اخبار مدیریت سبزبيشتر

بازدید دکتر نوبخت و دکتر شریعتی نیاسر از غرفه دانشگاه ملایر در نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها در حوزه مدیریت سبز

دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز روز سه شنبه 19 بهمن ماه 95 از غرفه دانشگاه ملایر بازدید نمودند.

دانشگاه ملایر که در سال جاری از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ‌عنوان دانشگاه پیشرو در مدیریت سبز انتخاب شد، یکی از دانشگاه هایی است که در این نمایشگاه حضور پر رنگی دارد. شایان ذکر است غرفه دانشگاه ملایر روز یکشنبه 17 بهمن مورد بازدید دکتر امید سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، دکتر رخشانی مهر مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، دکتر گرایی نژاد مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و همکاران ایشان قرار گرفته بود.