دوشنبه 22 مهر 1398   20:32:15

برگزاری دومین کارگاه آموزشی اخلاق حرفه­ای انتظامات دانشگاه ملایر

در مورخ 13/11/95 کارگاهی با عنوان اخلاق حرفه­ای انتظامات، با حضور معاونین محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجةالاسلام و المسلمین حاج آقای عباسی و حجةالاسلام و المسلمین حاج آقای خراسانی، مشاور محترم رئیس و مدیر حراست جناب آقای سوری­نیا، پرسنل انتظامات و سرپرستان خوابگاه­های دانشگاه، برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه که با استقبال خوب همکاران همراه بود، با سخنرانی استاد اخلاق حوزه و دانشگاه، حجةالاسلام و المسلمین حاج آقای حاج­آقا زاده، مباحثی پیرامون سبک زندگی اسلامی، مباحث خانواده و اخلاق حرفه ای انتظامات، و همچنین نظارت بر نحوه پوشش و رفتار دانشجویان، رعایت شئونات اسلامی دانشجویی در سطح دانشگاه تشریح گردید.