سه‌شنبه 29 اسفند 1402   13:36:36
دستاوردهای دانشگاهبيشتر
افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور
با توجه به برگزاری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بخش های مختلف، دانشجویان دانشگاه ملایر بار دیگر افتخار آفریدند که شایسته است این موفقیت به این عریزان ، کارشناسان محترم فرهنگی و تشکل قرآن و عترت دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نماییم؛ افراد برگزیده دانشگاه ملایر در بخش معارفی در دو رشته( آشنایی با احادیث، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ...) در سطح مسابقات سراسری در مردادماه ۱۴۰۰به صورت مجازی شرکت نمودند.
 افراد برگزیده به شرح زیر می باشد:
1-خانم سحر روستایی در بخش آشنایی با احادیث
2-خانم الهه منیشداوی در بخش سبک زندگی ایرانی و اسلامی
لازم به ذکر است مرحله سراسری بخش آوایی جشنواره (تلاوت تحقیق و ترتیل،اذان،تواشیح) پس از داوری اولیه در دانشگاه که به  صورت مجازی برگزار گردید حداکثر تا تاریخ ۳۰ مهرماه۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر(دبیرخانه سراسری جشنواره) برگزار خواهد شد.   اسامی برگزیدگان این بخش در تاریخ ۱ آذر ۱۴۰۰ اعلام می گردد.
شورای فرهنگی دانشگاه ملایر برای افراد برگزیده در مرحله سراسری، آرزوی سربلندی، سرافرازی و موفقیت در مراحل بالاتر را دارند.

فايلها
آشنايي با احاديث.pdf 132.186 KB