چهارشنبه 30 بهمن 1398   18:12:10
اخبار دانشگاهبیشتر
1398/10/15 يكشنبه مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه ملایر برگزار شد.
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه ملایر برگزار شد.

مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی روز شنبه 14 دی با حضور مسئولین، روسا و کارکنان ادارات، جمعی از مردم شهرستان، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در مسجد دانشگاه ملایر برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر سایوند رئیس دانشگاه ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار سلیمانی، اقدام تروریستی و جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن این الگوی مجسم خضوع، شجاعت و انسانیت را ضایعه ای جبران ناپذیر برشمرد و بیان داشت: تردیدی نیست که این شهادت محور وحدت ملی در ایران اسلامی خواهد شد و درخت مقاومت در منطقه را تنومند و تنومندتر خواهد ساخت.

همچنین رئیس دانشگاه با بیان اینکه باید نشان دهیم جایگاه کسانی که برای این سرزمین و ملت ایران جانشان را فدا می‌کنند همواره در بین مردم زنده و جاوید خواهد ماند، از نامگذاری ساختمان مرکزی دانشگاه به نام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.

در ادامه مراسم مهندس ولدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیز شهادت سردار بزرگ مقاومت را تسلیت گفت و بیان داشت: سردار سلمیانی نزد همه جامعه و همه سلیقه ها محبوبیت داشت و آحاد مردم از این واقعه اندوهگین هستند. وی همچنین از مسئولین و مردم شهرستان ملایر که با مشارکت در مراسم بزرگداشت آن شهید بزرگوار ارادت و علاقه قلبی خود را به سردار سلیمانی و ولایت فقیه نشان دادند تشکر و قدردانی نمود.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین برقراری امام جمعه شهرستان غم از دست دادن سردار بزرگ اسلام و ولایت را بسیار بزرگ برشمرد و این مصیبت را به همه ملت ایران تسلیت گفت. وی همچنین با مقایسه وضعیت فعلی جامعه با شرایط صدر اسلام، به مقام والای شهید سلیمانی اشاره نمود و بیان کرد: شهادت سردار سلیمانی، اخلاص و ارزش عظیم شخصیتی و اعتقادی ایشان و پستی و فرومایگی دشمنان انقلاب را نمایان ساخت.

امام جمعه ملایر با تاکید بر اینکه در تمامی عرصه‌ها شعارمان باید "هیهات من الذله" باشد گفت: سردار سلیمانی تمام زندگی‌اش بر محور ولایت بود و در این بوستان ولایت گل‌های زیادی را پرورش داده است.

وی دانشگاه‌ها را مکان تربیت حاج قاسم‌ها دانست و بیان داشت: دشمن باید عزت، بزرگی و توانمندی را در شما دانشگاهیان ببیند.

این مراسم با مداحی و ذکر مصیب در غم آن شهید بزرگوار پایان یافت.