یکشنبه 9 اردیبهشت 1403   01:05:33
اخبار و اطلاعیه های اداره خوابگاه ها
اطلاعیه پذیرش دانشجویان در سراهای دانشجویی دانشگاه ملایر با آرزوی سلامت و سعادت برای شما و خانواده محترمتان، برنامه پذیرش در سراهای دانشجویی به شرح ذیل می‌باشد:
 - دانشجویان دوره روزانه
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی(مقطع دکتری و کارشناسی‌ارشد 1402) روز دوشنبه مورخ 3 مهر 1402
  • دانشجویان روزانه ورودی 1401 روز دوشنبه مورخ 3 مهر 1402
  • دانشجویان روزانه ورودی 1400 روز سه‌شنبه  مورخ 4 مهر 1402
  • دانشجویان روزانه ورودی‌ 1399 روز چهارشنبه مورخ 5 مهر 1402
  • دانشجویان ورودی‌ 1398 و ماقبل و دانشجویان شبانه همه ورودی‌ها روز شنبه مورخ 8 مهر 1402
نکات مهم:
  • اسکان دانشجویان ورودی 98 و ماقبل و دانشجویان شبانه منوط به وجود ظرفیت اسکان در خوابگاه‌های دانشجویی می‌باشد، لذا دانشگاه ملایر هیچگونه تعهدی نسبت به اسکان این دانشجویان نخواهد داشت.
  • پذیرش دانشجویان بر اساس ورودی اعلام شده در تاریخ‌های مذکور انجام خواهد پذیرفت، لذا از حضور در زمان‌های دیگر خودداری فرمائید. در صورت حضور، دانشگاه هیچ تعهدی نسبت به اسکان دانشجویان عزیز نخواهد داشت و می‌توانند از هتل‌ها و مهمانسراهای شهر استفاده نمایند.
  • به دانشجویان عزیزی که با توجه به شرایط خود کمتر از 3 روز در هفته در خوابگاه حضور داشته باشند امکان واگذاری خوابگاه وجود نداشته و دانشگاه هیچگونه مسؤلیتی نسبت به عودت وجه پرداختی به این عزیزان نخواهد داشت، این دانشجویان می‌توانند دوشب در هفته به عنوان میهمان از سراهای دانشجویی استفاده کنند.
  • با توجه به تاکید صندوق رفاه دانشجویان، پرداخت شهریه مصوب سراهای دانشجویی در زمان عقد قرارداد الزامی می‌باشد.