فايل ها

آيين نامه ها و فرآیندها

گروه کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت

1392/6/9 شنبه
دانشگاهها نبض حیاتی علم، نوآوری و آموزش جوامع را در اختیار دارند. تربیت نیروی متخصص و معرفی زمینه های جدید علوم برای بهبود کیفیت زندگی مردم از وظایف اصلی دانشگاهها می باشد. از دیگر سو، ارتباط موثر و مفید بین جامعه و صنعت با دانشگاهها همواره مورد نظر مسئولین کشورها بوده است تا از این طریق بتوانند علاوه بر ایجاد صنایع جدید، به رفع مشکلات موجود صنایع بپردازند.
دانشگاه ملایر، با قرار گرفتن در منطقه ای سوق الجیشی، می تواند نقش موثری را در بهبود وضع صنایع منطقه ایفا نماید. منطقه ملایر، در بسیاری از محصولات کشاورزی نظیر انگور، گردو و آلبالو قطب کشوری است. صنایع مبلمان و منبت ملایر در دنیا شناخته شده و شهر ملایر به عنوان شهر جهانی مبل و منبت از سوی سازمان یونسکو به رسمیت شناخته شده است. وجود معادن سیلیس، فلدسپار، رس و... امکان ارائه طرح ها در زمینه معدن و صنایع مربوطه را تسهیل نموده است. همچنین قرار گرفتن صنایع فولاد و فلزی، بافندگی، پتروشیمی و هسته ای در نزدیکی شهر ملایر، امکان ارتباط موثر با دانشگاه را فراهم کرده است.
از طرفی دانشگاه ملایر، دارای بیش از 100 نفر هیئت علمی تمام وقت در رشته های مختلف است که می توانند مشاوره های علمی و فنی موثری برای بهبود شرایط کسب و کار به صاحبان صنایع ارائه دهند. با وجود این تعداد هیئت علمی متخصص، زمینه برای اجرای پروژه های مشترک بین دانشگاهها نیز میسر می باشد. آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نیز با داشتن دستگاههای پیشرفته آزمایشگاهی و پرسنل مجرب، خدمات مطلوبی را به صنایع همجوار ارائه می نمایند.
گروه کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه ملایر مصمم است با برخورداری از توان علمی و تجربه اعضای هیأت علمی و وجود پتناسیل های اشاره شده در جهت ارتباط هرچه بیشتر بین دانشگاه و صنعت گام برداشته و ضمن رفع نیازهای دانش محور صنایع مختلف، به ارتقا علمی دانشگاه با رویکرد عملی، کمک نماید.
تعداد بازديد اين صفحه: 84481
بازدید صفحه امروز: 3