1402/8/24 چهارشنبه

دوره های آموزشی مرکز آموزش های آزاد گروه 1

نکات مورد توجه:

برای پیش ثبت نام در این دوره‌‌ها پرکردن شناسه پرداخت الزامیست.
لطفا فایل راهنمای ثبت نام را به دقت مطالعه فرمایید.
عدم شرکت در کلاس‌ها پس از ثبت نام و شروع کلاس‌ها، هیچ‌گونه حقی مبنی بر انصراف متقاضیان ایجاد نخواهد کرد.
مسئولیت رعایت نکردن و ندانستن هر کدام از نکات با خود متقاضی است.
در پایان تمامی دوره ها، گواهی معتبر و قابل ترجمه وزارت علوم مرکز آموزش های آزاد دانشگاه ملایر و جهاد دانشگاهی اعطا می‌شود.
پس از ثبت نام به هیچ وجه پول دریافت شده مسترد نخواهد شد؛ لذا خواهشمندیم در تصمیم خود دقت لازم را لحاظ نمایید.
برای هر دوره، تخفیف ویژه دانشجویان تمامی دانشگاه ها، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ملایر و خانواده (همسر و فرزند) در نظر گرفته شده است.
ظرفیت هر دوره محدود است و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام می نمایند.
مدارک لازم:
-اسکن شناسنامه، کارت ملی، عکس پرسنلی 4*3
-فرم جهاد دانشگاهی را پرینت و تکمیل کنید. از اینجا دانلود کنید.
-اسکن کارت دانشجویی برای بهره‌مندی از تخفیف ویژه دانشجویان دانشگاه ملایر
-اسکن کارت شناسایی کارکنان دانشگاه و مدرک تایید کننده نسبت با همکار محترم برای اعضای خانواده ایشان جهت بهره مندی از تخفیف ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی .
تمامی مدارک را به صورت فایل زیپ در قسمت ثبت نام بارگذاری نمایید.
بروز هرگونه مشکل در صورت عدم ارائه هرکدام از مدارک بالا بر عهده متقاضی است.
درصورت داشتن هرگونه سوال و ابهام و کسب اطلاعات بیشتر، از طریق تلفن های 09202328268، و آیدی تلگرامی amoozeshmly فرمایید.

سامانه ثبت نام دوره های مرکز آموزش آزاد دانشگاه ملایر