1399/12/19 سه‌شنبه مراسم زیارت و غبار روبی مزار شهدای گمنام و گرامیداشت روز ملی راهیان نور
مراسم زیارت و غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه امروز ۱۹ اسفند ماه با هدف بزرگداشت مقام شامخ شهدای دفاع مقدس، شهدای حرم، شهدای سلامت و همه شهدای اسلام از صدر تا کنون و با تاکید بر گرامیداشت روز ملی راهیان نور، با حضور هیات رییسه دانشگاه و همه دانشگاهیان و دانشجویان در بخش های مختلف و نیز حضور برخی میهمانان و مدعوین از سپاه ناحیه و با همت بسیج دانشجویی دانشگاه و شهرستان برگزار گردید.
طی این مراسم معنوی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه و راوی دفاع مقدس شهرستان، سرهنگ بابایی به ایراد سخن پرداختند و از نقش و جایگاه شهدا و توجه به ارزش والای فرهنگ ایثار و شهدات و فداکاری آنان در حفظ اهداف و آرمان های انقلاب و لزوم توجه به اردوهای راهیان نور به عنوان گنج و سرمایه عظیم دفاع مقدس در توسعه اجتماعی و فرهنگی جامعه صحبت کردند.
سپس حاضرین در مراسم با اهدا گل و غبارروبی مزار نورانی شهدای گمنام با گلاب، با خون شهدا تجدید میثاق کردند‌.
در پایان در کنار مزار شهدا، با نام و یاد شهدای گمنام دانشگاه تعدادی نهال کاشته شد‌.