تمدید شد: ایدهشو نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش
زمان:
جمعه 23 خرداد 1399
مكان:
دانشگاه ملایر
برگزار كنندگان:
پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر ، شرکت شهرک صنعتی استان همدان
رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۳۹۸ در دانشگاه ملایر برگزار خواهد شد. هدف از این رویداد حمایت از طرحهای نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت میباشد. لذا از کلیه کارآفرینان، صاحبان ایده، شرکتهای نوپا، دانشجویان و علاقمندان به این صنعت جهت ارائه ایدهها و طرحها دعوت میشود ضمن مراجعه به سایت دانشگاه ملایر و دریافت فرم ثبت نام نسبت به ثبت ایده خود اقدام نمایند.
با توجه به شرایط پیش آمده در کشور و نظر به اهمیت سلامت پژوهشگران و دانشجویان این مرز و بوم، پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر در نظر دارد با تمدید زمان ارسال طرحها و ایدههای نو در حوزه صنایع غذایی انگور و کشمش تا ۱۳ خردادماه ۹۹، این ایدهشو را در تاریخ ۲۳ خردادماه بصورت غیرحضوری برگزار نماید. لذا از همه علاقمندان، پژوهشگران و دانشجویان گرامی تقاضا میشود فرم تکمیل شده ثبت نام را به آدرس ایمیل rigarstartup@gmail.com ارسال نمایند.
مهلت ثبت ایده: 13خرداد 1399
|