شنبه 8 اردیبهشت 1403   01:49:39
پنجشنبه 21 فروردین 1399 امکانات دانشگاه ملایر شامل تجهیزات، فضای آموزشی و پژوهشی، آزمایشگاه­ها و کارگاه­های مرتبط با مبل و منبت

در حال حاضر ۷ دانشکده ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، عمران و معماری، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم ریاضی و آمار در دانشگاه فعال هستند و 5400 دانشجو در 26 گروه آموزشی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی و در 71 رشته تحصیلی به تحصیل اشتغال دارند. دانشکده ها دارای امکانات و تجهیزات آموزشی مناسب، از جمله بیش از 44 آزمایشگاه مجهز تخصصی و کارگاه، رصدخانه، گلخانه و مزرعه ی تحقیقاتی، بیش از ۶ پایگاه رایانه ای و سالن های همایش مستقل هستند. تعداد 163 عضو هیأت علمی در حال تدریس و فعالیت علمی و پژوهشی در دانشگاه هستند شامل 2 استاد تمام، 23 نفر دانشیار و 121 نفر استادیار و 17 مربی بوده و همگی در رشته های تخصصی خود جزء پژوهشگران جوان و پویا محسوب می شوند. علاوه بر این اعضای هیأت علمی دانشگاه دارای تألیفات، اختراعات و دستاوردهای علمی فراوانی در سطح ملی و بین المللی هستند. آزمایشگاه ها و کارگاه های، مکانیک، طراحی و ساخت، مواد، شیمی و فیزیک دانشگاه ملایر با بهترین و به روز ترین تجهیزات و ماشین آلات، براساس سرفصل دروس آموزشی و پژوهشی مقاطع مختلف تحصیلی و نیز طرح های تعریف شده داخلی و خارجی مرتبط با مبل و منبت امکان خدمات رسانی را دارند.