شنبه 8 اردیبهشت 1403   10:29:02
دستاوردهای دانشگاهبيشتر
عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در سال 2023 قرار گرفت.
بر اساس فهرست منتشر شده توسط پایگاه انتشاراتی «ESI» و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، لیست دانشمندان پراستناد یک درصد برتر جهان منتشر شد و دکتر فرشید میرزائی،  استاد گروه ریاضی دانشگاه ملایر در این فهرست قرار گرفت.
مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC)، هر سال فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان در حوزه موضوعی علوم را بر اساس پایگاه شاخص‌‌های اساسی علم (ESI)  فهرست پژوهشگران پر استناد یک درصد جهان در سال 2023 را استخراج و پایش و منتشر می نماید.
در آخرین فهرست منتشر شده 938 پژوهشگر ایرانی، در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند که بر اساس حوزه های کلان پژوهشی فروانی پژوهشگران در حوزه های پزشکی و سلامت 33 درصد، چند رشته ای 23 درصد، مهندسی 20.5 درصد، علوم پایه 12 درصد، کشاورزی و محیط زیست 10 درصد و علوم انسانی و اجتماعی 1.7 درصد است.
جهت مطالعه آمار دانشمندان یک درصد ۲۰۲۳ ایران به تفکیک دانشگاه و رشته، فایل پیوست را دریافت و مشاهده نمائید.
 این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاه ملایر، تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برایشان خواستاریم.
معاونت پژوهشی و فناوری
فايلها