پنجشنبه 9 فروردین 1403   20:55:35

آزمایشگاه ها و امکانات

شنبه 6 اردیبهشت 1399 آزمایشگاه ها و امکانات گروه شیمی

امکانات گروه شیمی شامل آزمایشگاه شیمی آلی و آزمایشگاه شیمی تجزیه (تحقیقاتی) و دو آزمایشگاه شیمی واقع در دانشکده عمران و معماری می باشد .

آزمایشگاه شیمی آلی : از آن جایی که نیمی از دروس رشته شیمی به صورت آزمایشگاهی باید ارایه شود این آزمایشگاه مربوط به عملیات دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی شیمی کاربردی می باشد. لذا این آزمایشگاه با مجموعه کاملی از مواد ، شیشه آلات و تجهیزات آزمایشگاهی با ظرفیت 12 نفر برای دروس آزمایشگاهی عمومی پایه 1و 2 و شیمی آلی 1 و2 و شناسایی ترکیبات آلی و شیمی معدنی 1و 2 دانشجویان کارشناسی خدمات ارائه می­دهد.

·       آون

·       هود

·       آون معمولی

·       انواع ترازوی دقیق

·       شیکر

·       سانتریفیوژ

·       بن ماری

·       انکوباتور

آزمایشگاه شیمی تجزیه و تحقیقاتی : این آزمایشگاه هم برای دانشجویان کارشناسی و هم دانشجویان کارشناسی ارشد خدمات ارایه می نماید عملیات دروس تخصصی شیمی تجزیه 1و2 و تجزیه دستگاهی در این آزمایشگاه برگزار می گردد . تجهیزات موجود در این آزمایشگاه شامل موارد ذیل می باشد:

·       کوره

·        دستگاه آب مقطر گیری مدل دیونایزر

·       دستگاه اسپکتروفتومتری

·       pH متر

·       لامپUV

·       سانتریفیوژ

·       التراسونیک

·       دستگاه پتانسومتری

·       دستگاه الکتروریسی

·       هدایت سنج

·       کلونجر

·       شوف بالن

تجهیزات موجود در آزمایشگاه مرکزی که مرتبط با حوزه فعالیت آموزشی و پژوهشی گروه می باشند شامل:

XRD , HPLC , Atomic absorbtion , freeze dryer. GC

آزمایشگاه­های سرویسی : علاوه بر برگزاری آزمایشگاه­های شیمی صنعتی و شیمی فیزیک 1 و 2 مربوط به رشته شیمی دو آزمایشگاه واقع در دانشکده عمران و معماری به گروه­های مختلف آموزشی دانشگاه دروس آزمایشگاهی شیمی عمومی و شیمی آلی ارائه می دهند.