1400/2/11 شنبه پیام رئیس دانشگاه ملایر به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم
دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت معلم شهید مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم بر همه اساتید بزرگوار گرامی باد.
در بهار دلها و در بهترین ماه خدا و در شرایط کنونی تحت تاثیر بحران کرونا، شما اساتید محترم همچنان در راه علم آموزی با تلاش مستمر به انجام رسالت خویش ادامه می دهید.

روز معلم روز بزرگداشت سنت‌های پسندیده خداوند و تعظیم بر علم و دانش است چرا که مسئولیت شما عزیزان زدودن سیاهی جهل از دلها و جاری نمودن زلال دانایی در روان انسانهاست و بر کسی پوشیده نیست که اساتید به عنوان یکی از اصلی ترین ارکان توسعه عالی کشور و تاثیرگذارترین فرد در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان هستند.
 اینجانب هفته بزرگداشت مقام والای معلم را به شما اساتید تلاشگر عرصه تعلیم و تربیت تبریک عرض نموده، سلامت و تندرستی شما عزیزان را از خداوند منان خواستارم. امیدوارم با تلاش هرچه بیشتر و صبوری در این شرایط خاص، هر چه زودتر دوری از محیط پر نشاط دانشگاه پایان یافته و با حضور دانشجویان در راه رشد و بالندگی دانشگاه‌ ملایر گام برداریم.
خسرو سایوند