پنجشنبه 9 فروردین 1403   21:53:50

1399/11/8 چهارشنبه هشتمین نشست شورای معاونین فرهنگی منطقه چهار کشور در دانشگاه ملایر برگزار شد.
هشتمین نشست شورای معاونین فرهنگی منطقه چهار کشور در روز سه شنبه 7 بهمن ماه و با حضور معاونان فرهنگی، مدیران و کارشناسان دانشگاه های منطقه چهار در دانشگاه ملایر برگزار گردید.
در این نشست معاونان و مدیران و کارشناسان فرهنگی به تبادل نظر پرداختند و گزارش های فرهنگی دانشگاه ها ارائه گردید.
یکی از مصوبات مهم جلسه، هماهنگی و سازماندهی در برنامه های مشترک فرهنگی در حوزه های انجمن های علمی، کانون ها، تشکل های اسلامی و سایر بخش های فرهنگی است که می تواند به افزایش کمیت و کیفیت برنامه ها بی انجامد.
افزایش سطح مهارت کارشناسان در ارتقاء مفاهیم و محتوای فرهنگی در حوزه رسانه از جمله موارد مهم و قابل توجه مصوبات نشست بود.