شنبه 8 اردیبهشت 1403   04:09:48
1402/1/19 شنبه انتشار مقاله دکتر راضیه زارع گنبدی و همکاران ایشان در نشریه European Physical Journal C
دانشگاه ملایر موفق به کسب جایگاه چهل و یکم در بین دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور در رتبه بندی نیچر ایندکس 2021-2022 به واسطه انتشار مقاله دکتر راضیه زارع گنبدی و همکاران ایشان در نشریه European Physical Journal C شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (
ISC)، در نسخه جاری رتبه بندی نیچر ایندکس که تاریخ یک دسامبر 2021 تا 30 نوامبر 2022 را در بر می گیرد، کشور ایران در میان کشورهای جهان حائز رتبه 30 شده است.

در این رتبه بندی، 95 سازمان ایرانی حضور دارند که 78 سازمان ماهیت دانشگاهی دارند. در بین کلیه سازمان های ایرانی، دانشگاه ملایر رتبه چهل و یکم را به واسطه مقاله چاپ شده دکتر راضیه زارع گنیدی از اعضای دانشکده علوم پایه و همکاران ایشان در نشریه European Physical Journal C با عنوان
Cosmic acceleration and geodesic deviation in chameleon scalar field model
به خود اختصاص داده است. شایان ذکر است که این اولین بار است که دانشگاه ملایر در این رتبه بندی قرار می گیرد.
این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی دانشگاه ملایر تبریک عرض می نماییم.
نیچر ایندکس یک پایگاه اطلاعاتی متشکل از وابستگی سازمانی نویسندگانی است که در 82 نشریه برتر علوم طبیعی (Nature Science) مقاله چاپ کرده اند. نیچر ایندکس تعداد مطلق و تعداد سهم کسری از انتشار مقاله در سطح سازمانی و ملی را ارائه می دهد و به این ترتیب، شاخصی از خروجی و همکاری پژوهشی با کیفیت در سطح جهانی است.
معاونت پژوهشی و فناوری
فايلها