سه‌شنبه 29 اسفند 1402   13:59:15
گروه علوم ورزشی
1396/12/20 یکشنبه معرفی گروه دروس عمومی و تربیت بدنی

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌منظور آشنایی دانشجویان با کلیات برخی دروس علوم نظری که نقش اساسی در زندگی فردی یک دانشجو ایفا می­کنند و دانشجو در طول زندگی خود با مفاهیم و آموزه­های آن‌ها سروکار دارد دروسی با عنوان دروس عمومی را تعریف نموده است که دانشجویان موظف به گذراندن این واحدها در طول تحصیل خودشان هستند. گروه دروس عمومی دانشگاه ملایر شامل دروس زیر می‌باشد:

نام درس

تعداد واحد

تربیت‌بدنی (تربیت‌بدنی 1)

2

ورزش 1 (تربیت‌بدنی 2)

3

فارسی

3

لذا گروه دروس عمومی دانشگاه ملایر دروس تربیت‌بدنی، ورزش 1 و فارسی را در هر نیمسال تحصیلی به کلیه دانشجویان رشته‌های تحصیلی در دو بخش برادران و خواهران ارائه می‌نماید و دانشجویان در دوره تحصیل خود می‌بایستی این دروس را اخذ نموده و امتیاز لازم را کسب نمایند. درس تربیت‌بدنی شامل آمادگی جسمانی می‌باشد که پیش‌نیاز واحد ورزش 1 است. همچنین درس ورزش 1 شامل ارائه مهارت‌های مختلف ورزشی است که شامل: والیبال، بسکتبال، بدمینتون، تنیس روی میز، فوتسال، آمادگی جسمانی تخصصی می‌باشد. همچنین سرفصل‌های واحد فارسی شامل: کلیات ادبی، دانش‌های ادبی، ادبیات حماسی، ادبیات غنائی، ادبیات تعلیمی، ادبیات عرفانی، ادبیات تعلیمی، ادبیات عرفانی، شعر و نثر معاصر، دستور زبان و نگارش می‌باشد.