· شناسایی موانع تحقق فرصتهای عادلانه در قوانین، مقررات و رویههای موجود.
· شناسایی شکافها و فاصلهها در دسترسی عادلانه به منابع، امکانات و فرصتها در حوزه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی مراکز آموزشی و پژوهشی.
· برنامه ریزی برای افزایش مشارکت زنان دانشگاهی در عرصههای سیاست گذاری، تصمیم گیری و مدیریتی.
· تلاش در جهت شفاف سازی، تسهیل و اجرای قوانین مربوط به زنان و بررسی پیامدهای مرتبط با ان قوانین.
· برنامه ریزی در راستای گسترش پژوهشهای مرتبط با حوزه زنان و خانواده.
· توان افزایی زنان برای ایفای بهینه نقشهای چند گانه فردی، خانوادگی، اجتماعی و شغلی.
· برنامهریزی به منظور ارتقاء کیفیت زنان دانشگاهی (اعضای هیات علمی و کارکنان).
· ارتقاء آگاهیهای دینی و فرهنگی در زمینه حقوق زن و خانواده.
· انجام نیاز سنجیهای دوره ای به منظور شناسایی مشکلات و چالشهای موجود در حوزه زنان اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان.
· انجام تمهیدات لازم در جهت برپایی گردهمائی ها وجلسات مطلوب با هدف ارتقاء سطح دانش وآگاهیهای عمومی نسبت به حقوق زنان (ملی و بین المللی).
· راه اندازی بانک اطلاعات اعضای هیات علمی زن به منظور تحلیل وضعیت علمی، پژوهشی و اجرایی آنها.
· ایجاد فضا و بستر مناسب جهت هم اندیشی اعضاء هیات علمی زن دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای عملی و معرفی توانمندیها و دستاوردهای زنان در حوزههای علم و آموزش.
· برنامه ریزی در جهت ارتقاء سلامت و گسترش فرهنگ ورزش در زنان.
· تلاش در مسیر رفع محدودیتها و موانع زنان در بهره مندی از فرصتهای پژوهشی اعضای هیات علمی و پیگیری رفع مشکلات و پاسخگویی موثر به تقاضای زنان شاغل از وزارت متبوع
· برقراری ارتباط مستمر با مراکز علمی، فرهنگی و اجرائی مرتبط با زنان کشور و استفاده از توان علمی و مدیریتی بانوان در برنامه ریزی، اجرا و همکاری بانوان سایر سازمانها
· مشارکت فعال در شبکه مشاوران حوزه زنان و خانواده دانشگاههای کشور و ارائه گزارشهای پیشرفت دورهای به روسای دانشگاهها و دفتر مشاور وزیر در امور زنان و خانواده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.