شنبه 8 آذر 1399   17:26:46
1398/7/10 چهارشنبه
کنفرانسها و کارگاههابيشتر
تمدید شد: ایده‌شو نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش
اصول و روش های نوین پرورش انگور
کارگاه اصول احداث تاکستان های داربستی 2
همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
کارگاه اصول احداث تاکستان های داربستی و مدیریت پاییزه تاکستان ها
کارگاه آموزشی مدیریت پاییزه باغات انگور
کارگاه های تخصصی برگزار شده
چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران
سومین کنفرانس ملی انگور و کشمش
دومین کنفرانس ملی انگور و کشمش
همایش ملی انگور و کشمش
درباره پژوهشکده
1393/12/11 دوشنبه

تاریخچه

پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور در حوزه علوم انگور و فرآورده های جانبی (به ویژه در منطقه غرب کشور)، از سال 1391 با توجه به سوابق گذشته و پتانسیل­های منطقه­ای از جمله وجود بیش از 12000 هکتار تاکستان و بیش از 60 کارخانه تهیه و بسته­بندی کشمش و نیز کارگاهای سنتی و صنعتی متعدد تهیه شیر انگور به عنوان پژوهشکده مستقل ملی و دارای مصوبه اصولی  و در آبان سال 1397 موافقت قطعی از شورای گسترش آموزش عالی، فصل نوینی از فعالیت های خود را آغاز نمود. این پژوهشکده از سه گروه پژوهشی زیر با مصوبه شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل گردیده است :

* گروه پژوهشی به زراعی و به نژادی انگور

* گروه پژوهشی تبدیل و نگهداری انگور

* گروه پژوهشی علوم محیطی انگور

چشم‌انداز

شناخته شدن به عنوان معتبرترین مرکز پژوهش‌های بنیادی و کاربردی کشور در حوزه علوم و فناوری انگور و کشمش و برخوردار از تعاملات مؤثر فراملی با تأکید بر هویت اسلامی – ایرانی

مأموریت کلی پژوهشکده انگور و کشمش

پژوهشکده انگور و کشمش با اتکا به اعضای هیات علمی توانمند و خلاق و التزام به اخلاق حرفه‌ای و ارزش‌های جامعه، به انجام پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و فناورانه، کمک به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، تربیت پژوهشگر و ارائه مشاوره‌های تخصصی به باغداران، مراکز آماده سازی و بسته بندی کشمش، مراکز صنعتی تولید شیره و آب انگور، مراکز تحقیقات کشاورزی، مراکز پژوهشی و سایر سازمان‌های مرتبط با علوم انگور و کشمش می پردازد؛ تأکید بر بهبود مستمر و بهره‌وری سازمانی داشته و با بکارگیری و توسعه دانش و فناوری روزآمد، ضمن ایجاد زمینه برای صنعتی شدن باغات انگور و روش های تبدیل و نگهداری انگور به ارتقای سلامت و امنیت غذایی در سطح ملی و حضور فعال در عرصه بین المللی اهتمام می‌ورزد.

گالری تصاویر