پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403   18:04:27

1402/5/19 پنجشنبه مراسم تقدیر از خادمین حسینی محرم 1402 برگزار شد
مراسم تقدیر از خادمین حسینی مراسم سوگواری و عزاداری محرم 1402 دانشگاه ملایر با حضور مسئولین دانشگاه و جمعی از خادمین، واعظان و مداحان اهل بیت در سالن شهید حیدری دانشگاه ملایر برگزار شد.
در بخشی از این مراسم ضمن بیان گوشه‌ای از زحمات و تلاش های همه جانبه در برپایی مراسم عزاداری در دانشگاه ملایر، حدیث پر فیض کساء نیز توسط حاج مهدی عابدینی نیا در سالن قرائت شد.
در ادامه دکتر سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تبیین و تشریح نقش ارکان هیئت های عزاداری گفت: مهمترین خصوصیت هیئت های عزاداری خودجوش و مردمی بودن آن و برآمده از دل و جان عزاداران حسینی است و همین موضوع رمز ماندگاری این آیین باشکوه و انسان ساز از زمان واقعه عاشورا تا کنون بوده است.
وی ادامه داد: نقش واعظان و مداحان اهل بیت علیهم السلام در راستای معرفت افزایی، فرهنگ سازی و تبیین راه امام حسین علیه السلام را بسیار مهم و تأثیرگذار است.
در پایان این مراسم با اهدای تندیس و هدایایی از خدمات و تلاش های این عزیزان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.