1399/5/19 یکشنبه مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در دانشگاه ملایر برگزار شد
مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با حضور نمایندگان مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و معاون فرماندار ویژه شهرستان ملایر و اصحاب رسانه در محل پژوهشکده دانشگاه ملایر برگزار شد در ابتدای مراسم رئیس دانشگاه پس از تبریک به مناسبت روز خبر نگار و قدردانی از اصحاب رسانه،  گزارش عملکرد سال ۹۹-۹۸ دانشگاه ملایر را با بیان مطالبی به شرح زیر ارائه نمود:
۱. تغییر مأموریت دانشگاه و تبدیل به یک دانشگاه جامع
۲. اخذ مجوز ۱۱ رشته در مقاطع مختلف تحصیلی و مرکز تحقیقات پیشرفته از وزارت عتف و پیگیری بیش از ۸ رشته دیگر.
 ۳.  ارتقاء مرتبه بیش از ۲۴ عضو هیئت علمی دانشگاه در یک و نیم سال اخیر.
 ۴ تبدیل وضع بیش از ۸۹ نفر از کارکنان دانشگاه از قراردادی به پیمانی و رسمی. ۵. عقد قرارداد دانشگاه با پژوهشگاه علوم و فناوری هسته ای و تلاش در راستای راه اندازی مرکز پرتودهی دانشگاه.
۶. خرید بیش از ۳ میلیارد تومان وسایل آزمایشگاهی مدرن از جمله FTIR.
۷. راه اندازی مزرعه پژوهشی آموزشی و تحقیقاتی دام و طیور.
 ۸.  تعیین تکلیف و صدور بیش از ۵۲ مورد سند در خصوص ابنیه، و سایل و ...دانشگاه.
۹.تکمیل و تجهیز اولیه ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش.
 ۱۰. پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه موسوم به دانشکده فنی و مهندسی.
 ۱۱. تسطیح و فضاسازی بیش از ۵۰ هزار متر مربع و کاشت بیش از ۵۰۰۰ اصله نهال در دانشگاه.
 ۱۲. توسعه زیرساخت های IT و نرم افزاری شدن قریب به اتفاق بخشهای دانشگاه.
 ۱۳. عقد قراردادی با بخش خصوصی به منظور ایجاد مجتمع خوابگاهی با ظرفیت ۲۵۰۰ نفر.
 ۱۴.تلاش دانشگاهیان ملایر در خصوص کمک های معیشتی. تقدیر از کادر درمانی، مشاوره تلفنی در ایام کرونا و ...
 در ادامه آقای دکتر بیگی نژاد و حاج آقا آزادیخواه نمایندگان مجلس و مهندس فارسی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان ملایر ضمن تبریک روز خبرنگار با تاکید بر ادامه همکاری اصحاب رسانه با مسئولین شهرستان گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه دادند.