جمعه 2 خرداد 1404   15:54:28
1398/7/10 چهارشنبه
Slide Show Image

اخبار دانشگاهبيشتر
 افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر: کسب رتبه دانشگاه برتر در دوازدهمین دوره جشنواره ملی رویش توسط کانون های دانشگاه ملایر 1404/2/27 شنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر: کسب رتبه دانشگاه برتر در دوازدهمین دوره جشنواره ملی رویش توسط کانون های دانشگاه ملایر
جشنواره ملی رویش ویژه‌ی کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی، آیینی سراسر کشور با شرکت 500 دانشجو از 265 دانشگاه و مراکز آموزش عالی کشور و با حضور معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم جناب آقای دکتر شالچی،مدیر کل پشتیبانی وزارت علوم جناب آقای دکتر باقری خلیلی، کارشناس کانون های کشور،سرکار خانم کرمی،کلیه کارشناسان کانون های کشور و تعدادی از مسئولین شهرستانی و دانشگاهی، در پردیس دانشگاه مازندران برگزار شد که در بین کانون های فعال دانشگاه های سراسر کشور، کانون فیلم و عکس،کانون خیریه کلبه امید و کانون مهدویت از حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر موفق به کسب رتبه برتر کشوری شدند.
همچنین کانون تئاتر دانشگاه ملایر برای تهیه و اجرای تئاتر با عنوان ترانه ای برای آیدا موفق به کسب رتبه سوم بخش هنرهای نمایشی و تئاتر گردید.
در مجموع نیز دانشگاه ملایر موفق به کسب «رتبه برتر در بخش رشد دوازدهمین جشنواره ملی رویش شد» در این دوره از جشنواره ملی رویش نیز خانم نیکو آقایی،کارشناس فرهنگی دانشگاه، موفق به کسب رتبه برتر در بین کارشناسان کانون های فرهنگی دانشگاه های کشور و کسب جایزه ویژه رشد این جشنواره شد.
دستگاه های نانودراپ، الکترومایوگرافی و کوانتیتی الکتروانسفالوگرافی در دانشگاه ملایر خریداری و راه اندازی شدند. 1404/2/31 چهارشنبه
دستگاه های نانودراپ، الکترومایوگرافی و کوانتیتی الکتروانسفالوگرافی در دانشگاه ملایر خریداری و راه اندازی شدند.
با مساعدت معاونت پژوهشی و فناوری و همکاری معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه یک دستگاه نانودراپ برای تکمیل زنجیره آزمایش‌های مولکولی در دانشگاه ملایر خریداری و در اسفندماه 1403 در آزمایشگاه ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی راه اندازی شد. دستگاه نانودراپ (NanoDrop) یک ابزار آزمایشگاهی پیشرفته است که برای اندازه‌گیری غلظت و خلوص نمونه‌های زیستی مانند DNA  وRNA  با حجم بسیار کم (معمولاً 5/0 تا ۲ میکرولیتر) استفاده می‌شود. نانودراپ به دلیل دقت بالا، سرعت عمل و کاربری آسان، به‌ویژه در تحقیقات مولکولی، ژنتیک و زیست فناوری کاربرد گسترده‌ای دارد. این دستگاه قادر است غلظت نمونه‌ها را در محدوده‌های مختلف (ازng/μl  تا μg/μl ) با دقت بالا اندازه‌گیری کند. دستگاه خریداری شده در دانشگاه ملایر ساخت کمپانی Ltek  کره جنوبی می‌باشد.
همچنین، دستگاه سطحی 12 کاناله بی سیم COMETA الکترومایوگرافی برای ثبت و ضبط فعالیت عضلات در گروه تربیت بدنی دانشگاه خریداری گردید. این دستگاه به منظور ارائه پروتکل های بازتوانی عضلانی، بازخوردهای تمرینی و تحقیقات علمی تولید شده است. ثبت داده الکترومایوگرافی معمولاً با استفاده از الکترودهای سطحی یا الکترودهای سوزنی انجام می‌شود. این دستگاه یک ابزار جامع برای تجزیه و تحلیل فعالیت‌های عضلانی می‌باشد. صفحه نمایش تعبیه شده بر روی دستگاه امکان بررسی لحظه به لحظه فعالیت عضلانی را به کاربر می‏دهد. همچنین این دستگاه امکان ارزیابی همزمان 12 عضله در پروتکل‌های تمرینی مختلف را دارد. اطلاعات ثبت شده در نرم افزار ذخیره شده و پس از آن امکان محاسبه اطلاعات مورد نیاز همچون RMS،  MPF و .... امکان پذیر می‏باشد.
 علاوه بر موراد فوق، دستگاه QEEG خریداری شده برای آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه، امکان تحلیل و اندازه‌گیری فعالیت امواج مغزی را فراهم می‌کند. این دستگاه شامل ۱۹ الکترود ثابت‌شده روی یک کلاه مخصوص است که مستقیماً به آمپلی‌فایر متصل شده و نیازی به اتصال جداگانه الکترودها ندارد. دستگاه از طریق این الکترودها امواج مغزی را در شرایط مختلف مانند چشم بسته، چشم باز و حین انجام تکالیف شناختی ثبت می‌کند. امواج ثبت‌شده بر روی صفحه مانیتور کامپیوتر براساس فرکانس تفکیک شده و شدت آن‌ها با رنگ‌های مختلف نمایش داده می‌شود. امواج با فعالیت نرمال سبز، فعالیت کمتر از حد نرمال آبی، نیلی و بنفش، و فعالیت بیشتر از حد نرمال زرد، نارنجی و قرمز مشخص می‌شوند که امکان تحلیل کارکر مغز را فراهم می‌کند. این دستگاه همچنین قابلیت ثبت پتانسیل وابسته به رویداد (ERP) را دارد و نرم‌افزار PsyTask به آن افزوده شده است. همچنین نرم‌افزار NeuroGuide با استفاده از یک پایگاه داده استاندارد، امواج مغزی را مقایسه کرده و در تشخیص افتراقی و انتخاب نوع مداخله آموزشی یا درمانی مناسب نقش مهمی ایفا می‌کند. دستگاه QEEG علاوه بر کاربردهای تربیتی و بالینی، در حوزه‌های علوم ورزشی، توانبخشی و نورومارکتینگ نیز استفاده می‌شود.
هفدهمین اجلاس معاونین پژوهش و فناوری منطقه چهار در دانشگاه ملایر برگزار شد. 1404/2/16 سه‌شنبه
هفدهمین اجلاس معاونین پژوهش و فناوری منطقه چهار در دانشگاه ملایر برگزار شد.
هفدهمین اجلاس معاونین و مدیران پژوهش و فناوری منطقه چهار با حضور معاونین پژوهش و فناوری، مدیران پژوهشی، روسای کتابخانه ها و روسای دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه های منطقه چهار کشور و به منظور بررسی و ارزیابی وضعیت پژوهشی دانشگاه ها، تبادل نظر و ارائه راهکارهای عملی ارتقاء رتبه‌بندی پژوهشی در ISC و برگزاری کارگاه های تخصصی در دانشگاه ملایر برگزار شد.
دکتر سایوند رئیس دانشگاه ملایر با حضور در افتتاحیه اجلاس، ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از حضور معاونین و مسئولین پژوهشی در دانشگاه ملایر، گفت: همفکری، تبادل نظر و انتقال تجربیات موفق زمینه ساز تقویت نقاط قوت، رشد و ارتقاء دانشگاه ها و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات خواهد شد.
در ادامه دکتر کزازی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت پژوهشی و آمار پژوهش ها، مقالات، کتابهای چاپ شده، گرنت پژوهشی و دستگاه های آزمایشگاهی پیشرفته دانشگاه ملایر ارائه نمود.
وی همچنین وضعیت مرکز رشد دانشگاه و شرکت‌های فناور مستقر در پارک را تشریح کرد و رویداد های برگزار شده از جمله ایده پارک را برشمرد.
این نشست با ارائه گزارش وضعیت و بررسی شاخص های اصلی پژوهشی دانشگاه ها ادامه یافت.
برگزاری کارگاه های تخصصی با هدف بررسی و ارائه راهکارهای مناسب ارتقاء رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاه ها و توسعه ارتباط دانشگاه ها با جامعه و صنعت از دیگر برنامه های این اجلاس بود.
چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه  در مجله معتبر  International Journal of Biological Macromolecules 1404/2/15 دوشنبه
چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه در مجله معتبر International Journal of Biological Macromolecules
مقاله دکتر  مژگان پیرحیاتی  استادیار گروه شیمی و همکاران ایشان با عنوان
Decoration of copper nanoparticles (Cu2O NPs) over chitosan-guar gum: Its application in the Sonogashira cross-coupling reactions and treatment of human lung adenocarcinoma
در مجله International Journal of Biological Macromolecules که دارای شاخص هرش 191 است به چاپ رسیده است و جزء مقالات ده درصد برتر موضوعی می باشد این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برایشان خواستاریم.
معاونت پژوهشی و فناوری
مراسم گرامیداشت مقام معلم و استاد و تقدیر از سرآمدان آموزشی دانشگاه ملایر برگزار شد. 1404/2/15 دوشنبه
مراسم گرامیداشت مقام معلم و استاد و تقدیر از سرآمدان آموزشی دانشگاه ملایر برگزار شد.
 به مناسبت گرامیداشت مقام معلم و استاد و همزمان با دهه کرامت، آیین تجلیل از سرآمدان علمی و استادان برتر دانشگاه ملایر به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، استادان و همیاران علمی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد از 7 سرآمد علمی و 39 نفر از همیاران و کارشناس برتر آموزشی دانشگاه تجلیل شد. در ابتدای مراسم حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر ترکاشوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک روز استاد، از رعایت شئون استادی و اخلاقی در محیط دانشگاه تشکر نمود و خواستار بسط و گسترش مکارم اخلاقی توسط استادان و انعکاس آن به دانشجویان شد. وی با اشاره به جایگاه والای معلم در فرهنگ اسلامی، بر نقش کلیدی استادان در مسیر رشد فکری و معنوی دانشجویان تأکید کرد. در بخش دیگر مراسم دکتر سایوند، رئیس دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری او را الگویی بی مانند از معلمی دانست که اندیشه اش همچنان الهام بخش جامعه علمی و فرهنگی کشور است و هنوز افکار متعالی ایشان راهگشای مسیر پیش روی جامعه دانشگاهیان است. وی با تأکید بر جایگاه والای معلمی، خاطرنشان کرد: استادان نقش مهم و موثری در تربیت دانشجویان که فرزندان این مرز و بوم هستند دارند و از زحمات و فعالیتهای انجام شده در معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی قدردانی نمود. رئیس دانشگاه همچنین از حادثه تلخ بندر شهید رجایی یاد نمود و در ادامه درگذشت مرحوم دکتر حسن زاده از اساتید خوشنام و خوش اخلاق دانشگاه ملایر را به جامعه دانشگاهیان و همسر مکرم ایشان سرکار خانم دکتر کلانتری تسلیت گفت. در ادامه دکتر مهدوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن تبریک دهه سرآمدی و روز استاد به همکاران هیات علمی و استادان حاضر در جلسه با بیان اهمیت این موضوع قوانین آموزشی دانشگاه را یادآور شد و تاکید کرد رعایت قوانین و مقررات در محیط های علمی به اصلاح ساختار مجموعه کمک شایانی خواهد داشت. وی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده در طی یکسال گذشته در حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی از زحمات تمامی استادان و همیاران علمی و بویژه کارشناسان محترم آن معاونت تقدیر و تشکر نمود. در ادامه برنامه دکتر فتاحی دبیر شورای صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه ضمن تشکر از همراهی هیئت رئیسه دانشگاه در حل مسائل شورای صنفی اساتید، حضور و مشارکت بیشتر اعضا را در تصمیم گیریها و جلسات هماهنگی شورا خواستار شد.
در پایان از سرآمدان علمی و آموزشی دانشگاه با تقدیم لوح سپاس و اهداء هدیه نقدی تقدیر بعمل آمد که اسامی این اساتید گرانقدر به شرح ذیل است:
* دکتر داریوش سوری (گروه فیزیک)
* دکتر علیرضا سوری (گروه مهندسی مواد)
* دکتر مهدی رضائی صامتی (گروه شیمی)
* دکتر روح اله کریمی (گروه فضای سبز)
* دکتر ایمان پژوهان (گروه مهندسی طبیعت)
* دکتر حمیدرضا افتخاری (گروه مهندسی کامپیوتر)
* دکتر سیدمهدی میرمهدی (گروه مدیریت بازرگانی)
ایده های ارائه شده اعضای هیأت علمی و دانشجوی دانشگاه ملایر بعنوان ایده های برتر در نخستین رویداد ملی «امید» انتخاب شدند. 1404/2/8 دوشنبه
ایده های ارائه شده اعضای هیأت علمی و دانشجوی دانشگاه ملایر بعنوان ایده های برتر در نخستین رویداد ملی «امید» انتخاب شدند.
 نخستین رویداد ملی «امید» با حضور گسترده مسئولان، فناوران و نخبگان صنعتی و دانشگاهی روز یکشنبه ۷ اردیبهشت در دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
در این رویداد از ۶ ایده ارسالی توسط مرکز رشد مشترک دانشگاه ملایر و پارک علم و فناوری استان همدان، ۳ ایده ارائه شده توسط اعضای هیات علمی  دانشگاه ملایر (دکتر داود محمد رضایی، دکتر سید عبداله شجاعی و دکتر سعید خلجی) و یک ایده توسط دانشجوی  دانشگاه ملایر (سرکار خانم شادی پذیرش) حائز رتبه برتر شده و جوایزی به رسم یادبود به ایشان تقدیم شد.
این موفقیت را به جامعه دانشگاهی ملایر تبریک عرض می نماییم.
جلسه شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان همدان به میزبانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه ملایر برگزار شد. 1404/2/5 جمعه
جلسه شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان همدان به میزبانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه ملایر برگزار شد.
شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان همدان که بصورت دوره ای در دفاتر نهاد دانشگاه های استان تشکیل می شود، با حضور حجت الاسلام و المسلمین ارزنده امام جمعه شهرستان ملایر، حجت الاسلام والمسلمین حاجیلویی مسئول نهاد استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان همدان، دکتر خسرو سایوند رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند مسئول دفتر نهاد دانشگاه، دکتر قراباغی معاون فرهنگی و اجتماعی، مسئولان، معاونان، مدیران اجرایی دفاتر نهاد استان و مهمانان  و مدعوین در سالن شهید رئیسی دانشگاه ملایر برگزار شد.
 در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر ترکاشوند ضمن خیرمقدم، گزارشی از فعالیتهای دفتر نهاد دانشگاه ارائه داد و در ادامه  حجت الاسلام و المسلمین ارزنده امام جمعه شهرستان ملایر مطالبی را بیان نمود.
در بخش دیگر نشست حجت الاسلام والمسلمین حاجیلویی مسئول دفتر استانی نهاد مطالب و مواردی را بیان نمود و سپس مسئولین دفاتر حاضر در جلسه گزارشی از عمکلرد خود را ارائه کنند.
اهم برنامه های دفاتر موضوع طرح حامیم 4 (دوره توانمند سازی فعالان فرهنگی، اجتماعی، سیاسی) بود و درخصوص کیفیت برگزاری این دوره بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
ارتقای مرتبه دو عضو هیأت علمی دانشگاه 1404/2/3 چهارشنبه
ارتقای مرتبه دو عضو هیأت علمی دانشگاه
در اولین جلسه دور دوم هیات ممیزه دانشگاه ملایر که امروز چهارشنبه 3 اردیبهشت برگزار شد با ارتقاء مرتبه دو عضو هیات علمی به دانشیاری موافقت گردید.
🔹 دکتر علی شهرجردی عضو هیات علمی گروه مکانیک از استادیاری به دانشیاری
🔹 دکتر سعیده قیاسوند عضو هیات علمی گروه زیست شناسی از استادیاری به دانشیاری
ارتقای مرتبه همکاران محترم را صمیمانه به ایشان و دانشگاهیان دانشگاه ملایر تبریک و تهنیت عرض نموده و برای این عزیزان موفقیت، سربلندی و توفیقات روزافزون را از خداوند متعال مسئلت می نماییم.
 دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر
کسب رتبه سوم توسط دانشگاه ملایر در شاخص فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در رتبه‌بندی ملی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC 1404/2/2 سه‌شنبه
کسب رتبه سوم توسط دانشگاه ملایر در شاخص فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در رتبه‌بندی ملی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC
بر اساس تازه ترین نتایج رتبه‌بندی ملی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و بر مبنای عملکرد دانشگاه ها در دوره ۱۴۰۲-۱۴۰۱، دانشگاه ملایر موفق به کسب رتبه سوم کشوری در شاخص فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی گردید.
با توجه به اهمیت ساختار و بسترهای فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی ایجاد شده در دانشگاه ها و اثربخشی فعالیت ها در این بخش، شاخص‌های مرتبط با معیار فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم رصد می شود و مورد ارزیابی قرار می گیرد.
شاخص‌هایی نظیر نظام مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی، تعاملات و ارتباطات فرهنگی اجتماعی، زیر ساخت ها و امکانات و تجهیزات فرهنگی و اجتماعی، رویداد ها و فضاهای ورزشی، خدمات مشاوره و سبک زندگی دانشجویی در این رتبه‌بندی لحاظ شده‌اند.
کسب این رتبه برتر در سطح ملی نشان‌دهنده جایگاه فعال دانشگاه ملایر در زمینه ارتقاء فرهنگ دانشگاهی، تقویت مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های اجتماعی، بهبود زیرساخت ها و آموزش سبک زندگی سالم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی است.
» رتبه بندی دانشگاه های کشور در وبسایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به آدرس
 https://ur.isc.ac/Home/RankIranUniv
قابل دریافت و مشاهده است.
همایش ها و رویدادهابيشتر
دستاوردهای دانشگاهبيشتر
 افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر: کسب رتبه دانشگاه برتر در دوازدهمین دوره جشنواره ملی رویش توسط کانون های دانشگاه ملایر
ایده های ارائه شده اعضای هیأت علمی و دانشجوی دانشگاه ملایر بعنوان ایده های برتر در نخستین رویداد ملی «امید» انتخاب شدند.
کسب رتبه سوم توسط دانشگاه ملایر در شاخص فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در رتبه‌بندی ملی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC
دسترسی سریع
1399/8/10 شنبه
نماد اعتماد الکترونیکی دانشگاه ملایر
تماس با ما

1398/8/4 شنبه

تماس با ما

نشانی:ملایر، کیلومتر 4 جاده ملایر-اراک کدپستی: 84621-65741

تلفن: 32457300-81-98 32457400-81-98 32457500-81-98

pr[at]malayeru.ac.ir

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
کانال ایتا دانشگاه ملایر

تعداد بازديد اين صفحه: 8612022
بازدید صفحه امروز: 1735