سه‌شنبه 29 اسفند 1402   08:37:35
چهارشنبه 16 بهمن 1398 پذیرش دانشجو در دانشگاه ملایر

نحوه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی به دو شیوه الف) با آزمون و ب) صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی انجام می شود

الف) پذیرش با آزمون
در اکثر رشته های مقطع کارشناسی دانشگاه ملایر  پذیرش دانشجو صرفاً از طریق کنکور سراسری که سالانه توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌گردد صورت می‌گیرد و پذیرفته‌شدگان نهایی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ اعلام می‌شوند.

ب) پذیرش بدون آزمون

در این روش پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی و برای رشته های اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور انجام میگیرد.

جزییات این روش هر سال توسط سازمان سنجش و آموزش  به دانشگاه ها و داوطلبان اعلام می شود.

لیست رشته های کارشناسی
علوم ورزشی ----- نوبت دوم روانشناسی روزانه نوبت دوم
 علوم کامپیوتر روزانه نوبت دوم حقوق روزانه نوبت دوم

نحوه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد به دو شیوه الف) با آزمون و ب) سهمیه استعداد درخشان انجام می شود.

الف) پذیرش با آزمون
در این روش پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری که سالانه توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌گردد صورت می‌گیرد و پذیرفته‌شدگان نهایی از سوی سازمان سنجش  آموزش کشور به دانشگاه‌ اعلام می‌شوند.

ب) استعدادهای درخشان
متقاضیان در صورت داشتن شرایط لازم و سوابق آموزشی و پژوهشی مناسب می‌توانند به سایت دانشگاه مراجعه و اطلاعات کامل را کسب نموده و در صورت احراز شرایط درخواست خود را به دفتر استعدادهای درخشان ارائه نمایند و پس از تأیید دانشگاه و سازمان سنجش به تحصیل مشغول می شوند.

نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری

پذیرش در مقطع دکتری به دو شیوه الف) با آزمون و ب) سهمیه استعداد درخشان انجام می شود.

الف) پذیرش با آزمون
در این روش پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری که سالانه توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌گردد صورت می‌گیرد و پذیرفته‌شدگان نهایی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه اعلام می‌شوند.
ب) استعدادهای درخشان
با توجه به آیین نامه آموزشی نقل و انتقال دانشجویان (موقت، دائم، میهمان...) در مقاطع تحصیلات تکمیلی ممنوع می‌باشد .