یکشنبه 9 اردیبهشت 1403   08:58:06
اخبار و اطلاعیه های اداره رفاه
اطلاعیه جدول مبالغ و زمانبندی اعطای وام‌های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی 1403-1402
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده وام های دانشجویی:
  1. تعهد محضری با مراجعه ضامن ( کارمند قراردادی، پیمانی ، رسمی، بازنشسته، مستمری بگیر به همراه حکم کارگزینی) به دفتر خانه اسناد رسمی و اخذ تعهد محضری برای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم
  2. شماره حساب بانک تجارت به نام خود دانشجو
لازم است متقاضیان وام در بازه مشخص شده در اطلاعیه صندوق رفاه بعد از تشکیل پرونده و ثبت نام در ادرس   https://refah.swf.ir  اصل سند تعهد محضری و حکم کارگزینی به اداره رفاه تحویل نمایند. بعد از تایید اسناد توسط اداره رفاه درخواست وام توسط دانشجو ثبت شود.
برای متقاضیان وام ضروری ثبت نام در بازه مشخص شده در سامانه صندوق رفاه ضروری بوده و بعد از بارگذاری فاکتور و یا مستندات وام ضروری لازم به ارایه اصل مدارک بارگذاری شده به اداره رفاه  می باشد. (مبلغ فاکتور ارایه شده بالای هفت میلیون تومان باشد)
برای دانشجویان متقاضی وام ودیعه مسکن متاهلی لازم است مدارک زیر به اداره رفاه در بازه مشخص شده در اطلاعیه به اداره رفاه تحویل گردد:
  • سه برگ اول سند ازدواج
  • کپی کارت ملی و شناسنامه زوجین