شنبه 8 اردیبهشت 1403   03:04:15
جهت مشاهده محتوا کلیک کنید
اخباربيشتر




1395/2/13 دوشنبه مسابقه بزرگ طبخ آبزیان در دانشگاه ملایر برگزار گردید

مسابقه بزرگ طبخ آبزیان با هدف ترویج مصرف گوشت ماهی و میگو با همکاری اداره شیلات استان همدان در دانشگاه ملایر برگزار گردید.

این مسابقه در سه بخش طبخ ماهیان پرورشی از قبیل قزل آلای رنگین کمان، ماهیان دریایی از قبیل حلوا و میگو برگزار گردید.

کلیه مراحل پخت و تزیین غذا در محل برگزاری و در مدت زمان تعیین شده انجام گرفت و پس از پایان زمان پخت و امتیاز دهی توسط داوران، جمع بندی امتیازات توسط هیات داوران انجام پذیرفت و در پایان مسابقه از سه گروه برتر تجلیل به عمل آمد و هدایای نقدی تعیین شده به آنها تعلق گرفت.

گروه های برتر مسابقه طبخ آبزیان به شرح ذیل تعیین شدند:

گروه اول: خانها فاطمه حیدری ازندریانی و پگاه حسینیان از گروه نرم افزار

گروه دوم: خانمها زهرا خرم و سمیرا جمشید پور از گروه شیمی و علوم خاک

گروه سوم: آقایان احسان قاسمی و اشکان مرادی از گروه مرتع و آبخیزداری و محیط زیست

 

نسخه قابل چاپ