يكشنبه 17 فروردين 1399   10:35:20
اخبار دانشگاهبیشتر
1398/11/16 چهارشنبه ضیافت اندیشه اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر برگزار گردید
ضیافت اندیشه اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر برگزار گردید

ضیافت اندیشه اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر روز های 12 لغایت 14 بهمن ماه به همت دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت های آموزشی و تحصیلات تکمیلی، توسعه و پشتیبانی و با حضور پررنگ اعضای هیات علمی دانشگاه با محورهای سبک زندگی، مهدویت و بینش سیاسی برگزار گردید. در این ضیافت از حضور اساتید مجرب سطح کشور در این محورها همچون دکتر همایون، دکتر نعیمی، دکتر ردادی و حجت الاسلام دکتر شهبازی و حجت الاسلام شیری استفاده گردید. همچنین در این ضیافت با حضور در کنار حرم شهدای گمنام دانشگاه به مقام شامخ ایشان ادای احترام گردید.

دکتر اعتمادی زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در  آئین افتتاحیه این طرح  ضمن تبریک ایام دهه فجر و تشکر از اساتید بابت زحمات ترم 981، در خصوص ضیافت اندیشه و بحث آموزش سخنانی بیان و آموزش را نوعی ارتباط بین افراد عنوان کرد.

در ادامه دبیر هم اندیشی اساتید دکتر افتخاری درخصوص اهداف برگزاری ضیافت اندیشه و مشخصات این دوره توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه مسئول نهاد رهبری حجت الاسلام عباسی در خصوص شرایط منطقه، شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش و تحولات منطقه، همچنین در خصوص رسالت اساتید در حوزه فرهنگی سخنانی بیان نمود.
در پایان آئین افتتاحیه دکتر چگل معاون پژوهش و فناوری در خصوص آزاداندیشی در حوزه پژوهشی و مشارکت اساتید در نشست های هم اندیشی حوزه پژوهشی مواردی را بیان کرد.

همچنین دکتر سایوند رئیس دانشگاه در آئین اختتامیه طرح در خصوص شرایط دانشگاه و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و آزمایشگاه های دانشگاه با هدف ایجاد استقلال مالی و همچنین مشکلات و چالش های موجود ایراد سخنانی بیان نمود.

در پایان گزارشی از برنامه سه روزه ضیافت ارائه گردید و همچنین از حضور اساتید و استقبال پرشور ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.