|
1403/9/19 دوشنبه انتخاب سه عضو هیأت علمی و یک دانشجوی دوره دکتری دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگران برتر استان همدان
با اعلام ستاد برگزاری هفته پژوهش 1403 استان همدان و در مراسم معرفی و تقدیر پژوهشگران برتر استان همدان، 3 عضو هیات علمی دانشگاه ملایر در گروه علوم پایه، گروه کشاورزی و منابع طبیعی و گروه علوم انسانی در لیست پژوهشگران برتر استان همدان قرار گرفتند.
در این آئین دکتر رعد چگل در حوزه علوم پایه، دکتر روح الله کریمی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و دکتر سید مهدی میرمهدی در حوزه علوم انسانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگران برتر استان انتخاب و از ایشان تقدیر شد.
همچنین خانم مریم ابراهیمی دانشجوی دوره دکتری دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی استان انتخاب و معرفی گردید.
حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه ملایر ضمن آرزوی موفقیت روزافزون، انتخاب شایسته این عزیزان را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماید.
|
|
|
1403/9/17 شنبه مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ملایر برگزار شد
روز شنبه هفدهم آذر ماه و در محل سالن همایش های شهید حیدری دانشگاه ملایر مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور معاونین استاندار همدان، مسئولین دانشگاه و استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد.
این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه ملایر و با حضور مهندس امرایی معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان، مهندس اسماعیلی معاون استاندار و فرماندار ملایر، دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر قراباغی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر برگزار شد با استقبال بینظیر دانشجویان همراه بود.
در بخش آغازین این مراسم دکتر محمدی منش، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند و دکتر قراباغی در سخنانی ضمن تبریک و گرامیداشت روز دانشجو، از حضور گسترده دانشجویان در این مراسم قدردانی نموده و این اتفاق را ارزشمند توصیف کردند.
در بخش دیگر برنامه مهندس امرایی معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان دانشجویان را پیشگامان علم، آگاهی و عدالتخواهی در جامعه دانست و گفت: جریان دانشجویی باید برای تحقق شعار "وفاق ملی" در دولت چهاردهم نیز پیشگام باشد و برای دستیابی به این گفتمان تلاش کند.
وی با بیان اینکه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ حادثهای است که کمتر از چهار ماه بعد از کودتای ۲۸ مرداد اتفاق افتاد، افزود: این کودتا با همکاری و دسیسه آمریکا و انگلیس در ایران اتفاق افتاد و با ساقط شدن دولت دکتر مصدق، یک دوره جدید از استبداد و خفقان در فضای کشور ایجاد شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه دانشجویان در روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در دانشگاه تهران به میدان آمدند و دست به اعتراض زدند، به روایتی از شهید چمران به عنوان یکی از دانشجویان آن زمان در دانشکده فنی دانشگاه تهران اشاره کرد و ادامه داد: خون سه شهید دانشجو در ۱۶ آذر هدر نرفت، بلکه نهال آزادیخواهی و استقلالطلبی مردم ایران را آبیاری کرد و اکنون ۱۶ آذر به عنوان نماد آزادیخواهی، استبدادزدایی، استعمارزدایی و استکبارستیزی جریان دانشجویی ایران تبیین شده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با تاکید بر اینکه از همان دوران تاکیدات امام راحل و رهبری بر وفاق و وحدت بود، خاطرنشان کرد: شعار وفاق ملی برآمده از شعارها و آرمانهای اصیل انقلاب و نظام است و دکتر پزشکیان رئیس جمهور نیز به درستی و با درک شرایط کشور در زمان انتخابات تا به امروز، این شعار را مطرح کرد و به آن پایبند است.
مهندس امرایی با بیان اینکه گفتمان وفاق ملی مبتنی بر آرمانهای انقلاب و نظام است اظهار کرد: تجریه بعد از پیروزی انقلاب و استقرار نظام اسلامی بعد از تنشها و درگیریهای داخلی، موجب شد رئیس جمهور دولت چهاردهم این شعار را مطرح کند که مبتنی بر شناسایی و استفاده از تمامی ظرفیتهای کارآمد و توانمند در جامعه است.
وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور به این شعار و آرمان وفادار است، تاکید کرد: همه باید کمک کنیم شعار «وفاق ملی» به عنوان یک تجربهای در دولت و نظام ما تحقق یابد. به طور قطع وفاق مبتنی بر شاخصهایی است که رئیس جمهور شاخصهای ۱۸ گانهای را در گفتمان "وفاق ملی" همچون کارآمدی، مردمداری، عدالتمحوری و کار کارشناسی مطرح کرد و امروز ضروری است ما در چیدمان مدیریتی و استفاده از ظرفیتهای نیروی انسانی از این گفتمان و شاخصهای آن استفاده کنیم و در این قالب پیش برویم.
وی با تاکید بر اینکه دکتر پزشکیان در همان چارچوبی که در زمان انتخابات مطرح کرد، حرفها را میشنود و همان را اجرایی میکند، خاطرنشان کرد: لازم است جریانها و تشکلهای دانشجویی که دغدغهمند هستند، برای تحقق گفتمان «وفاق ملی» به دولت کمک کنند، چراکه این شعار برآمده از آرمانهای اصیل انقلاب و نظام است و در ادبیات رهبری و امام به وفور بحث همگرایی، انسجام و همدلی مطرح بوده است.
شایان ذکر است در این مراسم نمایندگانی از دانشجویان در حضور مسئولین استانی، شهرستان و دانشگاه و عموم دانشجویان به طرح مطالبات خود پرداختند و نقطه نظرات و دغدغه های عمومی جامعه دانشجویی را بیان کردند.
|
|
|
1403/9/7 چهارشنبه چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی در مجله معتبر ORE GEOLOGY REVIEWS
مقاله دکتر مهیار یوسفی دانشیار گروه مهندسی معدن و همکاران ایشان با عنوان
Overcoming survival bias in targeting mineral deposits of the future: Towards null and negative tests of the exploration search space, accounting for lack of visibility
در مجله ORE GEOLOGY REVIEWS که براساس ضریب تاثیر جزء 10 درصد برتر گروه موضوعی می باشد و دارای شاخص هرش 127 است به چاپ رسیده است.
این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برایشان خواستاریم.
معاونت پژوهشی و فناوری
|
|
|
1403/9/7 چهارشنبه چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی در مجله معتبرCeramics International
مقاله دکتر فرشاد سلیمانی استادیار گروه مهندسی مواد و متالوژی و همکار ایشان با عنوان
Production of Dense Forsterite with Ultra Low Dielectric Loss Using ZrO2 Additive
در مجله Ceramics International که براساس ضریب تاثیر جزء 10 درصد برتر گروه موضوعی می باشد با شاخص هرش 155 به چاپ رسیده است.
این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برایشان خواستاریم.
معاونت پژوهشی و فناوری
|
|
|
1403/9/5 دوشنبه به مناسبت هفته بسیج انجام شد: حضور هیأت رئیسه درنشست بسیج اساتید دانشگاه
در این جلسه که روز یکشنبه چهارم آذر ماه به مناسبت هفته بسیج با حضور جمعی از اساتید بسیجی برگزار شد، بر ارائه راهکارهای عملیاتی و نقش آفرینی بسیج اساتید و اساتید بسیجی برای ارتقای تعاملات استاد- دانشجو، استاد-استاد و استاد- یاوران علمی برای ارتقای سطح کمی و کیفی آموزش در دانشگاه تاکید شد.
رئیس بسیج اساتید و تعدادی از اعضا با بیان دیدگاه های خود برخی مسائل را مطرح و در ادامه ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در این نشست ضمن تبریک هفته بسیج، مسائل و مشکلات حوزه های اجرایی و راهبردی دانشگاه را برای ارائه راهکار و هم افزایی اعضای هیات علمی و بسیج اساتید عنوان و به تشریح برخی دستاوردهای دانشگاه پرداختند.
در این نشست همچنین بر ضرورت فراهم ساختن زمینه مناسب برای گفتگو و تبادل اندیشه میان اساتید دانشگاه و نیز نقش مشوق های رفاهی مانند برگزاری سفرهای زیارتی و سیاحتی در ایجاد رضایت و انگیزش شغلی و جلوگیری از فرسودگی شغلی در میان اساتید و کارمندان دانشگاه تاکید گردید.
|
|
|
1403/9/3 شنبه برپایی بازارچه خیریه در دانشگاه ملایر
بازارچه خیریه در دانشگاه ملایر به همت کانون دانشجویی کلبه امید و با همکاری معاونت فرهنگی در محوطه مقابل سالن شهید حیدری ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه ملایر برپا شد.
این بازارچه که با استقبال پر شور دانشجویان و کارکنان دانشگاه همراه بود با حضور جمعی از دانشجویان،کارکنان و معاونین دانشگاه و به دست حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و با هدف کمک به دانشجویان نیازمند و مردم مظلوم غزه و لبنان برپا شده است که سود حاصله از فروش محصولات صرف این امور خیر میشود.
لازم به ذکر است که در این بازارچه که از روز شنبه ۳ آذر الی چهارشنبه ۷ اذرماه دایر می باشد، انواع محصولات خوراکی،صنایع دستی،پوشاک و محصولات مختلف دیگر به فروش می رسد.
|
|
|