سه‌شنبه 29 اسفند 1402   07:15:23
دستاوردهای دانشگاهبيشتر

سه عضو هیات علمی دانشگاه ملایر از سوی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه ارتباط با صنعت برگزیده شدند.
با توجه به اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال‌های اخیر، در راستای تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاههای نسل سوم و چهارم، علاوه بر وظیفه آموزش و تربیت نیروی متخصص مباحث نوآوری و ارتباط با صنعت را نیز توسعه داده اند و بر این اساس در جهت شناسایی، تشویق و حمایت از فعالیت اثربخش اعضای هیات علمی اساتید فعال در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه، شناسایی و معرفی شدند.
 معیارهای انتخاب عبارتند از:
الف) مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزی های ملی و منطقه‌ای
 ب) اجرای قراردادهای تقاضا محور
ج) ارائه دستاوردهای کاربردی و موثر در رفع مشکلات کشور
در) نقش‌آفرینی موثر در ایجاد و فعالیت شبکه‌های علمی و تشکل‌های تخصصی اثرگذار
 در این راستا دکتر علی شانقی عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد و دکتر محمرضا الیاسی عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه ملایر به عنوان عضو هیات علمی برتر و طرح صنعتی دکتر فرشاد سلیمانی عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد به عنوان طرح برتر برگزیده شدند. این دستاوردها در کتب منتشر شده از طرف دفتر وزارت علوم دی ماه ۱۴۰۰ چاپ شده است.
دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر ضمن تبریک کسب این افتخارات، توفیقات روز افزون اساتید دانشگاه ملایر را از خداوند متعال مسألت می نماید.
فايلها
طرح‌هاي صنعتي برگزيده دانشگاه ها و پژوهشگاه هاي کشور.pdf 10.07 MB