ردیف
|
عنوان پایان نامه
|
نام دانشجو
|
رشته تحصیلی
|
نام استاد راهنما
|
1
|
تاثیر پتاسیم بر کاهش اثرات اکسایشی تنش شوری در انگور بیدانه سفید
|
راضیه مینا زاده
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکتر بهروز محمدپرست
دکتر روح اله کریمی
|
2
|
بررسی تنوع فنوتیپی و ارزیابی ترکیب ضد سرطانی در برخی از ارقام انگور
|
مهین عینی
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکتر بهروز محمدپرست
دکتر موسی رسولی
|
3
|
بررسی اثر غلظت های مختلف شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید
|
نوشین جانی
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکتربهروزمحمدپرست
دکتر موسی رسولی
|
4
|
مطالعه محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی برخی ارقام انگور سبزوقرمزدر ملایر تحت تیمار سالیسیلیک اسید
|
فاطمه نظری
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکترمعصومه ملکی
دکتر موسی رسولی
|
5
|
مطالعه اثر نانو کودهای کلات آهن و روی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی انگور
|
ساره خدابخش زاده
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکترمعصومه ملکی
دکتر موسی رسولی
|
6
|
بررسی و تعیین باکتری های اپی فیت القاکننده تنش سرما درانگور
|
پروانه روستایی
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکترآرش بابایی
دکتر موسی رسولی
|
7
|
بررسی تاثیر همزمان تغذیه برگی گلایسین بتائین و رایزوباکترهای محرک رشد گیاه PGPR در مقابله با تنش خشکی در انگور رقم بیدانه سفید از طریق ارزیابی شاخص های کمی و کیفی
|
فاطمه غیاثوند
سالار آبادی
|
فیزیولوژی گیاهی
|
دکترآرش بابایی
دکتر موسی رسولی
|
8
|
بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف پوش کشمش بر تخمیر شکمبه ای، قابلیت هضم و عملکرد بره های نر
|
سمانه ولی نژاد حسن آبادی
|
علوم دامی
|
دکتر مجتبی یاری
|
9
|
بررسی جایگزینی ذرت با شکرک کشمش در جیره و تاثیر آن بر عملکرد گوساله های شیرخوار
|
مهرداد حاجی بابایی
|
علوم دامی
|
دکتر مجتبی یاری
|
10
|
اثر تغذیه ضایعات کشمش در بره های پرواری نژاد قزل بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خون
|
محمد احمدی
|
علوم دامی
|
دکتر مجتبی یاری
|
11
|
مقایسه اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی، تفاله و آب انگور یاقوتی با آنتی اکسیدان تجاری بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی، پاسخ های ایمنی، شمارش باکتری های سکوم و شاخص های آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی
|
شادی الماسی
|
علوم دامی
|
دکتر میلاد منافی
|
12
|
اثر جایگیزینی سطوح مختلف دانه ذرت با شکرک کشمش با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد، تولید، کیفیت تخم مرغ، خصوصیات لاشه در مرغ های تخم گذار نژادهای لاین w-36 بعد از تولک بری
|
لیلا فلک الدین
|
علوم دامی
|
دکتر میلاد منافی
|
13
|
مقایسه اثرات روغن هسته انگور و روغن سویا بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی فراسنجه های بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی
|
رضا سلیمانی
|
علوم دامی
|
دکتر میلاد منافی
|
14
|
تاثیر محلول پاشی نانوکود کلات پتاسیم، سولفات پتاسیم و اسید هیومیک بر شاخص های کمی، کیفی و فیزیولوژیکی انگور
|
نیره زنگنه
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
دکتر روح اله کریمی
|
15
|
اثرات اسید سالیسیلیک و آلیسین بر برخی از فاکتورهای فیزیولوژیکی پس از برداشت ارقام مختلف انگور
|
سواره ذبیحی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
دکتر زهرا موحدی
|
16
|
تاثیر تغذیه برگی اوره و کلات آهن بر شاخص کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید
|
محمد کولیوند
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
دکتر موسی رسولی
|
17
|
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی کشمش حاصل از انگور بیدانه سفید
|
فرزاد میرزایی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
دکتر موسی رسولی
|
18
|
اثر تغذیه نواری نانو کلات پتاسیم و نانو کلات آهن بر رشد بوته، عملکرد و کیفیت میوه انگور بیدانه سفید
|
مهدی میرباقری
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
دکتر موسی رسولی
|
19
|
مقایسه اثر نانو کربنات پتاسیم با کربنات پتاسیم معمولی بر زمان خشک شدن و برخی خصوصیات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی کشمش
|
علیرضا بلالیان
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
20
|
مقابسه تحمل به کلروز 10 رقم انگور بر اساس شاخصهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در شرایط گلخانه
|
فاطمه سلیمی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
21
|
مقایسه زمان خزان برگ در 20 رقم انگور و تاثیر آن بر تحمل به یخزدگی پاییزه و زمستانه ونیز زمان شکوفایی جوانه
|
سید محمد سادات موسوی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
22
|
اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم و سالیسیک اسید بر کاهش صدمات اکسایشی ناشی از تنش شوری در برخی ارقام انگور
|
آمنه قربانی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
23
|
تاثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم و هورمون جیبرلیک اسید بر شاخص های کمی و کیفی انگور بیدانه سفید
|
سعید زارعی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی ، دکتر موسی رسولی
|
24
|
اثر کاربرد خاکی قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا و کلات روی بر ریشه زایی و تحمل به سرمای قلمه های انگور بیدانه سفید
|
حسین امینی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
25
|
اثر محلول پاشی ترکیب روغن ولک با کلسیم و پتاسیم بر زمان شکوفایی جوانه ها، تحمل به سرمای بهاره و شاخص های کمی و کیفی انگور
|
عباس صابری
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
26
|
اثر کاربرد برگی اسید ابسیزیک و اکسید نیتریک بر تعدیل تنش شوری انگور
|
منیر ابراهیمی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
27
|
تاثیر تغذیه برگی کلات روی و نیترات کلسیم بر تخفیف تنش شوری در انگور بیدانه سفید
|
زهرا اکبر آبادی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
28
|
ارزیابی اثر کاربرد قارچ مایکوریزا و باکتری استرپتومایسیس بر تخفیف تنش شوری انگور بیدانه سفید
|
عارفه نوری
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی
|
29
|
تاثیر کاربرد برگی سلنیوم بر شاخص های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی بوته های انگور تحت تنش شوری
|
جمشید رحیمی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی دکتر مهدی قبولی
|
30
|
اثر نانو اکسید روی، کلات روی و سولفات روی بر شاخص های کمی و کیفی انگور بیدانه سفید
|
احمد ولیپور گودرزی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر روح اله کریمی دکتر شهریار مهدوی
|
31
|
بررسی روشهای مختلف کنترل علف هرز سس در تاکستان ها و اثرات آن بر برخی خصوصیات انگور
|
علیرضا ملکی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
دکتر مهدی قبولی
|
32
|
اثر اسید جیبرلیک و سالیسیلیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی انگور رقم بیدانه سفید
|
نادیا سعیدی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
دکتر روح اله کریمی
|
33
|
اثر سولفات روی و اسید جیبرلیک بر خصوصیات میوه انگور رقم بیدانه سفید
|
سحر جامعه برزگر
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
دکتر روح اله کریمی
|
34
|
بررسی اثر کود کلات روی وآهن بر عملکرد و برخی صفات میوه انگور رقم یاقوتی منطقه کمالوند استان لرستان
|
پریسا رشیدی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
|
35
|
اثر سیلیکات پتاسیم و اسید هیومیک روی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی میوه انگور رقم فخری در شرایط آب و هوایی منطقه هرسین استان کرمانشاه
|
فردین توکلی
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
|
36
|
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ارقام انگور "بیدانه سفید" و "رشه" در شرایط گلخانهای
|
فاطمه واثق
|
فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
|
دکتر موسی رسولی
دکترروح الله کریمی
|
37
|
اندازه گیری و ارزیابی خطر برخی فلزات سنگین و مواد معدنی در ارقام مختلف انگور کشت شده در ملایر
|
مرضیه برچلوئی
|
محیط زیست
|
دکتر عیسی سلگی
|
38
|
مطالعه سینتیک رها سازی پتاسیم از خاک باغات انگور شهرستان ملایر
|
مریم کریمی
|
خاکشناسی
|
دکتر محبوبه ضرابی
|
39
|
مطالعه سینتیک رها سازی فسفر از خاک باغات انگور شهرستان ملایر
|
زینب نادری
قاضی خانی
|
خاکشناسی
|
دکتر محبوبه ضرابی
|
40
|
مطالعه ایزوترم فسفر در خاک برخی از باغات شهرستان ملایر
|
فاطمه بگوند
|
خاکشناسی
|
دکتر محبوبه ضرابی
|
41
|
تاثیر اسید آلی بر جذب فسفر در برخی از خاک های آهکی باغ های انگور شهرستان ملایر
|
فرشته یوسفی
|
خاکشناسی
|
دکتر محبوبه ضرابی
|
42
|
روابط کمیت- شدت پتاسیم در برخی از خاک های آهکی باغ های انگور شهرستان ملایر
|
مینا محمودی شناس
|
خاکشناسی
|
دکتر محبوبه ضرابی
دکتر موسی رسولی
|
43
|
ارزیابی کیفی تناسب اراضی به روش پارامتریک برای کشت بادام دیم و انگور آبی با استفاده از نرم افزار میکرولیز ( مطالعه موردی منطقه ازندریان استان همدان )
|
ناصر خسروی
|
خاکشناسی
|
دکتر
سهیلا سادات هاشمی
|