دوشنبه 24 اردیبهشت 1403   17:12:01
اطلاعیه هابيشتر
1403/2/4 سه‌شنبه فراخوان برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشجویی در راستای تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، انتخابات انجمن های علمی دانشجویی رشته های مختلف تحصیلی با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر طبق آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه ملایر برگزار خواهد شد.
شرایط عمومی داوطلبان:
1.اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه
2. عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر تشکل ها ی دانشجویی اعم از صنفی و سیاسی و ورزشی و فرهنگی و سازمان های سیاسی و فرهنگی (بسیج دانشجویی و جهاد دانشگاهی...)
3. عدم محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی
4. گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
5.عدم کسب معدل مشروط در نیمسال تحصیلی گذشته
 6. باقیماندن دست کم دو نیمسال به اتمام دوره تحصیلی و بالاتر بودن معدل کل از 14
لذا دانشجویان که تمایل به ثبت نام در شورای مرکزی انجمن های علمی رشته تحصیلی خود دارند می توانند مطابق با تقویم زیر اقدام نمایند.
8 الی 18 اردیبهشت ماه 1403  زمان ثبت نام داوطلبان در سامانه نگارستان به آدرس :
Negarestan.malayeru.ac.ir
19الی 29  اردیبهشت ماه بررسی صلاحیت آموزشی و انضباطی
30 اردیبهشت ماه  زمان رسیدگی به اعتراضات
31 اردیبهشت ماه لغایت 1 خرداد ماه از ساعت 8 صبح لغایت 12 شب
برگزاری انتخابات در بستر سامانه نگارستان
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره   32457408  خانم دکتر ساریخانی کارشناس انجمن های علمی تماس حاصل فرمایید.