چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403   00:49:31
جهت مشاهده محتوا کلیک کنید
اخبار پژوهشکده انگور و کشمشبيشتر
نشست مشترک مسئولین پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و مرکز پرتودهی بناب

در راستای گسترش همکاری های مشترک بین پژوهشکده انگور و کشمش و مرکز پرتودهی بناب، رییس و اعضای هیات علمی این مرکز در دانشگاه ملایر حضور یافته و ضمن آشنایی با توانمندی های دانشگاه به بحث و تبادل نظر پیرامون راه اندازی مرکز پرتودهی در دانشگاه ملایر پرداختند.

در این دیدار که با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه، مسئولین و اعضای هیات علمی پژوهشکده انگور و کشمش برگزار شد اعضای حاضر به بیان نظرات و سوالات خود پیرامون این مرکز پرداختند. همچنین مقرر گردید به جهت امکان سنجی سودمندی استفاده از روش پرتودهی برای بهبود ویژگی های کیفی و افزایش انبارمانی فرآورده های جانبی انگور طرح های پژوهشی مشترک بین دانشگاه ملایر و مرکز پرتودهی بناب تعریف شود.

رییس مرکز پرتودهی بناب با اشاره به کاربردهای متعدد پرتودهی در صنایع مختلف و از جمله صنایع غذایی اشاره کرد که در حال حاضر تنها مرکز پرتودهی فعال در غرب کشور دربناب واقع شده است و این مرکز علاوه بر فعالیت های پژوهشی به صورت تجاری نیز در زمینه پرتودهی محصولات غذایی و بهداشتی و طراحی وساخت تجهیزات مورد نیاز مراکز پرتودهی فعالیت دارد.