شنبه 6 مرداد 1403   06:46:19

1403/2/27 پنجشنبه مراسم رونمایی و اکران مستند دانشجوی شهید احمد رضا احدی برگزار شد.
مراسم رونمایی و اکران مستند دانشجوی شهید احمد رضا احدی رتبه یک کنکور سراسری رشته پزشکی در دانشگاه ملایر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج اساتید و کانون های فرهنگی مهدویت و فیلم و عکس برگزار شد.
در ادامه ی برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی ملایر با محوریت شهید احمد رضا احدی که در سال 1402 برگزار شد، مراسم رونمایی و اکران مستند زندگینامه شهید با عنوان از دانشگاه تا دانشگاه با حضور مادر بزرگوار این شهید عزیز در مرکز همایش های شهید حاج رسول حیدری دانشگاه ملایر برگزار گردید.
این برنامه با حضور اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه و آحاد مردم شهید پرور شهرستان ملایر با روایتگری دکتر مصیبی از اساتید دانشگاه و از همرزمان شهید، سخنرانی کارگردان مستند، اجرای گروه سرود و مولودیه خوانی برگزار و با تقدیر از مادر شهید به پایان رسید.