شنبه 8 اردیبهشت 1403   23:41:52

اخبار و اطلاعیه ها

نشست پایان سال رئیس دانشگاه با همکاران دانشگاهی برگزار شد
 نشست پایان سال رئیس دانشگاه با همکاران دانشگاهی به منظور گفتگو و تبادل نظر، ارائه گزارش و همچنین تجلیل از همکاران گرامی که در سال گذشته به افتخار بازنشستگی نائل گردیدند در سالن شهید نظری برگزار شد.
در ابتدای مراسم نماهنگی از برنامه ها، رخدادها و موفقیت های سال گذشته دانشگاه پخش گردید.
 در بخش دیگر برنامه حجت الاسلام ترکاشوند مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رمضان و نوروز باستانی، مطالب و نکاتی پیرامون اخلاق، مراقبت از اعمال نیک و تهذیب نفس بیان کرد.
در ادامه دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه نیز با تبریک ماه رمضان و فرا رسیدن سال نو، از تلاش ها و زحمات همکاران در سالی که گذشت قدردانی نمود.
رئیس دانشگاه گزارشی از اقدامات و عملکرد یک ساله و وضعیت بودجه دانشگاه ارائه داد و ابراز امیدواری نمود با برنامه ریزی دقیق و پیگیری های همکاران سال آینده شاهد موفقیت های بیشتر و تعالی مجموعه دانشگاه ملایر باشیم.
در پایان نیز از همکاران گرامی که در سال گذشته به افتخار بازنشستگی نائل گردیدند با اهدای سبد گل، تقدیرنامه و هدیه تجلیل به عمل آمد.