جمعه 7 اردیبهشت 1403   06:55:17

1401/12/22 دوشنبه نشست پایان سال اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
نشست پایان سال اعضای هیأت علمی و کارکنان با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی و کارکنان در سالن شماره 1 مرکز همایش های شهید حیدری برگزار شد.
این مراسم به دلیل تقارن با اعیاد به ویژه نیمه شعبان با حال و هوایی شاد، با تلاوت قرآن و اجرای مولودی ها و سرود منجی موعود توسط گروه نورالهادی برگزار گردید.
در بخشی از مراسم حجت الاسلام عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان، با بیان روایتی از امام جعفر صادق(ع) در باب گذشت و دوری از کینه، سالی خوب و سرشار از موفقیت و شادی برای همکاران آرزو کرد.
در ادامه دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه نیز اعیاد شعبانیه و میلاد باسعادت امام عصر (عج) را تبریک گفت و از حضور اساتید و کارکنان و زحمات و تلاش های ایشان بویژه در یک سال گذشته قدردانی نمود.
وی در ادامه گزارشی از اقدامات شاخص حوزه های مختلف دانشگاه در یک سال اخیر ارائه کرد و گفت: به لطف خدا تحرک و پویایی با حضور دانشجویان و تلاش همکاران به دانشگاه بازگشته است و نوید آینده ای موفق برای دانشگاه خواهد بود.
در این نشست از همکارانی که در سال 1401 بازنشسته شده اند با اهدای لوح و هدیه قدردانی شد.
در پایان نیز بسته های ویژه سال نو و ماه مبارک رمضان به اساتید و کارکنان اهدا گردید و مراسم با ضیافت ناهار پایان یافت.