتر بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه، هفته معلم و استاد را گرامی داشت. وی در ادامه با ارائه سخنانی به تبیین مسائل روز کشور پرداخت و دو محور مدیریت کلان مبتنی بر علم و قدرت بسیج کنندگی افکار عمومی جامعه را در راستای توسعه و تعالی کشور ضروری قلمداد نمود. وی ابراز امیدواری کرد اساتید دانشگاه بتوانند با ارائه راهکارهای مثبت در حل مسائل کشور ایفای نقش نمایند.
در بخشی از این برنامه با حضور حجت الاسلام والمسلمین ثروتی از کتاب تألیف شده ایشان با عنوان «راه و بی راهه» که حاصل مجموعه مباحث مطرح شده در نشست های بسیج اساتید دانشگاه ملایر با موضوع سیاست خارجی از منظر قرآن با رویکرد دشمن شناسی بود و توسط انتشارات دانشگاه ملایر به چاپ رسیده است، رونمایی شد.
در پایان نیز از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه ملایر و اعضای هیأت علمی و طرح های برتر حوزه ارتباط با صنعت و جامعه تقدیر به عمل آمد.

اساتید سرآمد آموزشی:
-  دکتر خسرو سایوند
- دکتر ایمان پژوهان
- دکتر ابراهیم غلامی حاتم
- دکتر داور گیوکی
منتخبین برترین طرح های پژوهشی دانشگاههای کشور:
- دکتر فرشاد سلیمانی
- دکتر علی نوری
منتخبین اعضای هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت دانشگاه‌های کشور:
- دکتر مهیار یوسفی
- دکتر مهدی قبولی
1402/2/4 دوشنبه
اطلاعیه میهمانی، انتقال و تغییر رشته سال تحصیلی 1403- 1402
 به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی متقاضی میهمان و انتقال در سال تحصیلی 1403- 1402 می رساند درخواست خود را صرفا از طریق سامانه جامع خدمات آموزشی وزارت متبوع به آدرس https://portal.saorg.ir ثبت کنند و از مراجعه حضوری به ادارات آموزش خودداری نمایند.
 تذکرات:
 • زمان ثبت تقاضاها از یکم اردیبهشت لغایت سی و یکم اردیبهشت ماه 1402 می باشد و قابل تمدید نمی باشد.
 • دانشجویان متقاضی میهمان که در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402- 1401 در این دانشگاه و یا دانشگاه دیگر میهمان بوده اند نیز لازم است درخواست خود را در سامانه مذکور ثبت نمایند.
• متقاضیان تغییر رشته داخلی و انتقال توأم با تغییر رشته طبق کارنامه محرمانه (ورودی1401) مقطع کارشناسی می بایست درخواست خود را از شانزدهم اردیبهشت لغایت سی و یکم اردیبهشت ماه 1402 به صورت حضوری به دانشکده مربوطه ارائه و شخصاً مراحل لازم را از دانشکده مربوطه پیگیری نمایند.
 تذکر 1: هرگونه نقل و انتقالات اعم از انتقال و میهمانی، تنها در اردیبهشت 1402 و همراه با ثبت نام در سایت وزارت علوم امکان پذیر است و دانشجو می بایست حداقل 24 واحد را در دانشگاه ملایر گذرانده باشد.
 تذکر 2: هرگونه نقل و انتقالات اعم از انتقال، انتقال توام با تغییر رشته، میهمانی و تمدید میهمانی، منوط به ثبت ریز نمرات نیمسال های تحصیلی تا نیمسال اول 1401می باشد.
 تذکر 3: دانشگاه از پذیرش درخواست حضوری و به صورت دستی دانشجویانی که به هر دلیل درخواست خود را درمهلت مقرر در سامانه ثبت ننموده باشند معذور می باشد.
تذکر4: لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی درسامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ثبت نمایند.
تذکر5: دانشجویان متقاضی علاوه بر بارگذاری مستندات در سامانه نقل و انتقالات، می بایست حداکثر تا پایان سی و یکم اردیبهشت 1402 اصل مدارک را به کارشناس نقل و انتقالات آموزش کل دانشگاه سرکار خانم روزبهانی تحویل نمایند.
اداره کل امور آموزشی دانشگاه
اخبار توسعه و پشتیبانیبيشتر
1402/3/4 پنجشنبه
بررسی روند اجرای پروژه دانشکده فنی و مهندسی
با حضور رئیس و معاون اداری و مالی دانشگاه روند اجرایی فاز یک پروژه دانشکده فنی و مهندسی بررسی شد.
در این بازدید ضمن بررسی وضعیت پروژه و اقدامات پیمانکار بر ضرورت تسریع در روند انجام کار تاکید شد.
در سفر ریاست محترم جمهوری به استان همدان ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه دانشکده فنی و مهندسی و کتابخانه مرکزی دانشگاه اختصاص یافت که با پرداخت بخش اول این اعتبار فعالیت اجرایی فاز یک پروژه با زیربنای ۴۵۰۰ متر آغاز شد و فرایند شروع مناقصه فاز دو پروژه شامل موتورخانه نیز آغاز شده است.
1401/11/11 سه‌شنبه
راهنمای استفاده از سامانه تحت وب و نرم افزار کاربردی بیمه تکمیلی سینا (سیناد)
همکاران محترم به منظور ثبت و پیگیری هزینه های درمان می توانید به پورتال شرکت بیمه سینا، خدمات الکترونیکی بیمه درمان، سامانه ثبت آنلاین هزینه درمان(سیناد) مراجعه نموده و با ورود به سامانه نسبت به ثبت و پیگیری اسناد اقدام نمایند.
همچنین جهت دریافت و  نرم افزار کاربردی به پورتال بیمه سینا – خدمات الکترونیک –خدمات الکترونیکی  بیمه درمان- سامانه ثبت آنلاین  هزینه درمان ( سیناد)-نرم افزار مخصوص گوشی هوشمند –دریافت مستقیم نسخه اندروید مراجعه و با نصب نرم افزار نسبت به ثبت و پیگیری اسناد اقدام نمایند توجه : نام کاربری و کلمه عبور کد ملی اشخاص می باشد.
  1. افراد با ورود به قسمت اعلام هزینه درمان نسبت به بارگزاری هزینه های مربوطه اقدام نمایند.
  2. با ورود  به هر قسمت، فیلم آموزشی مربوطه قابل مشاهده می باشد.
  3. بعد از تایید نهایی و در صورت عدم مشکل کارمندان می بایست اصل هزینه تائید شده را دوشنبه هر هفته تحویل کارشناس بیمه سینا نمایند.
لازم به ذکر است ثبت اسناد هزینه درمان در سامانه بیمه تکمیلی (سیناد) الزامی است.
1401/10/17 شنبه
آگهی فراخوان ارزیابی کیفی و مناقصه عمومی يك مرحله‌ای (تکمیل خوابگاه متأهلین دانشگاه ملایر)
دانشگاه ملایر در نظر دارد با رعایت قانون برگزاری مناقصات، انجام عملیات موضوع ذیل را از طریق ارزیابی کیفی و مناقصه عمومی یک مرحله‌ای با استفاده از بخشنامه سرجمع به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید:
 الف) موضوع پروژه: تکمیل خوابگاه متأهلین دانشگاه ملایر به شماره 2001000050000015 سامانه ستاد
 ب) مبلغ برآورد اولیه پروژه: 39526763876ریال (سی و نه میلیارد و پانصد و بیست و شش میلیون و هفتصد و شصت و سه هزار و هشتصد و هفتاد و شش ریال)
ج) مدت انجام کار: 6 ماه
د) محل انجام کار: ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک، دانشگاه ملایر
ه) مبلغ تضمین شرکت در مناقصه: 1976339000ریال (یک میلیارد و نهصد و هفتاد و شش میلیون و سیصد و سی و نه هزار ریال)، بصورت ضمانتنامه بانکی معتبر با اعتبار حداقل سه ماهه از تاریخ تحویل پیشنهاد و با قابلیت تمدید برای 3 ماه دیگر و یا واریز وجه نقد به شماره شبا متمرکز سپرده 57010004001071507378919 IR نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به نام دانشگاه ملایر قابل پذیرش خواهد بود. 
 و) محل فروش و تحویل اسناد: هر سه پاکت الف، ب و ج باید بصورت الکترونیکی در سایت ستاد ایران بارگذاری شوند و فقط اصل پاکت الف در پاکت  مجزا و مهر و موم شده که مشخصات مناقصه بر روی آن نوشته شده است در مهلت مقرر به نشانی کارفرما ارسال و در دبیرخانه ثبت گردد.
ز) تاریخ فروش اسناد مناقصه:  مطابق زمان اعلام شده در سامانه ستاد ایران
ح) زمان تحویل اسناد مناقصه: مطابق زمان اعلام شده در سامانه ستاد ایران
ت) اعتبارات مالی پروژه از محل اعتبارات عمرانی بصورت نقد خواهد بود.
ی) شرایط پیمانکار: 1- داشتن حداقل رتبه 5 ابنیه و 5 تاسیسات از سازمان برنامه و بودجه کشور و دارا بودن ظرفیت آزاد کار  و گواهینامه صلاحیت ایمنی از اداره کار و رفاه اجتماعی
ک) حداقل امتیاز لازم برای بازگشایی پاکات قیمت 65 امتیاز کیفی مطابق اسناد اعلامی می باشد.
ل) نشانی کارفرما: ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک، دانشگاه ملایر تلفن: 32456518 -081
 م) سایر اطلاعات و جزئیات مربوط، در اسناد ارزیابی و مناقصه مندرج است.
تاريخ بازگشايي پاكات مناقصه : ساعت 10 روز یک شنبه مورخ 2 بهمن 1401
*** هزینه درج آگهی به عهده برنده مناقصه می‌باشد. ***
1401/10/16 جمعه
آگهی فراخوان ارزیابی پیمانکار و مناقصه عمومی يك مرحله‌ای (تکمیل فاز اول دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ملایر)
دانشگاه ملایر در نظر دارد با رعایت قانون برگزاری مناقصات، انجام عملیات موضوع ذیل را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله‌ای با ارزیابی کیفی پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید:
الف) موضوع پروژه: تکمیل فاز اول دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ملایر
ب) مبلغ برآورد اولیه پروژه: 173427364378ریال (یکصد و هفتاد و سه میلیارد و چهارصد و بیست و هفت میلیون و سیصد و شصت و چهار هزار و سیصد و هفتاد و هشت ریال)
ج) مدت انجام کار: 9 ماه
د) محل انجام کار: ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک، دانشگاه ملایر
ه) مبلغ تضمین شرکت در مناقصه: 8672000000ریال (هشت میلیارد و ششصد و هفتاد و دو میلیون ریال)، بصورت ضمانتنامه بانکی معتبر با اعتبار حداقل سه ماهه از تاریخ تحویل پیشنهاد و با قابلیت تمدید برای 3 ماه دیگر و یا واریز وجه نقد به شماره شبا متمرکز سپرده 57010004001071507378919 IR نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به نام دانشگاه ملایر قابل پذیرش خواهد بود. 
و) محل فروش و تحویل اسناد: هر سه پاکت الف، ب و ج باید بصورت الکترونیکی در سایت ستاد ایران بارگذاری شوند و فقط اصل پاکت الف در پاکت  مجزا و مهر و موم شده که مشخصات مناقصه بر روی آن نوشته شده است در مهلت مقرر به نشانی کارفرما ارسال و در دبیرخانه ثبت گردد.
ز) تاریخ فروش اسناد مناقصه:  مطابق زمان اعلام شده در سامانه ستاد ایران به شماره
ح) زمان تحویل اسناد مناقصه: مطابق زمان اعلام شده در سامانه ستاد ایران
ت) اعتبارات مالی پروژه از محل اعتبارات عمرانی بصورت نقد خواهد بود.
ی) شرایط پیمانکار: 1- داشتن حداقل رتبه 3 ابنیه و 4 تاسیسات از سازمان برنامه و بودجه کشور و دارا بودن ظرفیت آزاد کار  و گواهینامه صلاحیت ایمنی از اداره کار و رفاه اجتماعی
ک) نشانی کارفرما: ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک، دانشگاه ملایر- دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی تلفن: 32456518 -081
ل) سایر اطلاعات و جزئیات مربوط، در اسناد ارزیابی و مناقصه مندرج است.
تاريخ بازگشايي پاكات مناقصه : ساعت 10 روز شنبه مورخ 24 دی 1401
* هزینه درج آگهی به عهده برنده مناقصه می‌باشد. *
اخبار دانشجوییبيشتر
1402/3/10 چهارشنبه
اطلاعیه وام های تحصیلی، شهریه و ضروری تائید نشده
 به آگاهی می‌رساند با نظر مساعد رییس محترم صندوق رفاه دانشجویان اعتبارمورد نیاز برای درخواست وام های تحصیلی، شهریه و ضروری دانشجویان که به جهت کسری اعتبار تایید نشده بودند، تأمین گردید.
مقتضی است درخواست های مذکور را از تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۱ تا پایان روز سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۳/۱۶ تأیید فرمایید. 
لازم به ذکر است مهلت ثبت درخواست وام مازاد شهریه دانشجویان تحت پوشش تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۷ تمدید گردید.
صندوق رفاه دانشجویان
1402/2/24 یکشنبه
افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه ملایر در مسابقات کشتی پهلوانی و ورزش زورخانه ای قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور
مسابقات کشتی پهلوانی و ورزش زورخانه ای قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار گردید که در این مسابقات آقای علی مرادی از دانشگاه ملایر در وزن ۸۰ تا ۹۰ کیلوگرم این مسابقات با شایستگی به مقام قهرمانی رسیده و بازوبند پهلوانی این مسابقات را به بازو بست. اداره تربیت بدنی دانشگاه ملایر این موفقیت ارزشمند را به پهلوان با اخلاق و شایسته‌ی دانشگاه تبریک عرض می نماید.
اداره تربیت بدنی دانشگاه
1402/2/20 چهارشنبه
اطلاعیه در خصوص انتخابات شورای صنفی دانشجویان
"به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند" با عنایت به برگزاری فرآیند انتخابات شورای صنفی دانشجویان طبق آیین نامه ابلاغی، تعداد داوطلبین عضویت در این شورا به الزام قانونی نرسیده و با توجه به مقارن شدن مهلت تمدید قانونی ثبت نام با ایام امتحانات، انتخابات این شورا به آبان ماه سال جاری موکول می‌گردد. مقتضی است دانشجویان گرامی نسبت به پیگیری اطلاعیه بعدی در مهرماه جهت ثبت نام در انتخابات اقدام فرمایند.
1402/2/17 یکشنبه
اطلاعیه زمانبندی ثبت نام و بخشنامه وام ضروری و ودیعه مسکن متاهلی
اخبار فرهنگی و اجتماعیبيشتر
1402/3/6 شنبه
به منظور تبادل نظر، هم افزایی و اشتراک گذاری تجربیات صورت گرفت: گردهمایی موکب داران و فعالان اربعینی استان همدان در دانشگاه ملایر
گردهمایی موکب داران و فعالان اربعینی استان همدان با هدف تبادل نظر، هم افزایی و اشتراک گذاری تجربیات و همچنین طرح و پیگیری مسائل و مشکلات پیش رو در دانشگاه ملایر برگزار گردید.
در ابتدای نشست دکتر سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم به موکب داران، مطالبی در خصوص فعالیت های فرهنگی دانشگاه بیان کرد و بر انجام فعالیت های فرهنگی و فرهنگ سازی در مواکب در کنار پذیرایی از زائرین تاکید کرد.
در ادامه سید رضا موسوی رئیس ستاد خدمت گذاران اربعین در استان همدان ضمن خیر مقدم به همه موکب داران و تشکر از میزبانی دانشگاه به بیان خاطراتی در خصوص اربعین وبرپایی موکب پرداخت ودر راستای حل موانع وپیگیری رفع مشکلات موکب داران اعلام آمادگی نمود.
در بخش دیگری از این نشست آقای حسن رضا نیا معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار بر پیگیری مشکلات و موارد مطرح شده توسط موکب داران تاکید کرد و مقررگردید به منظور برسی دقیق تر، جلسه ای با حضور همه موکب داران و مسئولین مرتبط دراستانداری همدان برگزارگردد.
در پایان مراسم شرکت کنندگان پس از اقامه نماز ظهر وعصر، مهمان خوان پربرکت موکب امام رضا(ع)شهرستان ملایر بودند.
 
1402/2/27 چهارشنبه
کسب عنوان ممتاز کشوری توسط فعال فرهنگی دانشگاه ملایر
محمدرضا اسماعیلی دانشجوی دوره کارشناسی مکانیک دانشگاه ملایر و دبیر هیئت منتظران ظهور در جشنواره قرآن و عترت کشوری در رشته مداحی موفق به اخذ عنوان ممتاز شد. این موفقیت را به ایشان وجامعه دانشگاه ملایر تبریک عرض می کنیم و موفقیت بیش از بیش ایشان را از درگاه ایزد منان خواهانیم.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر
1402/2/27 چهارشنبه
برگزاری همایش بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر با عنوان (خرمشهرهای پیش رو)
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر برگزار میکند:
نظر به گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر همایشی با عنوان (خرمشهرهای پیش رو) و با حضور استاد برجسته کشوری دانشمند علوم استراتژیک با حضور دکتر مهدی فیروزکوهی که در روز شنبه 30 اردیبهشت ماه از ساعت 16 لغایت 19 به آدرس جاده اراک، دانشگاه ملایر، ساختمان سردار سلیمانی، مرکز همایش های شهید حیدری توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار میگردد.
لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در همایش، از طرف دانشگاه، گواهی شرکت در همایش ارائه میگردد.
1402/2/25 دوشنبه
انجمن علمی رشته مهندسی عمران، سمینار بازار کار در رشته عمران را برگزار کرد
 سمینار بازار کار مهندسی عمران توسط یکی از برترین مهندسین عمران کشور جناب آقای امیرطه نوروزی  ، به همت انجمن علمی عمران در تاریخ یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲در تالار حافظ دانشکده عمران و معماری با استقبال بی نظیر دانشجویان برگزار گردید. موضوع این سمینار پر کردن خلع بین دانشگاه و بازار کار بود و  نکات بسیار جذاب و مهمی توسط مدرس مطرح شد. همچنین در انتهای سمینار ، مدرس به پرسش های دانشجویان در خصوص بازار کار پاسخ داد  .