|
1403/11/2 سهشنبه اطلاعیه تاخیر در برگزاری امتحانات امروز سهشنبه ۲ بهمن 📣 باتوجه به هماهنگیهای گذشته وزرات عتف با استانداریها و درخواست دانشجویان عزیز مبنی بر عدم تعطیلی و لغو امتحانات، فعالیتهای دانشگاه ملایر در روز سهشنبه مورخ ۲ بهمن دایر میباشد.
🔵 برنامه امتحانات امروز (سهشنبه ۲ بهمن)
🍃 امتحانات ۸:۳۰در ساعت ۱۰:۳۰
🍃 امتحانات ۱۰:۳۰ در ساعت ۱۲:۳۰
🍃 امتحانات ۱۳:۳۰ در ساعت ۱۴:۳۰
برگزار میشود.
🔸برنامه سرویسهای دانشجویی در ساعات صبح با دو ساعت تاخیر و در نوبت بعدازظهر با یک ساعت تاخیر خواهد بود
🔸 شروع به کار ساعت اداری ساعت ۹:۴۵ میباشد.
|
|
|
1403/10/19 چهارشنبه دیدار و گفتگوی صمیمانه سرپرست دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه با یاوران علمی
در روزهای آغازین مسئولیت سرپرست دانشگاه و طی نشستی صمیمانه، دکتر سایوند و اعضای هیأت رئیسه با یاوران علمی دیدار، گفتگو و تبادل نظر نمودند.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه انتصاب دکتر سایوند به عنوان سرپرست دانشگاه را تبریک گفت و از تلاش های دکتر محمدی منش رئیس سابق دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
وی در ادامه در سخنانی برای موفقیت روزافزون و ارتقاء مجموعه دانشگاه ملایر ابراز امیدواری نمود.
در ادامه نشست دکتر سایوند ضمن تکریم و احترام همکاران و یاوران علمی، از تلاش ها و زحمات دکتر محمدی منش در دوره ریاست ایشان قدردانی کرد.
وی همچنین ضمن اعلام سیاست های حمایتی از کارمندان دانشگاه، با ذکر پیشنهاداتی بر ایجاد زمینه چرخش نخبگانی و تخصیص عادلانه پست های مدیریتی در فضای اداری تاکید نمود و چارچوب و رویه کاری مدنظر در راستای توسعه و ارتقاء دانشگاه در فضایی آرام و پرنشاط را بیان کرد.
|
|
|
1403/10/16 یکشنبه با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: سرپرست دانشگاه ملایر منصوب شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «دکتر خسرو سایوند» را به عنوان «سرپرست دانشگاه ملایر» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به دکتر سایوند آمده است؛ نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه ملایر» منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر خسرو سایوند (متولد 1355_ ملایر ) عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه ملایر با مرتبه استادی است که تاکنون بیش از یکصد مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر ملی و بینالمللی به چاپ رسانده و همچنین تألیف و ترجمه چندین عنوان کتاب دانشگاهی و نیز اجرای چندین طرح پژوهشی داخل و خارج از دانشگاه را بر عهده داشته است.
دکتر سایوند دو دوره پژوهشگر برتر و نیز سرآمد آموزشی برتر بوده است و از سوابق اجرایی وی میتوان به ریاست دانشگاه ملایر، مدیر امور آموزش و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دبیر هیئت اجرایی جذب و مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر اشاره کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانهای از خدمات و تلاشهای دکتر ابراهیم محمدی منش رئیس سابق دانشگاه ملایر، در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
|
|
|
1403/10/9 یکشنبه گام های دانشگاه ملایر برای تحول کمی و کیفی آموزشی
معاونت آموزشی در دانشگاهها وظایف متعددی را بر عهده دارد که شامل برنامهریزی و ساماندهی و هدایت کلیه امور آموزشی در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، نظارت برحسن اجرای مقررات و آئیننامههای آموزشی، تصمیمگیری درباره مسائل آموزشی، سیاستگذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت آموزشی واجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنها وهمچنین امور مربوط به اعضای هیات علمی واحد می باشد. این موضوع بهانهای شد تا برای آشنایی بیشتر با این معاونت در دانشگاه ملایر گفتگویی با معاون آموزشی دانشگاه ملایر انجام دهیم که ماحصل آن را در زیر میخوانید:
دکتر حمیدرضا افتخاری در ابتدای سخنان خود بیان کرد: وظیفه معاونت آموزشی دانشگاه در حقیقت نوعی سیاستگذاری در حوزه آموزشی است تا برنامهها و اهداف دانشگاه در حوزه آموزشی تحقق پیدا کند. این معاونت در دانشگاه ملایر دارای پنج مدیریت می باشد. مدیریت خدمات آموزشی شامل فعالیت های مختلف مربوط به ثبت نام، آموزش، خدمات ماشینی، امور دانش آموختگان و دبیرخانه آموزش است. وی ادامه داد: مدیریت تحصیلات تکمیلی از دیگر مدیریت های زیر مجموعه این معاونت می باشد که به طور تخصصی به مسائل مربوط به حوزه دانشجویان دکترا و ارشد همچون پایاننامهها و رسالههای آنها و مجوزهای مرتبط می پردازد. افتخاری اظهار داشت: دانشگاه ملایر در حوزه آموزشهای آزاد که یکی دیگر از مدیریت های زیرمجموعه این معاونت است نیز اقدامات قابل توجهی را انجام داده است. این حوزه عهدهدار وظایفی مانند آموزشهای خارج از چهارچوب چارت مصوب دروس در جهت افزایش مهارتآموزی و آماده سازی دانشجو برای ورود به بازار کار است. معاون آموزشی دانشگاه ملایر به دیگر حوزه مدیریتی این معاونت اشاره کرد و اظهار داشت: حوزه برنامه ریزی آموزشی یکی دیگر از حوزههایی است که نظارت بر سرفصلها، کیفیت آموزش و تدریس اساتید را بر عهده دارد. پنجمین حوزه زیر مجموعه این معاونت گروه استعدادهای درخشان است که حمایت از استعدادهای درخشان داخل و خارج از دانشگاه را بر عهده داشته و وظیفه شناسایی و حمایت از نخبگان دانشجویی و حمایت وهدایت ایشان را به عهده دارد. از دیگر وظایف این گروه استعدادهای درخشان شناسایی دانشآموزان نخبه ای است که در سطح مدارس شهرستان هستند.
وی به برخی دیگر از وظایف این معاونت نیز اشاره کرد و اظهار داشت: البته برخی امورات دیگر خاص معاونت آموزشی وجود دارد این امور شامل پیگیری امور مربوط به هیئت علمی و ساماندهی آن، سیاستگذاری کلان در حوزه آموزش، توسعه و پیگیری اخذ مجوز رشتههای مصوب در سند راهبردی پنج ساله دانشگاه و ارائه پیشنهاد در توسعه و جذب هیئت علمی های جدید می باشد. دکتر افتخاری در ادامه اظهار داشت: در مجموعه اقداماتی که تاکنون توسط این معاونت در راستای ساماندهی حوزه آموزشی دانشگاه ملایر انجام شده، تلاش داشتیم در طول مدت سه ساله تحولاتی را در این حوزه انجام دهیم که جایگاه دانشگاه ملایر را در استان و کشور ارتقا بخشیم. وی در ادامه به تشکیل یک شورای راهبردی در این معاونت نیز اشاره کرد و ابراز داشت: در این شورای راهبردی که با حضور ده هیئت علمی از دانشکدههای مختلف در قالب بیش از 50 جلسه در طول یک سال و نیم تشکیل شد فرصتها، تهدیدها، نقاط ضعف و قوت مجموعه دانشگاه و شهرستان ملایر احصا گردید و ظرفیت های دانشگاه ملایر جهت تحقق مرجعیت با توجه به اسناد بالادستی همچون سند آمایش استان، نقشه جامع علمی کشور، سند تحول وزارت علوم و سند چشم انداز کشور مورد ارزیابی قرار گرفت. بر این اساس برنامه راهبردی دانشگاه در افق 1407 شامل چشم انداز، ماموریت، اهداف کلان، راهبردها و اقدامات هر یک از حوزه های دانشگاه تدوین گردید.
معاون آموزشی دانشگاه ملایر اظهار داشت: خیلی از سندهای راهبردی مجرد از مطالعه شرایط موجود و درگیر نمودن دانشکدهها و گروه های آموزشی تدوین گردیده است ما از نقاط قوت این سند مشارکت گروه ها و اعضای هیات علمی در فرآیند تهیه و تدوین آن می باشد. خوشبختانه این سند که مبنای عملکرد دانشگاه برای 5 سال آتی خواهد بود هم در هیات امنای دانشگاه تصویب گردیده است و هم توسط دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تایید گردیده است.
وی احداث دانشکدههای جدید و توسعه آن را یادآور شد و افزود: در حوزه توسعه دانشگاهها و دانشکدهها هم یکی از کلیدی ترین اقدامات، راهاندازی سه دانشکده برنامه محور مشتمل بر یازده گروه آموزشی است. در ادامه به این مهم اشاره گردید که گروه های برنامه محور که مورد توجه سازمان های سیاست گذار همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز می باشد تفاوت جدی با گروه های آموزشی تخصصمحور و مصطلح موجود در دانشگاههای کشور دارد. این گروه ها برخلاف گروه های تخصص محور که اعضای هیات علمی آنها صرفا در یک رشته یا بعضا گرایش تخصص دارند، از اعضایی با تخصص های و گرایش های مختلف و با هدف پاسخگویی به یک نیاز یا مساله تشکیل شده است. دکتر افتخاری در ادامه به نیاز جامعه به حل بسیاری از مسائل بین رشته ای نیز اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه در این دانشگاهها مطرح دنیا برای حل مسائل به مجموعهای از تخصصها در یک مسئله نیاز است و این تخصص ها بایستی در کنار هم و در تعامل با هم به مساله پاسخ دهند. این عضو هیئت علمی در ادامه افزود: یک شیوهنامه تدوین شده که در این آییننامه توسعه دانشکده ها و گروه های برنامهمحور گنجانده شده است. سازوکار در نظر گرفته شده در تشکیل این گروه ها مبتنی بر داوری برنامهها توسط متقاضیان و ارزیابی مستمر فعالیت های عضو هیات علمی به در راستای اجرای برنامه مصوب صورت میگیرد. وی مساله محوری را هدف مهم دیگر در این دانشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: منظور از برنامه محوری این است که ابتدا موضوع یا مسئلهای را در حوزههای مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و ... رصد و پس از بررسی ظرفیت های دانشگاه در پاسخگویی این نیاز در قالب گروه های برنامه محور مصوب و حمایت های لازم جهت پاسخ به نیاز فراهم گردد. وی تشکیل سه دانشکده جدید را یادآور شد و ابراز داشت: این سه دانشکده برنامهمحور به ترتیب دانشکده علوم و فنون بین رشتهای، تغذیه و امنیت غذایی و علوم نوین و پیشرفته می باشد. وی افزود: دانشگاههای مطرح جهان به سمت تشکیل اینگونه دانشکدهها رو آوردند و خوشبختانه دانشگاه ملایر توانست در این موضوع در استان پیش قدم باشد.
ایشان افزود : در حوزه اخذ مجوز رشته های جدید نیز فعالیت های خوبی صورت پذیرفته است. خوشبختانه امسال مجوز قطعی رشته صنایع مبلمان برای دانشگاه ملایر اخذ گردید و با راهاندازی پژوهشکده آن و تجهیز آن ظرفیت و امکانات خوبی را فراهم گردیده است. وی بیان کرد: دانشگاه ملایر طی سه سال گذشته توانسته است مجوز بیش از 18 رشته را در مقاطع مختلف دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی اخذ نماید.
|
|
|
1403/10/5 چهارشنبه ارتقای مرتبه پنج عضو هیات علمی دانشگاه به دانشیاری در هیات ممیزه
🔸آخرین جلسه از دور اول هیات ممیزه دانشگاه ملایر امروز چهارشنبه ۵ دی با بررسی ۱۰ پرونده تشکیل شد.
✅ در این جلسه ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی به شرح زیر به تایید هیات ممیزه رسید.
🌷 دکتر ثمر مرتضوی عضو هیات علمی گروه آموزشی محیط زیست از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر مهدی عبداله زاده رافی عضو هیات علمی گروه آموزشی روان شناسی از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر سید مهدی میرمهدی عضو هیات علمی گروه آموزشی مدیریت بازرگانی از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر ابراهیم غلامی حاتم عضو هیات علمی گروه آموزشی فیزیک از استادیاری به دانشیاری
🌷 دکتر محمد رضایی عضو هیات علمی گروه آموزشی مهندسی معدن از استادیاری به دانشیاری
🔺 ارتقای مرتبه به دانشیاری این همکاران عزیز را تبریک عرض می کنیم.
اداره دبیرخانه هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه ملایر
|
|
|
1403/10/4 سهشنبه تلاش بی وقفه ریاست دانشگاه برای رشد، توسعه و ارتقای دانشگاه ملایر همچنان ادامه دارد.
اقدامات نهایی برای راه اندازی سه دانشکده بین رشته ای، فناوری پیشرفته و تغذیه و امنیت غذایی، اخذ مجوز رشته های دکتری و پیگیری جذب اعتبار برای پروژه دانشکده فنی و مهندسی با دستور مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال انجام است.
در دیدار ریاست دانشگاه و دکتر احمد آریایینژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که دوشنبه شب، ۳ دی ماه برگزار شد؛ موضوعات مهم مرتبط با اعتبارات مورد نیاز پروژه دانشکده فنی و مهندسی، مراحل نهایی اخذ مجوز تاسیس سه دانشکده برنامه محور دانشگاه پیگیری و هماهنگی های لازم در خصوص تشکیل دور دوم هیات ممیزه دانشگاه انجام شد.
این دیدار با هماهنگی و پیگیری دکتر آریایی نژاد نماینده مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی تشکیل گردید.
|
|
|
1403/10/3 دوشنبه مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه ملایر برگزار شد
مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه ملایر روز دوشنبه مورخ دهم دی ماه با حضور ریاست و مسئولان دانشگاه و با استقبال اعضای هیات علمی در سالن اجتماعات شهید نظری برگزار گردید.
در ابتدای مراسم حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش به احادیثی در خصوص جایگاه پژوهش و پژوهشگری اشاره نمود و آن را از مصادیق عبادت الهی قلمداد نمود.
در ادامه دکتر ختن لو معاون پژوهشی دانشگاه ملایر به بیان گزارشی در خصوص دستاوردهای پژوهشی دانشگاه پرداخت و اشاره نمود که در سالهای اخیر جایگاه دانشگاه ملایر در میان دانشگاههای جامع پیشرفت بسیار مناسبی داشته است و ابراز امیدواری نمود با ادامه این روند در سال جاری، دانشگاه ملایر در زمره ۴۰ دانشگاه برتر کشور قرار گیرد.
رئیس دانشگاه ملایر دکتر ابراهیم محمدی منش نیز ضمن تبریک هفته پژوهش از تلاشهای همکاران گرانقدر در خصوص ارتقاء جایگاه کمی و کیفی دانشگاه در حوزههای مختلف ارتباط با صنعت و جامعه، مقالات علمی ،طرحهای پژوهشی برون دانشگاهی و غیره تشکر و قدردانی نمود.
پایان بخش این مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه ملایر بود که با اهدای لوح تقدیر از ایشان قدردانی گردید.
|
|
|
1403/9/28 چهارشنبه در راستای اعطای مجوز دانشکدههای جدید دانشگاه ملایر صورت گرفت: بازدید دکتر رازینی معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات فناوری از دانشگاه ملایر
دکتر رازینی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه مورخ ۲۸ آذر ماه به منظور بررسی وضعیت دانشگاه در راستای اعطای مجوز دانشکده های جدید و برنامه محور علوم و فنون بین رشته ای، علوم نوین و پیشرفته و تغذیه و امنیت غذایی از امکانات، توانمندی ها و زیرساخت های دانشگاه ملایر بازدید و در جلسه ای با هیات رییسه دانشگاه گفتگو و تبادل نظر کرد.
در ابتدای جلسه معاون آموزشی دانشگاه ملایر دکتر افتخاری توضیحاتی را در خصوص برنامه تحول دانشگاه و گروه ها و دانشکده های برنامه محور ارائه دادند همچنین توضیحاتی در خصوص سند راهبردی دانشگاه و رویکرد ایجاد مرجعیت علمی در دانشگاه را مطرح کردند. سپس فعالیت های انجام شده برای اخذ مجوز دانشکده های جدید همچون اخذ مجوز هیات امنا، تصویب برنامه تحول دانشگاه، مجوز کارگروه استانی و تایید هیات بازرسی دانشگاه های استان همدان بیان گردید. در ادامه معاون آموزشی وزیر علوم اظهار داشت ایده برنامه محوری و مساله محوری در این دانشکده ها ایده بدیع و قابل توجهی است و پیشنهاد دادند این نظام آموزشی به دفتر برنامه ریزی آموزش عالی ارائه گردد.
ایشان ضمن حضور در آزمایشگاه ها و کلاس های درسی دانشکده های دانشگاه، زیرساخت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ملایر را خوب و شایسته ارزیابی نمود.
دکتر رازینی ضمن تاکید بر قابلیت و ظرفیت اعضای هیات علمی دانشگاه برای ایجاد دانشکده های جدید، توجه به مزیت های منطقه ای و آمایشی شهرستان را به عنوان نقطه قوت دانشگاه توصیه نمودند و آمادگی وزارت را جهت همکاری همه جانبه برای توسعه در حوزه مزیت های ویژه شهرستان و منطقه اعلام کرد.
وی همچنین در خصوص رشته های درخواستی دانشگاه در سامانه ساعا نکاتی را اشاره کرد و به برخی تاخیرها و دلایل آن اشاره نمود.
🔹در این دیدار اخذ مجوز دوره دکتری برای دانشکده های برنامه محور مطرح گردید که ایشان موضوع را قابل مذاکره در شورای گسترش وزارت علوم دانستند و مقرر گردید مساعدت های لازم در این خصوص انجام پذیرد.
|
|
|
1403/9/19 دوشنبه انتخاب سه عضو هیأت علمی و یک دانشجوی دوره دکتری دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگران برتر استان همدان
با اعلام ستاد برگزاری هفته پژوهش 1403 استان همدان و در مراسم معرفی و تقدیر پژوهشگران برتر استان همدان، 3 عضو هیات علمی دانشگاه ملایر در گروه علوم پایه، گروه کشاورزی و منابع طبیعی و گروه علوم انسانی در لیست پژوهشگران برتر استان همدان قرار گرفتند.
در این آئین دکتر رعد چگل در حوزه علوم پایه، دکتر روح الله کریمی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و دکتر سید مهدی میرمهدی در حوزه علوم انسانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگران برتر استان انتخاب و از ایشان تقدیر شد.
همچنین خانم مریم ابراهیمی دانشجوی دوره دکتری دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی استان انتخاب و معرفی گردید.
حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه ملایر ضمن آرزوی موفقیت روزافزون، انتخاب شایسته این عزیزان را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماید.
|
|