یکشنبه 9 اردیبهشت 1403   06:42:25
اخبار دانشکده
1402/11/2 دوشنبه درخشش اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر در مرحله استانی جشنواره علمی شهید چمران
در دومین جشنواره علمی شهید دکتر مصطفی چمران که به بررسی آثار اعضای هیأت علمی در هفت زمینه تخصصی پرداخته است دو اثر از اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر برگزیده و از این بزرگواران تقدیر می شود.
* برگزیده در بخش علوم انسانی- مولفه‌‌ طرح پژوهشی: دکتر محسن نظرزاده زارع عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی
* برگزیده در  بخش کشاورزی - مولفه‌‌ کتاب : دکتر محمدرضا زکائی خسروشاهی عضو هیات علمی گروه فضای سبز

این موفقیت را به ایشان و مجموعه دانشگاه ملایر، تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون ایشان را مسئلت می نماییم.
 این جشنواره به همت سازمان بسیج اساتید استان همدان برگزار شده است و از برگزیده شدگان با اهدای لوح و هدیه نقدی تقدیر می شود.
دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر