جمعه 14 اردیبهشت 1403   02:21:02
اخباربيشتر

1402/8/3 چهارشنبه برگزاری جلسه هم اندیشی، پرسش و پاسخ دبیران،مسئولان و فعالان دانشجویی با حضور معاونت فرهنگی و اجتماعی
جلسه هم اندیشی، پرسش و پاسخ دبیران،مسئولان و فعالان دانشجویی با حضور معاون، مدیر وکارشناسان حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
در این جلسه معاونت فرهنگی و اجتماعی در خصوص اهمیت موضوع حمایت همه جانبه از موضوع جنگ فلسطین و غزه مطالبی را عنوان کردند.ایشان در ادامه، بیانات مقام معظم رهبری در موضوع فعالیت تشکل ها و مجموعه های دانشجویی در دانشگاه را یادآوری نمودند.
در ادامه مسئولان و دبیران تشکل ها و مجموعه های دانشجویی ضمن معرفی خود و مجموعه مربوطه، نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کردند
معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیرت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و کارشناسان حوزه فرهنگی در خصوص سوالات و پیشنهادت ارائه شده توسط دانشجویان مطالبی را بیان نمودند.
جلسه هم اندیشی و پرسش و پاسخ با صرف نهار و ادای نماز ظهر و عصر به پایان رسید.