اخبار دانشجوییبيشتر

1400/12/28 شنبه در راستای حضوری شدن دانشگاه صورت گرفت: بازدید معاون و مسئولین حوزه دانشجویی از خوابگاه ها و امکانات رفاهی دانشگاه
به مناسبت آغاز فرآیند حضوری شدن آموزش دانشگاه ملایر از مورخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ معاون و مسئولین حوزه دانشجویی از مجموعه امکانات خوابگاهی و رفاهی دانشگاه بازدید نمودند.
دکتر ترنجیان معاون دانشجویی ضمن بررسی امکانات و شرایط خوابگاه ها، بیان کرد در مدتی که به علت شرایط کرونایی دانشجویان در دانشگاه حضور نداشتند با همت و تلاش همکاران محترم در این حوزه امکانات و تجهیزات مناسبی خریداری و نصب گردید.
وی ضمن بازدید از خوابگاه دانشجویی حضرت زینب سلام الله علیها بیان داشت: خوابگاه‌های ملکی دانشگاه ملایر در زمره برترین خوابگاههای سطح کشور می باشد. وی همچنین به تجهیز مجموعه سالن های غذاخوری و تربیت بدنی دانشگاه به وسایل و تجهیزات جدید اشاره نمود و گفت خوشبختانه امکانات رفاهی و خوابگاهی دانشگاه ملایر آماده حضور دانشجویان گرانقدر در دانشگاه می باشد و دانشجویان و خانواده هایشان از این منظر اطمینان خاطر داشته باشند.
معاون دانشجویی در خاتمه بر رعایت کامل شیوه نامه ها بهداشتی از سوی دانشگاه جهت حفظ سلامتی دانشجویان محترم تاکید نمود.