یکشنبه 9 اردیبهشت 1403   11:03:30
اخبار پژوهشی و فناوریبيشتر
1402/9/15 چهارشنبه انتخاب چهار عضو هیأت علمی و یک دانشجوی دوره دکتری دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگران برتر استان همدان
با اعلام ستاد برگزاری هفته پژوهش 1402 استان همدان و در مراسم معرفی و تقدیر پژوهشگران برتر استان همدان، 4 عضو هیات علمی دانشگاه ملایر در گروه کشاورزی و منابع طبیعی و گروه علوم انسانی در لیست پژوهشگران برتر استان همدان قرار گرفتند.
در این آئین دکتر علیرضا ایلدرمی و دکتر روح ‌الله کریمی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و دکتر سعید آریاپوران و دکتر علی نوری در حوزه علوم انسانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگران برتر استان انتخاب و از ایشان تقدیر شد.
همچنین خانم فوزیه بیگ محمدی دانشجوی دوره دکتری محیط زیست دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی استان انتخاب و معرفی گردید.
حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه ملایر ضمن آرزوی موفقیت روزافزون، انتخاب شایسته این عزیزان را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماید.