1401/10/9 جمعه نشست بصیرتی هیات رئیسه و مسئولان دانشگاه با مدیر کل سیاسی وزارت کشور برگزار شد
در آستانه 9 دی دکتر عبدالله مرادی مشاور وزیر و مدیر کل سیاسی وزارت کشور در نخستین ساعات 9  دی با حضور در دانشگاه ملایر به تشریح شرایط سیاسی کشور پرداخت.
در این نشست صمیمی که حدود سه ساعت به طول انجامید، موضوعات مختلف سیاسی کشور مورد بررسی قرار گرفت و به سوالات اعضاء پاسخ داده شد. دکتر مرادی آگاهی بخشی به دانشجویان از دستاوردهای انقلاب اسلامی را با مشاهده عینی دستاوردها و برگزاری اردوهای علمی ضروری دانست.
وی گفت: هم اکنون بدلیل اقدامات رسانه ای دشمنان بسیاری از دستاوردها یا دیده و باور نمی شود در حالی که این دستاوردها واقعی است و قابل مشاهده عینی است.
مدیر کل سیاسی وزیر کشور در ادامه به تحلیل شرایط کنونی پرداخت. وی شرایط کشور را آرام توصیف کرد و لایه های مختلف طراحی های دشمنان برای کشور را بیان نمود و بر نقش دانشگاه در تبیین مسائل کشور تاکید کرد.