پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403   12:00:31

1402/6/4 شنبه آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد
آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.
در بخشی از این مراسم دکتر سلیمانی گزارشی از فعالیت های فرهنگی در زمان تصدی پست معاونت فرهنگی و اجتماعی ارائه نمود.
در ادامه دکتر محمدی منش ضمن تقدیر از تلاش های دکتر سلیمانی، برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و سربلندی نمود و افزود
ارائه خدمت صادقانه و جهادی به نخبگان و فرهیختگان ایران اسلامی عزیز افتخاری است که حاصل آن حرکت به سوی فتح قله های رفیع پیشرفت و تعالی و دمیدن روح امید و خودباوری در کالبد جوانان این مرز پرگهر است و قطعا این مهم مورد رضایت خداوند متعال، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب برحقش امام خامنه ای عزیز خواهد بود.
در پایان طی حکمی دکتر حسن قراباغی به سمت سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب گردید.