شنبه 4 اسفند 1403   17:56:07
1398/7/10 چهارشنبه
اخبار دانشگاهبيشتر
قرار گرفتن شش مقاله از مقالات چاپ شده اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر در لیست مقالات پراستناد 1403/11/17 چهارشنبه
قرار گرفتن شش مقاله از مقالات چاپ شده اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر در لیست مقالات پراستناد
با استناد به سایت موسسه کلاریویت آنالیتیکس، پایگاه داده علمی وب آف ساینس (WOS)، برای اولین بار تعداد شش مقاله از مقالات چاپ شده توسط چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر در سال 2024 در زمره مقالات پراستناد (Highly citation  ) قرار گرفتند:
* Application of combination schemes based on radial basis functions and finite difference to solve stochastic coupled nonlinear time fractional sine-Gordon equations
* Cubic B-spline approximation for linear stochastic integro-differential equation of fractional order
که توسط دکتر فرشید میرزایی استاد گروه ریاضی در مجله Computational and Applied Mathematics که دارای شاخص هرش 142 است در سالهای 1398 و 1400 منتشر شده اند.  
لینک مقاله: https://link.springer.com/article/10.1007/s40314-021-01725-x
لینک مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0377042719304431

مقالات با عنوان
* Prediction–area (P–A) plot and C–A fractal analysis to classify and evaluate evidential maps for mineral prospectivity modeling
* Mitigating uncertainties in mineral exploration targeting: Majority voting and confidence index approaches in the context of an exploration information system (EIS)

که توسط دکتر مهیار یوسفی دانشیار گروه مهندسی معدن در مجله های COMPUTERS & GEOSCIENCES    و ORE GEOLOGY REVIEWS  که دارای شاخص هرش 151 و 127 هستند و در سالهای 1394 و 1402 منتشر شده اند.  
لینک مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0098300415000564
لینک مقاله: http://dx.doi.org/10.1016/j.oregeorev.2024.105930

مقاله با عنوان
* On epidemiological transition model of the Ebola virus in fractional sense
که توسط دکتر خسرو سایوند استاد گروه ریاضی در مجله  Applied Analysis & Computation  که در سال 1402 منتشر شده است.  
لینک مقاله: https://www.researchgate.net/publication/376242777

مقاله با عنوان
* Diabetic wound healing function of PCL/cellulose acetate nanofiber engineered with chitosan/cerium oxide nanoparticles
که توسط دکتر محمد ستاری کیکله استادیار گروه زیست شناسی در مجله  INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICS   که دارای شاخص هرش 258 است و در سال    1403 به چاپ رسیده است.  
لینک مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378517324001145


این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برایشان خواستاریم
معاونت پژوهشی و فناوری
مقالات با عنوان
چاپ مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر در مجلات معتبر و برجسته بین المللی 1403/11/16 سه‌شنبه
چاپ مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر در مجلات معتبر و برجسته بین المللی
* مقاله دکتر  مهدی کاظمی  دانشیار  گروه مهندسی مکانیک و همکاران ایشان با عنوان
Effects of the reinforcing characteristics on the axial buckling load of the composite cylinders
در مجله Ocean Engineering  که دارای شاخص هرش 135 است به چاپ رسیده است و جزء مقالات ده درصد برتر موضوعی می باشد.

لینک مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0029801824035972

* مقاله دکتر  محمدرضا گیلی استادیار گروه محیط زیست و همکاران ایشان با عنوان
Evaluation of concentration and characterization of potential toxic elements and fluorine in ambient air dust from Iran’s industrial capital: A health risk assessment using Monte Carlo simulation
در مجله  International Journal of Applied Earth Observation and Geoinformation
که براساس ضریب تاثیر جزء 10 درصد برتر گروه موضوعی می باشد و دارای شاخص هرش 132 است به چاپ رسیده است.
لینک مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1569843224003522
 
این موفقیت ها را به همکاران محترم هیأت علمی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستاریم.
معاونت پژوهشی و فناوری
مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان شهرستان ملایر با آرمان های امام خمینی (ره) و شهدا در دانشگاه ملایر برگزار شد. 1403/11/13 شنبه
مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان شهرستان ملایر با آرمان های امام خمینی (ره) و شهدا در دانشگاه ملایر برگزار شد.
مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان شهرستان ملایر با آرمان های امام خمینی (ره) و شهدا به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور حداکثری اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه های شهرستان ملایر در محل حرم مطهر شهدای گمنام دانشگاه ملایر برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر سایوند سرپرست دانشگاه ملایر ضمن تبریک ایام دهه فجر و اعیاد ماه شعبان، مقدم همه مدعوین و مهمانان و دانشگاهیان از سراسر شهر را گرامی داشت و گفت: حلول ماه شعبان و تقارن آن با دهه فجر را تبریک عرض نموده و گرامی میداریم و این تلاقی را به فال نیک می گیریم.
سرپرست دانشگاه با بیان این نکته مهم که رعایت انصاف از ارکان اصلی اخلاق است ادامه داد: با نگاه منصفانه و مشاهده عملکرد و پیشرفت های کشور در دوره انقلاب اسلامی نسبت به پیش از انقلاب، جایگاه شاخص، مثبت و والای انقلاب اسلامی کاملا مشخص است.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه ها به عنوان نهاد دانش محور و فرهیخته، گفت: حداقل انتظار این است که پیشرفت های مختلف کشور در حوزه های علمی و صنعتی، هوا و فضا، پزشکی، بهداشت و درمان و دیگر موارد در دوره 46 ساله انقلاب اسلامی با دوران پیش از آن به صورت دقیق و آماری مقایسه و بررسی گردد و این عملکرد مثبت به دیگران نیز انتقال داده شود.
در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین ارزنده امام جمعه شهرستان ملایر ایام ماه مبارک شعبان و دهه فجر را گرامی داشت و گفت: مقبولیت فراگیر و نقش والای امام خمینی (ره) در تأثیرگذاری بر عموم مردم در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین ادامه راه ایشان توسط مقام معظم رهبری از عنایات ویژه خداوند متعال است و  الطاف خاصه الهی این انقلاب را به دست حضرت مهدی (عج) خواهد رساند انشاءالله.
امام جمعه شهرستان ملایر با اشاره به تاثیر و عملکرد مثبت و پیشرفت قابل توجه کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: به حمدالله با تدبیر و درایت امام راحل و مقام معظم رهبری اکنون انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت در منطقه و دنیا تاثیرگذار است.
آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه ملایر با حضور مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت عتف و جمعی از مقامات استانی و شهرستان برگزار شد. 1403/11/3 چهارشنبه
آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه ملایر با حضور مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت عتف و جمعی از مقامات استانی و شهرستان برگزار شد.
آئین معارفه دکتر سایوند سرپرست دانشگاه و تکریم دکتر محمدی منش رئیس سابق دانشگاه با حضور دکتر سید احمدرضا خضری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر آزادی‌خواه و دکتر آریایی نژاد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مهندس رسول حسینی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر، دکتر غلامحسین مجذوبی رئیس دانشگاه بوعلی سینا، مقامات استان و شهرستان، مدیران و رؤسای ادارات شهرستان و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سالن شهید حیدری برگزار شد.
در ابتدای مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی ضمن خیر مقدم به مهمانان و مدعوین، انتصاب دکتر سایوند به عنوان سرپرست دانشگاه را تبریک گفت و برای ایشان در راه مدیریت و ارتقا دانشگاه ملایر آرزوی موفقیت نمود. وی همچنین از زحمات و تلاش‌های دکتر محمدی منش تشکر و قدردانی کرد.

▫️دانشگاه باید نیازمحور عمل کند و در جامعه و صنعت تاثیرگذار باشد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکتر آزادی خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی انتصاب دکتر سایوند به عنوان سرپرست دانشگاه ملایر را تبریک گفت و از زحمات چندساله دکتر محمدی منش تقدیر کرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه باید نیازمحور عمل کند و کاری انجام دهد که مردم بهره و ثمره آن را ببینند و در سفره مردم اثرگذار باشد.
 وی افزود: طبق تاکید رئیس جمهور، دانشگاه‌ها هر کدام یک تکلیف را بر عهده گیرند و با استفاده از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، خانه‌های خلاق و استفاه از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی و تحقیقاتی مشکلات را حل کنند و راهکار ارائه دهند.
حجت‌الاسلام آزادی‌خواه با بیان اینکه ایران سرشار از ظرفیت‌ها و داشته‌های بی‌نظیر در حوزه‌های مختلف است، خاطرنشان کرد: درست است که انتقادهای زیادی در رابطه با مشکلات معیشتی، تورم و گرانی به ما وارد است، اما این دلیل نمی‌شود که دست روی دست بگذاریم و حرف از نمی‌توانیم و نشد بزنیم.
وی ادامه داد: طی دهه‌های گذشته با سیر صعودی ایجاد مراکز آموزش عالی و دانشگاهی در این شهرستان، ملایر به یک شهر دانشگاهی تبدیل شده و دانشگاه ملایر به مرحله‌ای از رشد و توسعه‌ رسیده که امروز دومین دانشگاه بزرگ و رشدیافته استان همدان است.

▫️دانشگاه ملایر باید موجب رشد و تعالی شهرستان شود.
در بخش دیگر برنامه دکتر احمد آریایی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز دانشگاه را یک محیط علمی دانست و اظهار کرد: طبق گفته‌های شهید مطهری، علم ابزار می‌بخشد و توانمندی می‌دهد، اما دین و اخلاق است که جهت دهنده است.
وی ادامه داد: محیط علمی دانشگاه باید موجب رشد و اعتلای جامعه شود و از ابزار علم و شرکت‌های دانش‌بنیان به خوبی استفاده کنیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه دانشگاه به مسائل بومی و نیازمحور بودن تاکید کرد و افزود: مدیرانی که جابجا می‌شوند باید از توان و تجربه مدیران گذشته بهره بگیرند و از دانشگاه‌های دیگر کسب تجربه کنند.
دکتر آریایی نژاد ضمن قدردانی از زحمات دکتر محمدی منش، برای دکتر سایوند سرپرست جدید دانشگاه ملایر آرزوی موفقیت کرد و گفت: مجموعه دانشگاه باید با ریاست جدید همراه و همدل باشند، ما هم در کنار شما برای رشد و تعالی این دانشگاه تلاش می‌کنیم و این همدلی و وفاق دستیابی به اهداف را تسریع می‌کند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیشرفت دانشگاه رشد و تعالی این شهرستان را به همراه دارد، یادآور شد: امیدآفرینی رکن مهم توسعه است و باید در این مسیر ضعف‌ها را برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.

در ادامه دکتر محمدی منش رئیس سابق دانشگاه ضمن بیان گزارشی مختصر و مواردی از دوران مسئولیت در دانشگاه گفت: دانشگاه ملایر مسیر رشد و تعالی خود را با تلاش همه مسئولین قبلی طی نموده است و ابراز امیدواری کرد این پیشرفت و توسعه با حضور دکتر سایوند بیش از پیش تحقق یابد.
وی ضمن اشاره ای مختصر به بخشی از فعالیت های رخ داده از جمله تشکیل هیات امنا و هیات ممیزه، مباحث مالی و عمرانی دانشگاه ابراز امیدواری کرد دانشگاه در مسیر تعالی و پیشرفت قرار گیرد. وی همچنین به همراهی و همکاری با مسئولین دانشگاه اشاره داشت و هدف اصلی را ارتقاء و تعالی دانشگاه دانست.

▫️
دانشگاه باید دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را مستقیم به جامعه منتقل کند و مروج اخلاق، شرافت، انسانیت و فرهنگ به عنوان یکی از ماموریت‌های مهم باشند.
در ادامه مراسم دکتر سید احمدرضا خضری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت ضمن ابراز خرسندی از حضور در شهر ملایر و در جمع مسئولین و مدیران شهرستان و دانشگاهیان دانشگاه ملایر گفت: دانشگاه باید دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را مستقیم به جامعه منتقل کند و همچنین مروج اخلاق، شرافت، انسانیت و فرهنگ به عنوان یکی از ماموریت‌های مهم باشند.
وی با تاکید بر اینکه گفتمان اخلاق، فرهنگ و دین باید در دانشگاه‌ها موج بزند، ادامه داد: دانشگاه باید فضایی امن و آسوده همراه با آرامش برای ذی نفعان فراهم کند و همه بتوانند به راحتی حرفشان را بزنند. بنابراین فضای گفتمانی و کرسی‌های آزاداندیشی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها باید فعال‌تر شود.
وی افزود: دانشگاه محیط علم، فرهنگ و سیاست است، اما نباید به میدان احزاب و پادگان سیاسی تبدیل شود. دانشگاه نباید آوردگاه احزابی شود که می‌خواهند از آن به نفع خودشان بهره‌برداری کنند، بلکه دانشگاه باید یک فضای بانشاط باشد.
دکتر خضری همچنین ملایر را شهری تاریخی و فرهنگی با داشتن میراثی ارزشمند از تمدن و تاریخ دانست و گفت: ملایر شهر هنر، میراث هنری و سرشار از خدمت، دانش، فرهنگ و دارای عالمان و اساتید پرآوازه و شهیدان پرافتخار است و دانشگاه ملایر دومین دانشگاه استان همدان از نظر قدمت و اهمیت است.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه دانشگاه ملایر با ظرفیت های علمی و پژوهشی که دارد و با حرکت بر مرزهای دانش عامل توسعه شهرستان ملایر است، افزود: روزآمد بودن متناسب با آنچه که نیازهای منطقه و شهرستان است، از اولویت‌ها است و دانشگاه ملایر در گام بعدی باید نیازهای کشور را پاسخ دهد. از این دانشگاه انتظار داریم دانشگاهی ماموریت گرا باشد، نیازها را دسته‌بندی کند و با ذی‌نفعان ارتباط موثر برقرار نماید.
دکتر خضری ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های دکتر محمد منش، بر اینکه تغییرات در جهت مصالح دانشگاه و کشور و براساس فرآیند علمی و دقیق و نظرخواهی صورت می‌ پذیرد تاکید کرد و گفت: دکتر سایوند دارای سوابق ارزشمندی از نظر کاری و پیشینه درخشان از نظر علمی است و مجموعه دانشگاه و شهرستان باید برای پیشبرد اهداف به وی کمک کنند.
وی در ادامه با حضور جمعی از مقامات و مسئولین شهرستان در جایگاه، تقدیرنامه دکتر محمدی منش و حکم دکتر سایوند به عنوان سرپرست دانشگاه ملایر که از سوی مقام عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری صادر گردیده است را به ایشان اعطا نمود.

در بخش پایانی مراسم دکتر سایوند سرپرست دانشگاه از حضور مهمانان و مدعوین گرانقدر در این نشست و همچنین ابراز لطف و حمایت های مسئولین تشکر و قدردانی نمود و گفت: با همت و حمایت همه جانبه، وفاق و همدلی در کنار همدیگر تلاش می کنیم با تکیه بر نقاط قوت و همچنین اصلاح نقاط ضعف و برطرف کردن مشکلات، آینده ای متعالی برای دانشگاه ملایر رقم بزنیم.
وی همچنین با اهداء لوح تقدیر و هدیه از زحمات دکتر محمدی منش در دوره مسئولیت در دانشگاه تشکر و قدردانی نمود.
دیدار و گفتگوی صمیمانه سرپرست دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه با یاوران علمی 1403/10/19 چهارشنبه
دیدار و گفتگوی صمیمانه سرپرست دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه با یاوران علمی
در روزهای آغازین مسئولیت سرپرست دانشگاه و  طی نشستی صمیمانه، دکتر سایوند و اعضای هیأت رئیسه با یاوران علمی دیدار، گفتگو و تبادل نظر نمودند.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه انتصاب دکتر سایوند به عنوان سرپرست دانشگاه را تبریک گفت و از تلاش های دکتر محمدی منش رئیس سابق دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
وی در ادامه در سخنانی برای موفقیت روزافزون و ارتقاء مجموعه دانشگاه ملایر ابراز امیدواری نمود.
در ادامه نشست دکتر سایوند ضمن تکریم و احترام همکاران و یاوران علمی، از تلاش ها و زحمات دکتر محمدی منش در دوره ریاست ایشان قدردانی کرد.
وی همچنین ضمن اعلام سیاست های حمایتی از کارمندان دانشگاه، با ذکر پیشنهاداتی بر ایجاد زمینه چرخش نخبگانی و تخصیص عادلانه پست های مدیریتی در فضای اداری تاکید نمود و چارچوب و رویه کاری مدنظر  در راستای توسعه و ارتقاء دانشگاه در فضایی آرام و پرنشاط را بیان کرد.
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: سرپرست دانشگاه‌ ملایر منصوب شد. 1403/10/16 یکشنبه
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: سرپرست دانشگاه‌ ملایر منصوب شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «دکتر خسرو سایوند» را به عنوان «سرپرست دانشگاه ملایر» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به دکتر سایوند آمده است؛ نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه ملایر» منصوب می‌شوید. از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر خسرو سایوند (متولد 1355_ ملایر ) عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه ملایر با مرتبه استادی است که تاکنون بیش از یکصد مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی به چاپ رسانده و همچنین تألیف و ترجمه چندین عنوان کتاب دانشگاهی و نیز اجرای چندین طرح پژوهشی داخل و خارج از دانشگاه را بر عهده داشته است.
دکتر سایوند دو دوره پژوهشگر برتر و نیز سرآمد آموزشی برتر بوده است و از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست دانشگاه ملایر، مدیر امور آموزش و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دبیر هیئت اجرایی جذب و مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر اشاره کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات و تلاش‌های دکتر ابراهیم محمدی منش رئیس سابق دانشگاه ملایر، در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
گام های دانشگاه ملایر برای تحول کمی و کیفی آموزشی 1403/10/9 یکشنبه
گام های دانشگاه ملایر برای تحول کمی و کیفی آموزشی
معاونت آموزشی در دانشگاه‌ها وظایف متعددی را بر عهده دارد که شامل  برنامه‌ریزی و ساماندهی و هدایت کلیه امور آموزشی در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، نظارت برحسن اجرای مقررات و آئین‌نامه‌های آموزشی، تصمیم‌گیری درباره مسائل آموزشی، سیاست‌گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت آموزشی واجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنها وهمچنین امور مربوط به اعضای هیات علمی واحد می باشد. این موضوع بهانه‌ای شد تا برای آشنایی بیشتر با این معاونت در دانشگاه ملایر گفتگویی با معاون آموزشی دانشگاه ملایر انجام دهیم که ماحصل آن را در زیر می‌خوانید:
 دکتر حمیدرضا افتخاری در ابتدای سخنان خود بیان کرد: وظیفه معاونت آموزشی دانشگاه در حقیقت نوعی سیاستگذاری در حوزه آموزشی است تا برنامه‌ها و اهداف دانشگاه در حوزه آموزشی تحقق پیدا کند. این معاونت در دانشگاه ملایر دارای پنج مدیریت می باشد. مدیریت خدمات آموزشی شامل فعالیت های مختلف مربوط به ثبت نام، آموزش، خدمات ماشینی، امور دانش آموختگان و دبیرخانه آموزش  است. وی ادامه داد: مدیریت تحصیلات تکمیلی از دیگر مدیریت های زیر مجموعه این معاونت می باشد که به طور تخصصی به مسائل مربوط به حوزه دانشجویان دکترا و ارشد همچون پایان‌نامه‌ها و رساله‌های آنها و مجوزهای مرتبط می پردازد. افتخاری اظهار داشت: دانشگاه ملایر در حوزه آموزش‌های آزاد که یکی دیگر از مدیریت های زیرمجموعه این معاونت است نیز اقدامات قابل توجهی را انجام داده است. این حوزه عهده‌دار وظایفی مانند آموزش‌های خارج از چهارچوب چارت مصوب دروس در جهت افزایش مهارت‌آموزی و آماده سازی دانشجو برای ورود به بازار کار است. معاون آموزشی دانشگاه ملایر به دیگر حوزه‌ مدیریتی این معاونت اشاره کرد و اظهار داشت: حوزه برنامه ریزی آموزشی یکی دیگر از حوزه‌هایی است که نظارت بر سرفصل‌ها، کیفیت آموزش و تدریس اساتید را بر عهده دارد. پنجمین حوزه زیر مجموعه این معاونت گروه استعدادهای درخشان است که حمایت از استعدادهای درخشان داخل و خارج از دانشگاه را بر عهده داشته و وظیفه شناسایی و حمایت از نخبگان دانشجویی و حمایت وهدایت ایشان را به عهده دارد. از دیگر وظایف این گروه استعدادهای درخشان شناسایی دانش‌آموزان نخبه ای است  که در سطح مدارس شهرستان هستند.
وی به برخی دیگر از وظایف این معاونت نیز اشاره کرد و اظهار داشت: البته برخی امورات دیگر خاص معاونت آموزشی وجود دارد این امور شامل پیگیری امور مربوط به هیئت علمی و ساماندهی آن، سیاستگذاری کلان در حوزه آموزش، توسعه و پیگیری اخذ مجوز رشته‌های مصوب در سند راهبردی پنج ساله دانشگاه و ارائه پیشنهاد در توسعه و جذب هیئت علمی‌ های جدید می باشد. دکتر افتخاری در ادامه اظهار داشت: در مجموعه اقداماتی که تاکنون توسط این معاونت در راستای ساماندهی حوزه آموزشی دانشگاه ملایر انجام شده، تلاش داشتیم در طول مدت سه ساله تحولاتی را در این حوزه انجام دهیم که جایگاه دانشگاه ملایر را در استان و کشور ارتقا بخشیم. وی در ادامه به تشکیل یک شورای راهبردی در این معاونت نیز اشاره کرد و ابراز داشت: در این شورای راهبردی که با حضور ده هیئت علمی از دانشکده‌های مختلف در قالب بیش از 50 جلسه در طول یک سال و نیم تشکیل شد فرصت‌ها، تهدیدها، نقاط ضعف و قوت مجموعه دانشگاه و شهرستان ملایر احصا گردید و ظرفیت های دانشگاه ملایر جهت تحقق مرجعیت با توجه به اسناد بالادستی همچون  سند آمایش استان، نقشه جامع علمی کشور، سند تحول وزارت علوم و سند چشم انداز کشور مورد ارزیابی قرار گرفت. بر این اساس برنامه راهبردی دانشگاه در افق 1407 شامل چشم انداز، ماموریت، اهداف کلان، راهبردها و اقدامات هر یک از حوزه های دانشگاه تدوین گردید.
 معاون آموزشی دانشگاه ملایر اظهار داشت: خیلی از سندهای راهبردی مجرد از مطالعه شرایط موجود و درگیر نمودن دانشکده‌ها و گروه های آموزشی تدوین گردیده است ما از نقاط قوت این سند مشارکت گروه ها و اعضای هیات علمی در فرآیند تهیه و تدوین آن می باشد. خوشبختانه این سند که مبنای عملکرد دانشگاه برای 5 سال آتی خواهد بود هم در هیات امنای دانشگاه تصویب گردیده است و هم توسط دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تایید گردیده است.
وی احداث دانشکده‌های جدید و توسعه‌ آن را یادآور شد و افزود: در حوزه توسعه دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها هم یکی از کلیدی ترین اقدامات، راه‌اندازی سه دانشکده برنامه محور مشتمل بر یازده گروه آموزشی است. در ادامه به این مهم اشاره گردید که گروه های برنامه محور که مورد توجه سازمان های سیاست گذار همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز می باشد تفاوت جدی با گروه های آموزشی تخصص‌محور و مصطلح موجود در دانشگاه‌های کشور دارد. این گروه ها برخلاف گروه های تخصص محور که اعضای هیات علمی آنها صرفا در یک رشته یا بعضا گرایش تخصص دارند، از اعضایی با تخصص های و گرایش های مختلف و با هدف پاسخگویی به یک نیاز یا مساله تشکیل شده است. دکتر افتخاری در ادامه به نیاز جامعه به حل بسیاری از مسائل بین رشته ای نیز اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه در این دانشگاه‌ها مطرح دنیا برای حل مسائل به مجموعه‌ای از تخصص‌ها در یک مسئله نیاز است و این تخصص ها بایستی در کنار هم و در تعامل با هم به مساله پاسخ دهند. این عضو هیئت علمی در ادامه افزود: یک شیوه‌نامه تدوین شده که در این آیین‌نامه توسعه دانشکده ها و گروه های برنامه‌محور گنجانده شده است. سازوکار در نظر گرفته شده در تشکیل این گروه ها مبتنی بر داوری برنامه‌ها توسط متقاضیان و ارزیابی مستمر فعالیت های عضو هیات علمی به در راستای اجرای برنامه مصوب صورت می‌گیرد. وی مساله محوری را هدف مهم دیگر در این دانشگاه‌ عنوان کرد و اظهار داشت: منظور از برنامه محوری این است که ابتدا موضوع یا مسئله‌ای را در حوزه‌های مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و ... رصد و پس از بررسی ظرفیت های دانشگاه در پاسخگویی این نیاز در قالب گروه های برنامه محور مصوب و حمایت های لازم جهت پاسخ به نیاز فراهم گردد. وی تشکیل سه دانشکده جدید را یادآور شد و ابراز داشت: این سه دانشکده برنامه‌محور به ترتیب دانشکده علوم و فنون بین رشته‌ای، تغذیه و امنیت غذایی و علوم نوین و پیشرفته می باشد. وی افزود:  دانشگاه‌های مطرح جهان به سمت تشکیل اینگونه دانشکده‌ها رو آوردند و خوشبختانه دانشگاه ملایر توانست در این موضوع در استان پیش قدم باشد.
ایشان افزود : در حوزه اخذ مجوز رشته های جدید نیز فعالیت های خوبی صورت پذیرفته است. خوشبختانه امسال مجوز قطعی رشته‌ صنایع مبلمان برای دانشگاه ملایر اخذ گردید و با راه‌اندازی پژوهشکده آن و تجهیز آن ظرفیت و امکانات خوبی را فراهم گردیده است. وی بیان کرد: دانشگاه ملایر طی سه سال گذشته توانسته است مجوز بیش از 18 رشته را در مقاطع مختلف دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی اخذ نماید.
ارتقای مرتبه پنج عضو هیات علمی دانشگاه به دانشیاری در هیات ممیزه 1403/10/5 چهارشنبه
ارتقای مرتبه پنج عضو هیات علمی دانشگاه به دانشیاری در هیات ممیزه
🔸آخرین جلسه از دور اول هیات ممیزه دانشگاه ملایر امروز چهارشنبه ۵ دی با بررسی ۱۰ پرونده تشکیل شد.
✅ در این جلسه ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی به شرح زیر به تایید هیات ممیزه رسید.
🌷 دکتر ثمر مرتضوی عضو هیات علمی گروه آموزشی محیط زیست از استادیاری به دانشیاری 
🌷 دکتر مهدی عبداله زاده رافی عضو هیات علمی گروه آموزشی روان شناسی از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر سید مهدی میرمهدی عضو هیات علمی گروه آموزشی مدیریت بازرگانی از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر ابراهیم غلامی حاتم عضو هیات علمی گروه آموزشی فیزیک از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر محمد رضایی عضو هیات علمی گروه آموزشی مهندسی معدن از استادیاری به دانشیاری
🔺 ارتقای مرتبه به دانشیاری این همکاران عزیز را تبریک عرض می کنیم.
 اداره دبیرخانه هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه ملایر
تلاش بی وقفه ریاست دانشگاه برای رشد، توسعه و ارتقای دانشگاه ملایر همچنان ادامه دارد. 1403/10/4 سه‌شنبه
تلاش بی وقفه ریاست دانشگاه برای رشد، توسعه و ارتقای دانشگاه ملایر همچنان ادامه دارد.
 اقدامات نهایی برای راه اندازی سه دانشکده بین رشته ای، فناوری پیشرفته و تغذیه و امنیت غذایی، اخذ مجوز رشته های دکتری و پیگیری جذب اعتبار برای پروژه دانشکده فنی و مهندسی با دستور مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال انجام است.
در دیدار ریاست دانشگاه و دکتر احمد آریایی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که دوشنبه شب، ۳ دی ماه برگزار شد؛ موضوعات مهم مرتبط با اعتبارات مورد نیاز پروژه دانشکده فنی و مهندسی، مراحل نهایی اخذ مجوز تاسیس سه دانشکده برنامه محور دانشگاه پیگیری و هماهنگی های لازم در خصوص تشکیل دور دوم هیات ممیزه دانشگاه انجام شد.

این دیدار با هماهنگی و پیگیری دکتر آریایی نژاد نماینده مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی تشکیل گردید.
همایش ها و رویدادهابيشتر
دستاوردهای دانشگاهبيشتر
عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در سال 2024 قرار گرفت. 
شش نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر در لیست دانشمندان پراستناد ۲ درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۴ قرار گرفتند.
در سال ۱۴۰۳ صورت پذیرفت: اخذ مجوز پذیرش دانشجو در ۶ رشته جدید در مقاطع دکتری و  کارشناسی ارشد در دانشگاه ملایر
دسترسی سریع
1399/8/10 شنبه
نماد اعتماد الکترونیکی دانشگاه ملایر
تماس با ما

1398/8/4 شنبه

تماس با ما

نشانی:ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک کدپستی: 84621-65741

تلفن: 32457300-81-98 32457400-81-98 32457500-81-98

pr[at]malayeru.ac.ir

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
کانال ایتا دانشگاه ملایر