اخبار دانشگاه

24اسفند1402
افتتاح مرکز پایش تصویری شهید خداداد دانشگاه ملایر و نامگذاری سالن همایش دانشگاه به نام شهید نظری
همزمان با چهلمین روز شهادت سردار سرتیپ دوم شهید محمود خداداد، مرکز پایش تصویری دانشگاه ملایر با دستان پدر شهید افتتاح و به نام این شهید مدافع امنیت نامگذاری شد. در این مرکز کلیه فعالیت های دانشگاه، ورود و خروج افراد و وسایل نقلیه، خوابگاه های دانشجویی و آزمایشگاه ها با دوربین به صورت شبانه روزی کنترل و مراقبت می شود.
سلمان اسماعیلی معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در آئین افتتاح این مرکز گفت: شهید خداداد موجب عزت و سربلندی مردم این شهرستان است.
وی با بیان اینکه نام شهید "محمود خداداد" نیز همانند شهید "علی نظری" و شهید "علی میرزایی" در تاریخ بلند این شهر می‌درخشد، بیان کرد: این آبرویی که خدا به شهید خداداد عطا کرد کم‌سابقه بود.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه ما به وجود سرداران شهیدی همچون شهید خداداد و شهید نظری و خانواده‌های معظم آنها افتخار می‌کنیم افزود: شهدا به اندازه‌ای والامقام و عزتمند هستند که ما از ادا کردن حق شهدا ناتوان هستیم و این نام گذاری ها برای این است که خود را به آنها و راه آنها وصل کنیم.
در این آئین مرکز پایش تصویری دانشگاه ملایر به نام سردار سرتیپ دوم شهید "محمود خداداد" و یکی از سالن های همایش این دانشگاه به نام شهید "علی نظری" از شهدای مدافع امنیت این شهرستان نامگذاری و بدست پدران دو شهید رو نمایی شد.
17اسفند1402
دیدار هیأت رئیسه و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه با نماینده منتخب مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی
صبح امروز پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه ملایر به همراه مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه، اعضا هیأت رئیسه و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه ضمن دیدار با حجت الاسلام و المسلمین آزادی‌خواه، انتخاب مجدد ایشان برای سومین دوره به عنوان نماینده مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی را تبریک گفتند.
در این دیدار صمیمی که در منزل حجت الاسلام والمسلمین آزادی‌خواه انجام شد، دکتر محمدی منش ضمن تبریک انتخاب مجدد ایشان، در مورد رشد کمی و کیفی دانشگاه و ارتقای رتبه های علمی و جایگاه دانشگاه در دو سال گذشته گزارشی ارائه کردند. رئیس دانشگاه از حضور ایشان در هیات امنا و هیات نظارت دانشگاه تشکر و بر حمایت های ایشان از دانشگاه همچون گذشته تاکید کردند.
دکتر محمدی منش همچنین نقش فعال دانشجویان در جریانات سیاسی و اجتماعی را علی‌رغم وجود مشکلات، باعث خیر، برکت و پیشرفت کشور دانستند و بر ضرورت ارتباط موثر با دانشجویان و اساتید و کارکنان تاکید کردند. ایشان افزود ان شاءالله با لطف خداوند متعال با حمایت ها و کمک‌های نماینده محترم مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی، مسیر پیشرفت این دانشگاه در آینده نیز با قدرت ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین آزادی‌خواه نیز ضمن قدردانی از حضور اعضا هیأت رئیسه و برخی مدیران دانشگاه ملایر، از زحمات و تلاش‌های مجدانه دکتر محمدی منش برای حمایت از دانشگاه خصوصا در جلسات هیات امنای دانشگاه تشکر کردند. ایشان بر همکاری و حمایت از دانشگاه برای رفع مشکلات و ارتقای دانشگاه تاکید کردند.
12اسفند1402
پیام قدردانی رئیس دانشگاه ملایر از حضور پرشور مردم شریف ملایر و دانشگاه ملایر در انتخابات و تبریک به منتخب مردم
با اراده خداوند بزرگ و عنایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، مردم شریف ملایر همگام با سراسر کشور در انتخابات شرکت و 11 اسفند را در تاریخ انقلاب اسلامی جاودانه کردند. خداوند متعال را شاکریم که مردم بابصیرت در لبیک به فرمان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با حضور پرشور و حماسی در پای صندوق‌های رأی ضمن ادای تکلیف دینی و ملی، جلوه‌ی دیگری از مردم سالاری دینی را با وحدت، بصیرت و همبستگی خلق نمودند.
قطعاً حضور مردم در پای صندوق های رای تجدید پیمان با آرمان‌های امام‌ راحل، شهدای گلگون کفن و رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی است و نقشه‌های پلید دشمنان انقلاب اسلامی را نقش بر آب کرده و می کند.
مراتب شکر و سپاس خود را به درگاه حضرت باری‌تعالی به پاس این حماسه، اعلام نموده و ضمن قدردانی از عوامل اجرایی، نظارتی، انتظامی و امنیتی در برگزاری منظم انتخابات و تلاش برای حضور پر شور مردم؛ اعتماد مجدد مردم شریف ملایر به حجت الاسلام و المسلمین دکتر آزادی خواه را تبریک عرض نموده و موفقیت ایشان را از خداوند متعال مسئلت می کنم.
از جامعه دانشگاهی ملایر که علاوه بر حضور در پای صندوق های رای، با حضور بیش از 5 عضو هیات علمی بعنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی در شهرهای مختلف بر رونق انتخابات افزودند، تقدیر و تشکر می نمایم.
لازم است از تلاش های صادقانه دکتر بیگی نژاد نماینده شریف مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی این دانشگاه تقدیر نمایم و برای ایشان آرزوی موفقیت و بهروزی دارم.
21بهمن1402
چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی در مجله 10 درصد برتر گروه موضوعی
مقاله دکتر سجاد اسفندیاری از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی و همکاران ایشان با عنوان
Automatic program bug fixing by focusing on finding the shortest sequence of changes
در مجله
ARTIFICIAL INTELLIGENCE REVIEW
که براساس ضریب تاثیر جزء 10 درصد برتر گروه موضوعی می باشد به چاپ رسیده است.
این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برایشان خواستاریم.
معاونت پژوهشی و فناوری
11بهمن1402
طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه برگزار گردید.
ضیافت اندیشه استادان دانشگاه با حضور پرشور اعضای هیات علمی دانشگاه از هشتم لغایت یازدهم بهمن برگزار گردید.
در این دوره دانش افزایی که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دفتر هم اندیشی اساتید برگزار شد اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور اساتید برجسته به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل روز پرداختند برخی از عناوین دوره های  برگزار شده در این دوره از طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه ملایر به شرح زیر می‌باشد:
* مهارتهای ارتباطی با نسل جدید دانشجویان
* بررسی آخرین تحولات منطقه و جهان
* اهمیت و ضرورت امر به معروف و نهی از منکر
* مهارتهای ارتباطی
* جمهوری اسلامی، چالشهای مشروعیت و مقبولیت و کارکرد

همایش ها و رویدادها

اطلاعیه ها

دانشگاه ملایر

 دانشگاه ملایر برترین دانشگاه جوان کشور در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام « ISC » در سال 1401 و نگین علمی شهرستان ملایر
90
رشته تحصیلی
160
کارمند
180
عضو هیأت علمی
6000
دانشجو
25000
فارغ التحصیل
دانشگاه ملایر، فعالیت خود را در سال 1370 با عنوان دانشکده تربیت دبیر آغاز کرد، در سال 1379 به مجتمع آموزش عالی ملایر و در سال 1384 رسماً به عنوان دانشگاه ملایر فعالیت خود را شروع نمود.
مجوز هیات امنا؛ اولین رکن دانشگاه و هیات ممیزه رکن علمی دانشگاه، در راستای توسعه همه جانبه و تکمیل فرایند جامع و مستقل شدن دانشگاه ملایر؛ در مرداد 1401 توسط پروفسور زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صادر گردید و با این مجوز؛ دانشگاه ملایر به استقلال کامل دست یافت.
دانشگاه ملایر با داشتن 180 عضو هیأت علمی جوان و با انگیزه و 162 یاوران علمی توانمند، پتانسیل مناسبی برای تحصیل و آموزش دانشجویان در اختیار دارد.
دانشگاه ملایر؛ 89 رشته تحصیلی شامل 12 رشته در مقطع دکتری، 45 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 32 رشته در مقطع کارشناسی دارد.
بیشتر بدانید

دانشکده ها و پژوهشکده ها