چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403   22:14:19

1401/3/28 شنبه هفتمین نشست سالانه و انتخابات شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی برگزار شد.
هفتمین نشست سالانه کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با قرائت پیام رئیس جمهور و حضور جمعی از مسئولان کشوری برگزار شد.
در این نشست که جمعی از اساتید دانشگاه ملایر نیز حضور داشتند، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر محسن رضایی معاون اقتصادی دولت، دکتر علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه، دکتر علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی سخنرانی و در خصوص مسائل مختلف و مرتبط با فعالیت های خود گزارش هایی را ارائه کردند.
در این نشست 600 استاد از دانشگاه های سراسر کشور حضور داشتند و به بررسی چالش ها و مشکلات کشور و راهکارهای برون رفت از آن پرداختند.
در پایان این نشست و بعد از برگزاری برنامه‌ها و سخنرانی‌های افتتاحیه، انتخابات شورای مرکزی کانون دانشگاهیان برگزار شد که دکتر ابراهیم محمدی منش سرپرست دانشگاه ملایر به عنوان دبیر هیات نظارت بر برگزاری انتخابات شورای مرکزی انتخاب شد و اساتید شرکت کننده از دانشگاه ملایر نقشی برجسته ای در برگزاری این انتخابات ایفا کردند.