شنبه 15 اردیبهشت 1403   03:50:22
1403/2/2 یکشنبه انتخاب دانشگاه ملایر به عنوان برترین حوزه برگزار کننده آزمون های سراسری
در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری 1403 که روز پنجشنبه 30 فروردین ماه با حضور دکتر پورعباس؛ریاست سازمان سنجش و معاون وزیر علوم،دکتر زمانیان؛مشاور وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهشها، دکتر صدر؛معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش و تعدادی از مسئولین در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد،حوزه دانشگاه ملایر به عنوان برترین حوزه برگزار کننده آزمون ها  انتخاب و از نماینده تام الاختیار وزیر در برگزاری آزمون‌ها؛ دکتر محمد ستاری تقدیر شد.
طبق اظهارات دکتر صدر؛معاونت امور آزمون های سازمان سنجش، حوزه دانشگاه ملایر در همه ی هفت آیتم مهم و دارای امتیاز در بین تمامی حوزه های برگزار کننده آزمون در کشور حائز رتبه اول شد.
این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه ملایر تبریک عرض می نماییم.